Şimdi Ara

ASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEM
    Herkese selamlar,

18.07.2017 tarihinde almış olduğum Asus DSL-N12E model modemi ,vodafonenet tarifesinden başka bir modem verdiği için satıyorum.
    Ürünün tüm kutu içeriği mevcuttur ve herhangi bir problemi yoktur sadece ihtiyacım kalmadığı için satıyorum.

Tek eksisi wifi çok uzak noktalarda erişim sıkıntısı olabiliyor,benim internetim kötüydü ondan da kaynaklı olabilir fakat bilgisayarda hiçbir sorunla karşılaşmadım.Asus sonuç olacak.

Ankara içi elden satışını yapmak ilk tercihimdir ama şehirdışı gönderim için alıcı ödemeli olarak kargolayabilirim.

Eklediğim fotoğraflarda tüm evrak ve parçaları faturasıyla birlikte mevcutur,iyi günler dilerim.

ASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEMASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEMASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEMASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEMASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.ASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEMASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEMASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEMASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEMASUS DSL-N12E ADSL/EWAN FİBER MODEM
    Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Mayıs 2019 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS DSL-N16 MODEM
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.