Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

benim 1 haftalık aleti satıyorum ilgilenen olursa :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59318373&p=1#59318373

hocam satışı baltalamamak için o konuya yazmadım fakat yorumumu buraya yazayım

öncelikle hayırlı olsun yalnız 1200TL 1 hafta kullanılmış olsa dahi pahalı duruyor vatanın indirim günlerinde taksitle o fiyata almak mümkün ayrıca 1hafta dahi olsa 2.el 2.eldir

pazarlık payı var, bende sanal pazar üzerinden falan taksitli satabilirim.. ayrıca vatanın stokları azaldı bide 2 haftada bir indirim yapıyolar zaten.. almak isteyen alır satılmazsa ben kullanırım zaten hocam :D

satmaktan vazgeçtim arkadaşlar

• vatan bilgisayar'a helal olsun geçen hafta bi arkadaş internet alışverişinde çok sıkıntı çekmişti durmadan kötülüyordu ama ben o kadar memnunumki anlatamam. cidden tebrik ediyorum kendilerini..

Burda yazmıştım ilk aldığım tablet çizik çıkmıştı kutudan ve götürdüğümde hiç bişey sormadan değiştirmişlerdi.. Şimdide aldığım üründen memnun olmadığım için değişim talebimi kabbul ettiler saolsunlar.. tabletin yerine asus zenbook almayı düşünüyorum.. tableti neredeyse hiç kullanmadığım için sorun çıkarmadılar, zaten kutusu falan herşeyi tam jelatinine kadar..

Müşteri memnuniyetinden iade ve değişim işlemleri

Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
    • Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
    • Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
    • Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.
    • Faturanızı firma adına kestirdiyseniz ürünü değiştirmek için iade faturası getirmeyi veya göndermeyi unutmayınız, aksi durumlarda değişim işlemi başlatılamayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 1 Nisan 2012; 20:17:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuBi

quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

Arkadaşlar micro hdmi bağlantısı ile TV ye nasıl bağlantı kuruluyor. Micro hdmi kablo aldım Tv ye bağladım ayarlarda ve programlarda TV ye aktarmak için herhangi bir şey bulamadım. Ne yapılması gerekiyor

bir ayara gerek yok, tv e bağlayın, ve tvnizi ilgili hdmi kanalına getirin ses ve görüntü otomatik aktarılıyor.

televizyon hdmi algılamıyor. O yüzden hdmi kanalını seçemiyorum
  • @_efe_ bu durumda benim yapabileceğim bir yorum kalmıyor. Ben oncede tv mde bagladigim hdmi cihazlari adlandirdim (hdbox, ps, asus, pc vb.). Sonra tableti taktigimda direkt kumandadan kanali secip izliyorum. Archos101 dede ayniydi. Hatta onu uzerinde dirkt usb girisi oldugundan klavya mose imi da takiyordum ve super keyifli oluyordu.

Bu arada 1200tl cihaz icin super rakam. Yurtdisi ile ayni hatta ucuz. Ben 1124tlye docksuz aldim bu hafta sonu 1190tlye vatanin sattigini gorunce icim gitti.... 100-150 tlye docukunu satmak isteyen olursa alabilirim, klavye ihtiyacim oluyor cunku...
  • quote:

vatan bilgisayar'a helal olsun geçen hafta bi arkadaş internet alışverişinde çok sıkıntı çekmişti durmadan kötülüyordu ama ben o kadar memnunumki anlatamam. cidden tebrik ediyorum kendilerini..

Burda yazmıştım ilk aldığım tablet çizik çıkmıştı kutudan ve götürdüğümde hiç bişey sormadan değiştirmişlerdi.. Şimdide aldığım üründen memnun olmadığım için değişim talebimi kabbul ettiler saolsunlar.. tabletin yerine asus zenbook almayı düşünüyorum.. tableti neredeyse hiç kullanmadığım için sorun çıkarmadılar, zaten kutusu falan herşeyi tam jelatinine kadar..

Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
    • Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
    • Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
    • Faturanızı firma adına kestirdiyseniz ürünü değiştirmek için iade faturası getirmeyi veya göndermeyi unutmayınız, aksi durumlarda değişim işlemi başlatılamayacaktır.

Dostum yıllardır vatandan bir sürü ürün almışımdır. Ama cumartesi günü topkapı mağazasında %30 indirim varken Prime almayagittik. Önce 1 tane var o da teşhir dediler. Biz de vaz geçiyorduk. Sonra durun bir tane daha var hemde kutusunda hiç açılmamış dediler. Tamam dedik aldık. Ama bu arada satış personeli ile şefi arasında şu diyalog geçiyordu:

Şef: "O ürün iade değil miydi? Şarj ünitesi bozuktu..."

Satış Personeli: " Yok Yok bir sıkıntı yok..."

Tabi bunları biz de duyduk. Hayırdır ne problem var dediğimizde Satış Personeli hiç bir sorun yok merak etmeyin dedi.

Sonra ürünü satın alıp kontrol için montaj bölümüne geçtik. Daha paketi açar açmaz ürünün iade olduğunu anladık. Hatta montaj görevlisi direk kendisi söyledi. Bu ürün kullanılmış bir ürüne benziyor diye. Zaten ürünün parmaklanmadık yeri kalmamış.

Daha sonra mağaza yetkilisini çağırdım. Kendisi ürünün bir müşteri tarafından kontrol amaçlı yaklaşık 1 hafta kullanıldığını belirtti. Derhal satış iptali yaptırdım.

Sonrasında da sadece Satış Personeli ile mağaza yetkilisini yüzleştirip tek kelime etmeden mağazayı terk ettim.

Benim için bundan sonra vatan bilgisayar bitmiştir tarzında bir söylemde asla bulunmam. Mağaza yetkilisinin gerçeği açık açık belirtmesi yeterliydi. Bu içtenlik olsun her zaman vatandan ürün alırım.

Arkadaşlar dikkat bu tarz olaylar artık gittikçe ülkemizde artıyor. Eskiden iade ürünler yetkili satıcıya gönderilir, yenisi talep edilirdi. Artık tüketim hızına yetişmek adeta büyük elektronik firmalarının gözünü karartmış. Hatta şunu söyleyebilirim. O ürünü benden sonra başka birine sıfır ürün diye satmış olma ihtimalleri çok yüksek.

Yurt dışında bu olay açıkça yapılıyor ve bu ürünlere "refbrushed" diyorlar ve fiyatları da sıfıra göre uygun oluyor.

• Vatanda haftasonu indirimiyle TF 201 docklu ve docksuz ne kadara satıldı? Bir de bu ürün için (TF201) deri kılıf ve HDMI kablo en uygun nereden satın alınır, HDMI kablo uzunluğu sizce ne kadar olmalı 1,5 metreden daha uzun kablo bulunur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 2 Nisan 2012; 9:41:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

quote:

vatan bilgisayar'a helal olsun geçen hafta bi arkadaş internet alışverişinde çok sıkıntı çekmişti durmadan kötülüyordu ama ben o kadar memnunumki anlatamam. cidden tebrik ediyorum kendilerini..

Dostum yıllardır vatandan bir sürü ürün almışımdır. Ama cumartesi günü topkapı mağazasında %30 indirim varken Prime almayagittik. Önce 1 tane var o da teşhir dediler. Biz de vaz geçiyorduk. Sonra durun bir tane daha var hemde kutusunda hiç açılmamış dediler. Tamam dedik aldık. Ama bu arada satış personeli ile şefi arasında şu diyalog geçiyordu:

Şef: "O ürün iade değil miydi? Şarj ünitesi bozuktu..."

Satış Personeli: " Yok Yok bir sıkıntı yok..."

Tabi bunları biz de duyduk. Hayırdır ne problem var dediğimizde Satış Personeli hiç bir sorun yok merak etmeyin dedi.

Sonra ürünü satın alıp kontrol için montaj bölümüne geçtik. Daha paketi açar açmaz ürünün iade olduğunu anladık. Hatta montaj görevlisi direk kendisi söyledi. Bu ürün kullanılmış bir ürüne benziyor diye. Zaten ürünün parmaklanmadık yeri kalmamış.

Daha sonra mağaza yetkilisini çağırdım. Kendisi ürünün bir müşteri tarafından kontrol amaçlı yaklaşık 1 hafta kullanıldığını belirtti. Derhal satış iptali yaptırdım.

Sonrasında da sadece Satış Personeli ile mağaza yetkilisini yüzleştirip tek kelime etmeden mağazayı terk ettim.

Benim için bundan sonra vatan bilgisayar bitmiştir tarzında bir söylemde asla bulunmam. Mağaza yetkilisinin gerçeği açık açık belirtmesi yeterliydi. Bu içtenlik olsun her zaman vatandan ürün alırım.

Arkadaşlar dikkat bu tarz olaylar artık gittikçe ülkemizde artıyor. Eskiden iade ürünler yetkili satıcıya gönderilir, yenisi talep edilirdi. Artık tüketim hızına yetişmek adeta büyük elektronik firmalarının gözünü karartmış. Hatta şunu söyleyebilirim. O ürünü benden sonra başka birine sıfır ürün diye satmış olma ihtimalleri çok yüksek.

Yurt dışında bu olay açıkça yapılıyor ve bu ürünlere "refbrushed" diyorlar ve fiyatları da sıfıra göre uygun oluyor.

evet haklısın bende düşünüyorum benimkini de o şekilde birine satarlar mı diye, ama sorduğumda teşhir yaparız dediler çünkü teşhirde ürünleri kalmamış.. zaten bilinçli müşteri iyice bakar kontrol eder eğer sizin gibi kullanıldığını fark ederse almaz.. ha diyelimki öyle bişey oldu benim ürün sıfırdan farksız hiç bi yerinde bozukluk yada problem yok.. ama sanmıyorum vatanın böyle bişey yapacağını, zaten öyle bi şey yapmak isteseler sizin yanınızda öyle bi konuşmada yapmazlardı.. daha doğrusu şef gelip bu ürün böyleydi falan gibilerinden bi uyarı yapmazdı personele.. sizin şanssızlığınız personelin işgüzarlığına gelmişsiniz, yada yanlış hatırlamış o anda.. ayrıca montajdaki personelde direk söylemiş ihtimali..

sonuçta yine müşteri memnuniyeti devreye giriyor ve siz bu aldığım ürün kullanılmış dediğinizde para iadesi yada değişim yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 2 Nisan 2012; 9:48:40 >

• quote:

@_efe_ bu durumda benim yapabileceğim bir yorum kalmıyor. Ben oncede tv mde bagladigim hdmi cihazlari adlandirdim (hdbox, ps, asus, pc vb.). Sonra tableti taktigimda direkt kumandadan kanali secip izliyorum. Archos101 dede ayniydi. Hatta onu uzerinde dirkt usb girisi oldugundan klavya mose imi da takiyordum ve super keyifli oluyordu.

Bu arada 1200tl cihaz icin super rakam. Yurtdisi ile ayni hatta ucuz. Ben 1124tlye docksuz aldim bu hafta sonu 1190tlye vatanin sattigini gorunce icim gitti.... 100-150 tlye docukunu satmak isteyen olursa alabilirim, klavye ihtiyacim oluyor cunku...

@Mubi kardeş cevabın için teşekür ederim. Bir sürü para verdik kablo aldık. Acaba problem kabloda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

quote:

@_efe_ bu durumda benim yapabileceğim bir yorum kalmıyor. Ben oncede tv mde bagladigim hdmi cihazlari adlandirdim (hdbox, ps, asus, pc vb.). Sonra tableti taktigimda direkt kumandadan kanali secip izliyorum. Archos101 dede ayniydi. Hatta onu uzerinde dirkt usb girisi oldugundan klavya mose imi da takiyordum ve super keyifli oluyordu.

@Mubi kardeş cevabın için teşekür ederim. Bir sürü para verdik kablo aldık. Acaba problem kabloda mı?

Umarım sorun kabloda dır, TV'nin HDMI girişinde veya A TFP nin HDMI çıkışında olmasın da, kabloyu aldığın yerden değiştirmek kolay iş. Ben kablo olarak değil çevirici olarak almıştım, böylece evde fazla olan kabloyu veya yanımda gittiğim yerde olan kabloyu kullanabiliyorum. Acele ettiğim için Ankara'da Konya sokaktan 17 TL ye almıştım ama acelem olmasaydı 3-4 usd ebay den gönderiyorlar.

• ben de transformer prime tf700t'yi bekliyorum.
    ön kamerave ekran çözünürlüğünün artması; wifi/gps update olması harika olacak.
  • arkadaşlar merhaba,
    tüm sayfaları okudum ama merak ettiğim sorulara cevap bulamadığım için burda sormak istiyorum.
    öncelikle kutu içeriğinden neler çıkıyor?
    -mini hdmi kablosu çıkıyormu yoksa ayrıca satınalmakmı gerekiyor?
    -ben bu cihazda navigasyon kullanacağım. bu cihaza uygun program kullananınız varmı? varsa hangi program? igo, n-drive vs.
    -ayrıca film klip vs gibi görüntüleri sürekli kullanmak için uygunmudur ve hangi programı ve formatı destekliyor?
    -web sayfalarındaki flash yüklü dosyaları oynatıyormu? youtube, hurriyet web tv, gibi sayfalarda video film ve müzik seyredebiliyormuyuz?
    -cihazı araçta usb üzerinden şarj edebiliyormuyuz? yada alternatif şarj çözümü varmıdır?

bu sorulara cevap vermenizi rica ediyorum.

şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

arkadaşlar merhaba,
    tüm sayfaları okudum ama merak ettiğim sorulara cevap bulamadığım için burda sormak istiyorum.
    öncelikle kutu içeriğinden neler çıkıyor?
    -mini hdmi kablosu çıkıyormu yoksa ayrıca satınalmakmı gerekiyor?
    -ben bu cihazda navigasyon kullanacağım. bu cihaza uygun program kullananınız varmı? varsa hangi program? igo, n-drive vs.
    -ayrıca film klip vs gibi görüntüleri sürekli kullanmak için uygunmudur ve hangi programı ve formatı destekliyor?
    -web sayfalarındaki flash yüklü dosyaları oynatıyormu? youtube, hurriyet web tv, gibi sayfalarda video film ve müzik seyredebiliyormuyuz?
    -cihazı araçta usb üzerinden şarj edebiliyormuyuz? yada alternatif şarj çözümü varmıdır?

bu sorulara cevap vermenizi rica ediyorum.

şimdiden teşekkürler....

kutu içeriği:

tablet, klavye (dock), mikro fiber bez, adaptör, usb kablo, garanti belgeleri..

- mini hdmi ayrı satılıyor, zaten bunu hemen yukardaki yazıları okuyup anlayabilirdin dostum
    - youtube vs videoları oynatıyor
    - usb den araçta şarj edebilirsin

bildiklerime cevap verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 2 Nisan 2012; 14:02:39 >

• cihazdan gps özelliği çıkarıldı gerçi alanlardan gps çalışanlar var genelde fakat sorun çıkma ihtimalide var bu durumda internet yokken navigasyon kullanamayabilirsiniz
  • Tekrar sorusu.................
    Vatanda haftasonu indirimiyle TF 201 docklu ve docksuz ne kadara satıldı alan bir arkadaş söyleyebilir mi?

Bu ürün için (TF201) deri kılıf ve HDMI kablo en uygun nereden satın alınır?

HDMI kablo uzunluğu sizce ne kadar olmalı 1,5 metreden daha uzun kablo bulunur mu?
  • @bdurmus - usb den araçta şarj edebilirsin bu olay nasıl oluyor acaba?
  • quote:

@bdurmus - usb den araçta şarj edebilirsin bu olay nasıl oluyor acaba?

denemedim ama oluyodur heralde cep telefonu gibi.. içinden çıkan sarj kablosunu usb girişli çakmak çeviricisine taktınız mı olur, olmaz mı ki??

böyle bi alet işte:

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

Tekrar sorusu.................
    Vatanda haftasonu indirimiyle TF 201 docklu ve docksuz ne kadara satıldı alan bir arkadaş söyleyebilir mi?

HDMI kablo uzunluğu sizce ne kadar olmalı 1,5 metreden daha uzun kablo bulunur mu?

1200tl civarı satıyor vatan.. sadece docklu model var, docksuz yok..

diğer soruların cevabını bilmiyorum
  • quote:

quote:

@bdurmus - usb den araçta şarj edebilirsin bu olay nasıl oluyor acaba?

denemedim ama oluyodur heralde cep telefonu gibi.. içinden çıkan sarj kablosunu usb girişli çakmak çeviricisine taktınız mı olur, olmaz mı ki??

böyle bi alet işte:

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu)

teşekkürler fakat cihaza zarar verir mi ki ? ne dersiniz

bu arada vatanda stok yoktu diye hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

Tekrar sorusu.................

Ben kılıf olarakwww.pdateknoloji.com'dan bu ürünü aldım.Dış kısmı sağlam duruyor ama biraz kalın gibi geldi.Biraz daha ince olanı vardı ona bakabilirsin istersen.Hdmi kablosunuda kılıfla birlikte aldım.Denedim sorunsuz çalışıyor ama 1.5 metre biraz az gibi geldi ama yine de iş görüyor.

• Arkadaşlar IPAD' in ekran koruyucusu bunun için de kullanılabilir mi acaba? Deneyen var mı? Bir tanesini internetten istettim. Baloncuk baloncuk çöpe attım.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.