Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Asus Dual Oc RTX 2060 (3900)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
serzenişim size değil hocam yanlış anlamayın ama piyasayı bu hale getirenlere bela okuyorum. 2 haftadır paramla ekran kartı alamıyorum, lanet olsun böyle miningcilere. Bir gün çok kötü vurgun yiyecekler o zaman dalga geçeceğim.
-
he yav bende rx 580 8 gb mı alsam 2.el 1070 1080 falan mı baksam derken bekleyeyim yeni nesili dedim ne kart çıkarıyorlar ne fiyatlar düşüyor. şimdi almaya kalksan kart yok 1070 1080 lerde olmuş 3000 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuzix -- 25 Ocak 2021; 19:21:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fourka1nserzenişim size değil hocam yanlış anlamayın ama piyasayı bu hale getirenlere bela okuyorum. 2 haftadır paramla ekran kartı alamıyorum, lanet olsun böyle miningcilere. Bir gün çok kötü vurgun yiyecekler o zaman dalga geçeceğim.
Ekran kartımı 4000 bine miningciye sattım. Aylık kazandığı parayı gösterdi. 18 bin dolar. Adamlar vurgunu yapıyor. Kart kalmaması normal.
-
3400 teklifim düşünür iseniz yazarsanız sevinirim -
Bunu özelden olup olmayacağını belirtmiştim sanırsam unuttunuz. Ayrıca ürün bir kaç saat önce satıldı.