Şimdi Ara

Asus EEE 701 Dokunmatik ekran+Bluetooth+Ekstra USB portu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
10.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakında touchscreen kullanımıyla ilgili kısa bir video da paylaşacağım...
  • http://www.metacafe.com/watch/1171801/asus_eee_touchscreen/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLyCeM -- 20 Mart 2008; 11:59:35 >
  • eline sağlık güzel çalışma olmuş.
  • Tebrikler güzel olmuş, ben de yaklaşık 1 ay önce dokunmatik ekran taktım eePCime, gerçekten çok kullanışlı oldu.

Ben alırken 2 tane sipariş vermiştim, eğer isteyen olursa dokunmatik ve lazerli kalemiyle birlikte paneli 100 dolara satabilirim.(Bana direk maaliyeti budur).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulutcy

Tebrikler güzel olmuş, ben de yaklaşık 1 ay önce dokunmatik ekran taktım eePCime, gerçekten çok kullanışlı oldu.

Ben alırken 2 tane sipariş vermiştim, eğer isteyen olursa dokunmatik ve lazerli kalemiyle birlikte paneli 100 dolara satabilirim.(Bana direk maaliyeti budur).

Güle güle kullan; baya pahalıya mal etmişsin.
  • Merhaba, cok basarili bir calisma olmus tebrik ederim. benim bir kac sorum var

1. dokumatik ekran cam tabaka mi yoksa sadece plastik ince bir tabakami? cunku netten gordugum kadariyla dokumatik ekran cam seklinde ve bilgisayara ekstra bir agirlik yaratmakta
    2. kulanmis oldugunuz eee pc nin hangi modeli? 4gb mi yoksa 8gb olanimi?
    3.kullanmis oldugunuz isletim sisteminiz nedir? isletim sisteminizde ekstra bir modifikasyon varmi? yani gereksiz yazilimlari kaldirdiniz mi?
    4. isletim sistemi kendi ssd hdd icine mi yuklu yoksa sd kartami yuklediniz?

bu sorularimi yanitlarsaniz cok sevinirim, tesekkur ederim simdiden.
  • Sorulara ben kendime göre cevap vereyim,
    dokunmatik ekrn cam gibi bir tabaka, ama cok ekstra bir agırlık yaratmamakta.sadece kalınlık yaratamsın diye ekranın arkasındaki süngerler sökülüyor.
    ben 4gb modelni kullanıyorum
    xp kullanıyorum, xp isosunu nlite yazılımı ile gereksiz özelliklerinden arındırdım, yükledikten sonra da pagefile ı 0 mb yaptım.2gb ram var.
    işletim sistemi tabii ki de ssd icine yüklü.bazı cok yer kaplayan programlar ve oyunlar sd'de yüklü.
  • agirlik olarak beni endiselendiren konu su: bilgisayarin kapagi belli bi aciya kadar acildiginda bilgisayar devriliyor, ekrana gelecek ekstra bir agirlik bu dusmeyi daha dar bi acida gerceklestircek, beni bu endiselendiriyor. benim de dokumatik ekran ekleme planlarim var ancak devrilme konusu beni dusunduruyor biraz.

nlite programin yardimiyla 7 tane cd yaptim ancak hic biri duzgun calismadi, ya webcam calismadi yada kendi mouseu calismadi. suanda kullandigim yaklasik olarak 2820 mb yer kapliyor. sizin yuklediginiz lite xp yaklasik ne kadar yer tutuyor? ve tam olarak duzgun calisiyormu?
  • o devrilme olayında hic bir fark olmuyor.panel zaten cok hafif.
    valla ben nlite yaptım sonra driverları yükledim sorun olmadı.
    yukarda da yazdıgım gibi dokunmatik panel temini konusunda yardımcı olabilirim elimde bir adet var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YunTi

Merhaba, cok basarili bir calisma olmus tebrik ederim. benim bir kac sorum var

1. dokumatik ekran cam tabaka mi yoksa sadece plastik ince bir tabakami? cunku netten gordugum kadariyla dokumatik ekran cam seklinde ve bilgisayara ekstra bir agirlik yaratmakta
    2. kulanmis oldugunuz eee pc nin hangi modeli? 4gb mi yoksa 8gb olanimi?
    3.kullanmis oldugunuz isletim sisteminiz nedir? isletim sisteminizde ekstra bir modifikasyon varmi? yani gereksiz yazilimlari kaldirdiniz mi?
    4. isletim sistemi kendi ssd hdd icine mi yuklu yoksa sd kartami yuklediniz?

bu sorularimi yanitlarsaniz cok sevinirim, tesekkur ederim simdiden.

Merhaba, sağol.

1. 1.4mm et kalınlığına sahip ince bir cam ve üzerinde algılayıcı film tabaka. Ağırlığı 20g civarı.
    2. 4G
    3. Üzerinde orjinal cd'den XP SP2 kurulu, bütün güncellemeler, Office 2003 ve güncellemeleri, Codecler, Acrobat Reader, Paintshop Pro, Nod32 şuan aklıma gelmeyen birsürü program kurulu.
    4. Yukarda yazdığım herşey SSD'de yüklü, oyunlar SDHC'ye kurulu.

• cevaplariniz icin tesekkur ederim.
  • ustad gercekten harıka bır calısma olmus cok begendım bende yapmak ısterım ama su aralar malı sıkıntılar gundemde
  • gerçekten çok hışuma giden bi cihaz eee ler..
    masaüstümü satabilsem bi tane alıp aynı işlemleri gerçekleştirmek isterim doğrusu..
    ben orada bayağ daha boşluk gördüm oralara usbden enerji alarak ekstra fan ve ekstra hoparlör takmanın işe yarar bi işlem olacağını düşünüyorum..
  • cem gene dokturmışsun. vala hayretler içersinde seyrediyorum. bu arada abim bitane eee almış 3 gune kadar gelicekmiş. yardımın lazım xp kurmak için.
    uspden kurmak için bi flash bellek hazırladım ama daha deneyemedim. olmazsa bi yardım edersen sevinirim.
    aletide bi okula getir gorelim nasılmış. gerçe sen gelmiyorsun ama
  • eline emeğine sağlık teşekkürler.
  • Ellerine sağlık mükemmel bir çalışma olmuş...tebrikler..
  • eline sağlık güzel olmuş. tebrikler
  • HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN

dolar düşsün bi tane ee alıp yapmya çalışacam
  • Tebrik ederim..
  • çok güzel olmuş özellikle ince iş isteyen bişey eline saglık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.