Şimdi Ara

asus ee pc 701 sadece 270 usd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eee pc 701 die bi notbook gördüm bu nasıl bi alet hic kullanan varmı eger varsa biraz bilgi verirse herkese yararlı olur. almayı dusunuyorum fiyatı uygun ve guzel bi alete benziyo oneren veya onermeyen varsa sebeplerini soylerse daha guzel olur .

ÖZELLİKLERİ
    Bellek : 512 MB
    Sabit Disk : 4 GB
    Ekran Boyutu : 7"
    Grafik Tipi : Intel UMA
    Ağırlık : 0,92 kg
    Ekran Çözünürlüğü : 800 x 480
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : LINUX 4G
    Ekran Özelliği : WVGA
    Pil Tipi : 4 hücreli 4400 mAH
    Menşei : İthal
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 3
    Yazılım : Linux

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030697&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

• ah hdd ile ram iyi olsa bu fiyata kaçmaz
    ram 1gb hdd 40gb olsa yeter xp için
  • hocam tavsiye ederim çok şirin ve yetenekli bir alet ben kullanıyorum
    vatanbilgisayarda daha güzel kampanya var orjinal xp li model 369 ytl(nakit veya 5 taksit için bu fiyat geçerli)
    almanı tavsiye ederim eğer msn internet müzik mail vb. şeyler kullanıcaksan hiç kaçırma
    hafızayıda sorun etme 8 gb lık bir bellek veya sdhc kartla sorun çözülür,ramde aynı şekilde 1gb veya 2gb ddr2 667 mhz ram takabilirsin
  • 3-4 yaşındaki eski oyunları çalıştırmayı denedinizmi hiç acaba?
  • ekran çok küçük olduğu için oyunu hiç düşünmeyin. Zaten net için üretilmiş bir ürün qmq emulatör oyunlarını falan oynuyorum ben. 20 liraya 1 gb ram 17 liryada 40 gb uab hdd yaptım canavar oldu ufacık şey. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Zero

ekran çok küçük olduğu için oyunu hiç düşünmeyin. Zaten net için üretilmiş bir ürün qmq emulatör oyunlarını falan oynuyorum ben. 20 liraya 1 gb ram 17 liryada 40 gb uab hdd yaptım canavar oldu ufacık şey. Tavsiye ederim.

17 liraya 40 gb hdd ??? USB harici disk mi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-_

quote:

Orjinalden alıntı: The_Zero

ekran çok küçük olduğu için oyunu hiç düşünmeyin. Zaten net için üretilmiş bir ürün qmq emulatör oyunlarını falan oynuyorum ben. 20 liraya 1 gb ram 17 liryada 40 gb uab hdd yaptım canavar oldu ufacık şey. Tavsiye ederim.

17 liraya 40 gb hdd ??? USB harici disk mi.

sanırım öyle profilinden bakarsan 15 ytl ye 40 gb hdd aldığını görebilirsin hocam
    ayrıca çözüm güzel bende 8 gb bigboy bellek alıcam 35 lira bide 2 gb ram tadından yenmez benim ufaklık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2gbrame gerek duymaz o heralde birde 2gb rami destekliyor mu o da var.16liraya 40gblık ne aldınız nerden aldınız bende alsam çok iyi olur.bende almayı düşünüyorum bundan.beyler birde linux yüklü olanları en ucuzu peki bunu alıp sonra xp kursak problem oluyor mu acaba?
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.