Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Asus Dual RTX 3070 O.C Lhr'siz - Satıldı
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackcold1907Bu üyeyle alışveriş yapmanızı önermem. Eski mesajlarını incelerseniz nedenini anlarsınız.
Herkes herkesi biliyor merak etme. 1 kart alıcaksın 50 saat uğraştırıyosun 1 günlük faize kadar hesap yapıyosun. Vaktime acıyorum başka bir şey'e değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 19 Ağustos 2021; 14:12:20 >______________________________
-
Uzakta oyna oyununu Ergen, evet MINDAR demeye başladım. Sen önce doğrusunu öğren de öyle atasözü kullan. Şark kurnazı seni.
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackcold1907Uzakta oyna oyununu Ergen, evet MINDAR demeye başladım. Sen önce doğrusunu öğren de öyle atasözü kullan. Şark kurnazı seni.
Kart benim kartım şartım uymuyorsa başka kart bak. Ben sana söyledim söyleyeceğimi, kalkmış birde velet diyor utanmaz. yaşım 31 altı üstü 3 yaş büyüksün. Senden ala şark kurnazımı var ? Bir lafın diğerini tutmuyor. Yok çalıştığın yerden belge falan. Herkes herkesi bilir merak etme, 118 referansı boşuna almadık biz. Sor o insanlara beni anlatsınlar. Konumdan uzak dur. Blokluyorum seni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 19 Ağustos 2021; 14:26:19 >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X