Şimdi Ara

ASUS DSL-N16 300Mbps Wi-Fi VDSL/ADSL Modem Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ASUS DSL-N16 300Mbps Wi-Fi VDSL/ADSL Modem Router

Kutusu bulunmuyor.Faturasını bulamadıgımdan garantisi yok.Faturayı bulursam konuya eklerim.

Asus sitesinden modemin seri numarası ile garantiyi konrol ettigimde 2020 olarak gözüküyor.Garanti başlangıcı 2017.En azından modemin ne kadar süredir kullanıldıgı açısından fikir oluşturur.

Ekran görüntüsünün en altında yazan bilgiye göre fatura olmasa bile veri tabanına göre ürün garanti kapsamında sanırım.
    ''Belirtilen tarihler global veritabanı üzerinden alınmaktadır ve resmi faturanın bulunmadıgı durumlarda geçerli sayılacaktır'' şeklinde bir ibare var.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Esenyurt Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pahalı hocam aynı model 2 yıl garantili full kutulu faturalı 180e satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uptade

pahalı hocam aynı model 2 yıl garantili full kutulu faturalı 180e satıyorum
    Sizin 50 TL istediginiz modeme ben 200 TL istemiyorum.Arda 20 TL gibi bir fark var.Hayırlı satışlar.

• 50 tllik modeme 200 tl istedimiştiniz derken nerde gördünüz ben 50 tlik modem satmıyorum aradaki 20 tl farka 2 yıl garanti+fatura+kutu satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uptade

50 tllik modeme 200 tl istedimiştiniz derken nerde gördünüz ben 50 tlik modem satmıyorum aradaki 20 tl farka 2 yıl garanti+fatura+kutu satıyorum
    Anlatmaya çalıştıgım olay sizin 180 TL istediginiz modeme ben 200 TL yazmışım sizde pahalı demişsiniz.Sankisizin 50 TL satmaya çalıştıgınız bir ürüne ben 200 TL istemişim gibi.Anlatmaya çalıştıgım bu.

Alıcı degilseniz ürün size 20 TL pahalı geldiyse yorum yazmanın anlamı ne? Ben daha ucuza satıyorum bende 180 garanti+kutu+fatura var demek için mi yazdınız?

Garantiyi anlarım ama fatura ve kutudamı para ediyor.

Umarım en kısa sürede istediginiz fiyata satarsınız.Boşuna tartışmanın anlamı yok.

• uptade U kullanıcısına yanıt
    Forumda VDSL modemleri 70 TL gibi fiyatlara satan insanlar varken siz kendi ürününüzü 100-110 TL' ye satabilirsiniz kolayca. Yazım-konuşma biçiminizden oturduğunuz yere ve sahip olduğunuz referanslara kadar hepsi etmendir. Ek olarak dediğinize bakacak olursak aynı modem 150 TL' ye de bulunabiliyor, siz de pahalı bir fiyata satıyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS DSL-N16 MODEM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.