Şimdi Ara

Asus Dual Oc RTX 2060 (3900)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Asus Dual Oc RTX 2060 (3900)

Teklifleri özelden yapabilirsiniz.

14 aylık garantisi kalmıştır. Mining işleri için kullanılmamıştır. Kutu fatura vs mevcuttur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Mart 2022 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• serzenişim size değil hocam yanlış anlamayın ama piyasayı bu hale getirenlere bela okuyorum. 2 haftadır paramla ekran kartı alamıyorum, lanet olsun böyle miningcilere. Bir gün çok kötü vurgun yiyecekler o zaman dalga geçeceğim.

• he yav bende rx 580 8 gb mı alsam 2.el 1070 1080 falan mı baksam derken bekleyeyim yeni nesili dedim ne kart çıkarıyorlar ne fiyatlar düşüyor. şimdi almaya kalksan kart yok 1070 1080 lerde olmuş 3000 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuzix -- 25 Ocak 2021; 19:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fourka1n

serzenişim size değil hocam yanlış anlamayın ama piyasayı bu hale getirenlere bela okuyorum. 2 haftadır paramla ekran kartı alamıyorum, lanet olsun böyle miningcilere. Bir gün çok kötü vurgun yiyecekler o zaman dalga geçeceğim.

Ekran kartımı 4000 bine miningciye sattım. Aylık kazandığı parayı gösterdi. 18 bin dolar. Adamlar vurgunu yapıyor. Kart kalmaması normal.

• 3400 teklifim düşünür iseniz yazarsanız sevinirim
  • eskisehirvalisi kullanıcısına yanıt

Bunu özelden olup olmayacağını belirtmiştim sanırsam unuttunuz. Ayrıca ürün bir kaç saat önce satıldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.