Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korkmaztaha

Merhabalar bugün tilgin 1332 yerine asus dsl n 17 modelin aldım kurarken sorunlar yaşıyorum. Duvardaki telefon girişine rj11 ile dsl girişinden bağlıyorum ancak modemin arayüzüne girdiğimde hiç bir telefon bağlantısı yok diyor. Eski modem direk kapıdaki gpon cihazına rj45 ile bağlıydı bi umut öylede denedim ancak sonuç yok yardımcı olur musunuz

Ttnet başa belâ
    Yapacak birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    n bandını niye kapattırıyorsun? 54mbps ile modemi aldığına değmez...
  • Arkadaşlar kesin olarak Ttnet fiberi bu modemle kullanamiyor muyuz?

• Ben yücel52'nin yardımları sayesinde çok şey denedim ancak çalıştıramadım ve iade ettim

• Arkadaşlar ttnet ultra kullanıyorum paket değişikliği için aradım 50 mbs hipernet destekliyormuş alt yapım fakar modem değiştirmek gerekiyormuş. Asus n17u hipernet için tam olarak uyumlumu kurulumunu kolayca yapabilirmiyim ev hattım rj11 jak var 2 telli sizce herhangi bir sorun olurmu
  • quote:

Ben yücel52'nin yardımları sayesinde çok şey denedim ancak çalıştıramadım ve iade ettim

Anladım hocam. Sanırım TTNet onaylı modemler lazım. Tılgın'dan nefret ediyorum. Zyxel vmg3312-b10b (ttnet modemi) ile bağlantı yapılabiliyor, bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollvenator

Neden değmesin
    Herkesin ihtiyacı farklı
    Kime ne tavsiye ettiğimin farkındayım merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlglr1903

Arkadaşlar ttnet ultra kullanıyorum paket değişikliği için aradım 50 mbs hipernet destekliyormuş alt yapım fakar modem değiştirmek gerekiyormuş. Asus n17u hipernet için tam olarak uyumlumu kurulumunu kolayca yapabilirmiyim ev hattım rj11 jak var 2 telli sizce herhangi bir sorun olurmu

Dediginiz paket rj 11 olarak veriliyorsa sorun olacağını sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

quote:

Ben yücel52'nin yardımları sayesinde çok şey denedim ancak çalıştıramadım ve iade ettim

Anladım hocam. Sanırım TTNet onaylı modemler lazım. Tılgın'dan nefret ediyorum. Zyxel vmg3312-b10b (ttnet modemi) ile bağlantı yapılabiliyor, bilginiz olsun.

Bu sorun sadece gerçek fiber kullanıcılarında oluyor sanırım
    Burda ttnet hiçbir şekilde kendi cihazları hariç farklı bir cihaza çıkış vermiyor
    Buda büyük ihtimal cihazin wan mac adresi ile alakalı bir durum
    Yoksa cihaz kaynaklı bir sorun olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 19 Şubat 2016; 10:37:53 >
    Sanırım öyle. Modemden kaynaklı olması mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Sanırım öyle. Modemden kaynaklı olması mantıklı değil.

Forumda ayni durumdan muzdarip bir kişi btk ya şikayette bulunup sorunu aşmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Modemle değilde onların anlaşma yaptığı markalarla alakalı gibi airtires 5650 ile hem ttneti hem airtiresı arayıp sorduğumda olumlu cevap aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Modemle değilde onların anlaşma yaptığı markalarla alakalı gibi airtires 5650 ile hem ttneti hem airtiresı arayıp sorduğumda olumlu cevap aldım

iki çeşit 5650 olduğunu size daha önce söylemiştim
    biri ttnet diğeri ttnet olmayan
    ttnet versiyonlarında zaten sorun olamaz buna istinaden normal piyasada satılan 5650 içinde anlaşmış olabilirler
    firma aynı sonuçta
  • arkadaşlar bu hafta vdsl e geçecek elimde adsl modem vardı değiştirip vdsl alacağız.

ASUS DSL-N17U ve airties 5650 arasında kaldık

önceki kullandığım airites ile beraber

Air 4443 kablosuz ağ genişletici vede airties 4410 vardı.

şimdi asus alırsam bu kullandığım Air 4443 ve Airties 4410 WPS üzerinden bağlayıp kullanabilirmiyim acaba ?

ailemize ait binada kullandığımız sinyal arttırmak için kullanıyoruz bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Neden değmesin
    Herkesin ihtiyacı farklı

Arkadaslar 1 haftadır kullanıyorum adsl olarak hala vdsl geçiş yapamadılar onu beklemedeyim Wifi için n bandını kapatmadım modemin ve wifinin performansı guzel suan kullandıgım 16 mb hızın 14,5 mb kulanabiliyorum şimdi sırayla gitmek istiyorum bugun bir problem olmaz ise harddisk ile download masteri kurup deneme yapıcam ayrıca harddiskin içindeki filmleri izlerken kotadan mı yer yok ag baglantısımı kullanır Smart tv ile deneme yapıcam Suan başka özelliklerine bakmadım ayrıca surumu 1.1.0.9 beta surume guncelledim bir problem yaşamadım şimdilik İhtiyaca göre diger özelliklerinide denicem ama suan sırada torrent olayı ve harddiskin içindeki filmleri smart tvden ag ile izleme yada internet uzerinden girip izleniyor kota gidiyormu bilmiyorum bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

• Vdsl ye gecis oldu ama tekrardan kurulum yaptim baglanti kesildi diyor ve baglanmiyor internete yardim edebilecek varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: metroloji16

quote:

quote:

Neden değmesin
    Herkesin ihtiyacı farklı

Arkadaslar 1 haftadır kullanıyorum adsl olarak hala vdsl geçiş yapamadılar onu beklemedeyim Wifi için n bandını kapatmadım modemin ve wifinin performansı guzel suan kullandıgım 16 mb hızın 14,5 mb kulanabiliyorum şimdi sırayla gitmek istiyorum bugun bir problem olmaz ise harddisk ile download masteri kurup deneme yapıcam ayrıca harddiskin içindeki filmleri izlerken kotadan mı yer yok ag baglantısımı kullanır Smart tv ile deneme yapıcam Suan başka özelliklerine bakmadım ayrıca surumu 1.1.0.9 beta surume guncelledim bir problem yaşamadım şimdilik İhtiyaca göre diger özelliklerinide denicem ama suan sırada torrent olayı ve harddiskin içindeki filmleri smart tvden ag ile izleme yada internet uzerinden girip izleniyor kota gidiyormu bilmiyorum bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

kendi iç ağınızın sizin netinizle veya kotanızla alaksı yok
    sonuçta dlna için modemde net olmasına gerek yok
    cihazların modemden ip almış olması yeterli
    internet üstünden net gerekir ama bu upload olarak geçer ve uploadlar kotaya tabi değildir bildiğim kadarıyla(gsm operatörleri hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglepaw

arkadaşlar bu hafta vdsl e geçecek elimde adsl modem vardı değiştirip vdsl alacağız.

ASUS DSL-N17U ve airties 5650 arasında kaldık

önceki kullandığım airites ile beraber

Air 4443 kablosuz ağ genişletici vede airties 4410 vardı.

şimdi asus alırsam bu kullandığım Air 4443 ve Airties 4410 WPS üzerinden bağlayıp kullanabilirmiyim acaba ?

ailemize ait binada kullandığımız sinyal arttırmak için kullanıyoruz bunları

üniversal repeater cihazlar kaynak modemin markasına modeline bakmadan yayını tekrar eder
    ama kurulumu wps yolu ile değilde manuel yaparsanız daha sağlıklı olur
    modem konusuna gelince tercih meselesi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neden değmesin
    Herkesin ihtiyacı farklı

internet üstünden net gerekir ama bu upload olarak geçer ve uploadlar kotaya tabi değildir bildiğim kadarıyla(gsm operatörleri hariç)

arkadaslar resimlere bakarak eger hata yapıyorsam beni bilgilendirebilirmisiniz baglanamıyorum nete vdsl kurulumunu yapmama ragmen
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden değmesin
    Herkesin ihtiyacı farklı

arkadaslar resimlere bakarak eger hata yapıyorsam beni bilgilendirebilirmisiniz baglanamıyorum nete vdsl kurulumunu yapmama ragmen
    Bu mesaja eklenen görseller:

Modeme giren kablo telefon kablosumu yoksa cat5 veya cat6 mi
    Ayrıca vdsl kurulumu diye birşey yok
    Cihazı kurmadan bütün kablo bağlantılarını yaparsınız cihaz zaten bağlantı türünü algılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 21 Şubat 2016; 0:55:51 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.