Bildirim
Asus Dsl-N17u (41. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modem baya sorunlu desek daha doğru olmaz mi -
quote:
Orijinalden alıntı: BuBBa123
modem baya sorunlu desek daha doğru olmaz mi
Yoo ios sorunlu
İki yan odada 3 android sorunsuz çalışırken ipad ve iphone tek diş bile çekmiyor du
Sırf onun icin odaya rt n12 hp koydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte bende onu diyorum. aktif olarak günlük 4 farkli modem de wifi aği kullaniyorum. sadece bu modem de sorun yaşadim. bu da modemin sorununlu olduğunu göstermez mi ? -
kablosuz kanal 11 demi?
bende bu modemden alacağımda,ios telefon var bu sorunu görünce kafada soru işareti oldu. -
bütün ayarlarini tek tek denedim 2 saat kadar sürdü. olmadi. -
İphone 6 kullanıyorum böyle bir sorunu hiç yaşamadım. Android tabletin (e-tab 4) çekmediği yerde telefon 2 diş çekiyor.
Bilemiyorum abi. Olmuyorsa 1.1.2.2 sürümünü dene. Onun ara yüzü biraz farklı. Benim Tivibu cihazı Vestel IP 7615 ondan fark edebilir. Ama mantık olarak fark olmaması lazım. Her bir ayarı yapıp apply/save yaptın mı? Üç ayarı da yaptıktan sonra önce modemi, sonra tivibu cihazını kapatıp açmak gerek. Ayarlar doğru yapıldıysa WAN ekranında service 1 vlan id: 35, sadece internet işaretli, service 2 id:55 iptv işaretli olması gerek. İkinci resimeki gibi yani. Bu aradaa benim internet VDSL, bilmiyorum farkı var mı.
WAN sayfasında service 1 kısmında hem internet hem IPTV işaretli iken çalışmıyordu. Bunu kontrol et. Service 2'yi biz ekliyoruz. ekleyince gönderdiğim resim gibi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brusher -- 26 Mart 2017; 14:21:18 > -
Modem arayüz şifre değişeceğimn. Yerini bulamadım
modemi arayüzden yeniden başlatınca internetin gelmesi 3-4 dakikayı buluyor,son fw yüklü,bu normalmidir,ürünü yeni sıfır açılmamış olarak aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: Tornavidaİsmail
modemi arayüzden yeniden başlatınca internetin gelmesi 3-4 dakikayı buluyor,son fw yüklü,bu normalmidir,ürünü yeni sıfır açılmamış olarak aldım
3 dakika normal
teşekkürler,
yalnız kablosuz nb bağlı iken net gidip geldi,modem niye böyle yaptı anlamadım,ttnet tplink modem ile 7/24 çalışırken daha bunda bu olay canımı sıktı -
quote:
teşekkürler,
yalnız kablosuz nb bağlı iken net gidip geldi,modem niye böyle yaptı anlamadım,ttnet tplink modem ile 7/24 çalışırken daha bunda bu olay canımı sıktı
kablosuz ayarlarınız nasıl -
Standart ayar kanal 11
quote:
Orijinalden alıntı: BuBBa123
işte bende onu diyorum. aktif olarak günlük 4 farkli modem de wifi aği kullaniyorum. sadece bu modem de sorun yaşadim. bu da modemin sorununlu olduğunu göstermez mi ?
tepki meselesi
daha öncede yazdım
bir kişi modemi alır iyi sonuç alır forumda yazar sanırsın modem değil uzay mekiği
bir başkası kötü sonuç alır oda kendince anlatır millet markadan soğur
herkez direk sorunu modeme bağlar
çevredeki etkenleri
ev içindeki kullanılan cihazlar
bina yapısı vs
ayrıca alınan modem her cihaza direk ayak uydurmak zorundadır
tabletine telefonuna
akıllı tv sine
yazıcısına vs vs
kimse diğer cihazlarda sorun aramaz
yazım yanlış anlaşılmasın ama forumun genel durumu böyle -
-
quote:
Standart ayar kanal 11
kanalı temiz bir kanala alın
n bandıyla işiniz yoksa legacy yapın
bant genişliği 20 mhz olsun
yayın mesafeside biraz olsun artar
snr düşük
hat kablosunda ek vs varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 28 Mart 2017; 23:14:24 > -
zaten önerilen kanal 11 değilmi,temiz kanal dediğiniz kaç -
quote:
zaten önerilen kanal 11 değilmi,temiz kanal dediğiniz kaç
genelde tavsiye edilen 1-5-10
en az kullanılan kanal hangisi ise onu kullanın
android tele wifi analyzer kurup çevredeki kanallara bakabilirsiniz -
dediğiniz ayarları yaptım,modem açık kaldığı sürece kopmaların olup olmadığını nasıl anlarız,sistem günlüğünde yazarmı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X