Şimdi Ara

Asus Eee Pc 1000h için Format = Recovery ( ilk günkü haline getirme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
7
Favori
132.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende asus eee seashell 1005ha kullanıyorum çok işime yaradı Allah razı olsun
  • Darkhell saol dostum işime yaradı :)
  • arkadaşlar bende de eee pc 1015 var. işletim sistemi starter olduğundan ben de win 7 pro kurdum (hdd de recovery blümüne dokunmadım). formattan sonra express gate tuşu (fast boot) çalışmadı. express gate kurmaya çalıştım olmadı. bende recovery yapmak istedim ama f9 tuşuna bastığımda karşıma windows önyükleme ekranı geliyor, seçenek olarak da windows 7 var. recovery bölümüne giremiyorum. yer yolu denedim sonuç yine aynı. biosdan boot ekranından değiştimediğim seçenek kalmadı. bunun bir yolu varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogasbes

merhaba arkadaşlar bir sorunum var
    eeepc açılış ekranına geçtiği anda donuyor
    hani şu asus eee pc yazıyor ya altta Press F2 to run Setup Press TAB..... yazan ekranda kalıyor
    ama hiçbir tuşu algılamıyor ne F2 ne TAB ne de başka bir tuş.
    normal PC olsa açar pili çıkarır vs. kurcalarsın belki düzelir
    ama burada hiçbir seçenek yok
    Recovery falan da imkansız çünkü hiçbir tuşu algılamıyor
    ne yapabilirim
    yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

arkadaşlar aynı sorun bendede var yok mu başına gelen biri ;????????????
  • açılışta kilitlenme sorunu bendede var. 3 kere servise gitti. 2 kere biosunu yüklediler 3. de sorunla karşılaşmadık dediler. evde açılmıyor servise götürüyorum açılıyor. Kilitlendiği ekranda 5 dk bekletiyorum açılıyor.
  • abi bana yardım azım lütfen bana su asus k52jt lerde olan görünmeyen birincil disk olan 20 gb lık bir bölüme (recovery bölümü) ulaşmamam için yardım et bn oraya driver dvd si çıkarmak için giriyorum valla delircem yha 3 4 aydır uğraşıyorum yok yapamadım internette falanda baktım driver dvd leri yok bn oraya girmeliyim ve artı bnde mavi bir ekran geliyordu recovery yaptım gelmesin die sanırım 3 kere mi ne aı recovery var program olarak yine geliyor ne olursun bana yardım et
  • arkadaşım netbook recovery yaptım degısık bır sekılde konumlandırmıslar tesekkurler verdıgın bılgıler ıcın
  • aynı sorun bende de var.. bilgisayar açılırken f9 yapınca ya da diğer bin türlü yöntemi deneyince "windows 7" diye bir seçenek çıkıyor.. ona tıklayınca da bilgisayar açılıyor. şu işe bir çözüm bulabilir msnz?
  • ARKADAŞLAR F2 İLE BIOS A GIRIP BOOT ALNINDAN QUIT BOOT SECENEĞINI BULUP DISQABLE YAPIN AYARLARI SAKLAYIP SONRA YENIDEN BAŞLATIRKEN F9 YAPIN RECEVERY BOOT AÇOLACAKTIR.
  • arkadaşlar yardım cı olursanız sevinirim eee pc seashell serius net book um var ancak boot mrg hatası veriyor açılışta biosu biraz kurcaladım ancak recover yapmıyor bildiğiniz gibi cd ve dvd room yok ne yapabilirim
  • asus netbook durduk yere gri ekrana geçti ve çok yavaşladı açılışı yaklaşık 15dk sürüyordu ve işlemleri çok yavaş yapıyordu, o yüzden format ataytım dedim harici dvdyi takıp biosdan gösterdim, cyi ve dyi tüm sistem dosyalarını sildim, diski 2ye bölüp cye win7 x86 kurulumuna başladım, bir zamanda sonra gerekli dosyalar bulunamadı diya hata verip dondu, aynı şeyi tekrar denedim aynı hatayı verdi, sorun nerede olabilir? benim sistemi ilk çalışır haline getirme imkanım varmı? yardım ederseniz çok sevinirim.
  • yardım ihtiyacım var arkadaşlar asus eeepc 1001 ha kullanıyorum bunu ılk faabrıka ayarları bozulmuş xp yuklenmıs sonra win 7 yükledim ama orjinal recoveri yi yükleyebilirmiyim nette aradım var oyle bir seyler ama indiremedim bu konuda bılgısı olan varsa bilgi verebilirmi simdiden teşekkür ederim saygılarımla kolay gelsın
  • Bu şekilde Recovery etmek zorunda değilsin, elindeki Windows Kurulum diskinin imajını al. Ardından WinToFlash isimli programla bir flash diski bootable hâle getir. BIOS'tan gerekli ayarlamaları yaptığın takdirde açılışta Windows kuruluma girersin. Ardından ister sıfırdan Windows kur, ister sadece Windows klasörünü restore et, sana kalmış.
  • ben xp kurmustum pc ye, bu ylla yeniden Win 7 ye donme şansım var mı? Sabahtan beri Biosta butun dediklerinizi yapıyorum, Srasıyla atherors boot agent Press Shift + F10 Cıkıyor.. Peşine de Pres ESC to boot diyor, ama bişey ortada yok. Normal Xp kurarken de hdd yi görmüyorum, biosta hdd var
  • Belki biliyorsunuzdur ama Asus eee100h Machintosh yüklenebilen, ve tüm fonksiyonları tam olarak osx çalıştırabilen nadir netbooklardandır. ayrıca içinden çıkan cd de winpe ve ghost imajı şeklinde kurulum dosyaları var, bunları bir 4gb hafıza karına atarsanız, hafıza kartı direk disk gibi görülebildiğinden ordan kurulum yapabiliyor. Çoğu laptop da kart okuyucuyu direk bir disk gibi görmez, windows sürücü yüklemeden kart okuyucuyu göremezsiniz ama bu makine görüyor.
  • bende Asus'un k25j modelini kullanıyorum format atmayı düşünüyorum ama bi sorum olacakdı eğer format atarsam Asus'un kendi programları silinecek mi yoksa bilgisayarı ilk açtığım gibi bir ekran mı karşılayacak beni (programlar derken Trend Micro Internet Security,Game Park Console,Splendid Utility falan)
  • Asus marka eee pc 1215n laptopum var windows 7 yukluydu sonra arkadasim eindows xp yukledi bilgisayarima girdiginde c de recorvery icin ayrilmis bolum gozukmekte bbu tekrar calistirmak icin recorvery yapip windows 7 nasil yuklerim cdrom surucusu yok boot indirip acma sansimiz olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım ASUS Eee PC Seashell series.Bıosa girmek için F2 ye basın ekranında direk F9 tuşuna uzun bastım recovery yaptı. Bilginize.Model numarasını bulamadım fakat yukarıdaki paylaşılan bazı MODELLERİN F9 tuşuna uzun basarak format atıldığı duyumu bilgisi test edilmiştir. Sizde deneyin.
  • paylaşım için teşekkürler şu anda yapıyorum
  • LUTFEN YARDIM

Arkadaşlar ben yukarda yazan talimatları yaptım f2 ledıkdenten sonraf9 ladım sonra geldı format ekranı orda sıstem yedekmelesı yazan yarda evet dedım sonrası kendı % de doldurdu bıttı

PC YENIDEN Başladı tekrar aynı seylerı sordu yıne yaptım bunu ust ustte 3 KERE TEKRARLADIM

YINE AYNI SEKIL BAŞLIYO HEP O FORMAT EKRANI GELIYO SISTEM GERI YUKLEME YERI GELIYO TAMAM DIYORUM DEVAM EDIYO YINE BAŞLIYO

BIOSTANDA AYARLARI HEPSINI DEGISTIRDIM RECOVERY YAPMADIM ILK ACILIS EKRANINI HDD YAPTIM AMA YINE XP YAZISINDAN SONRA HEMEN RECOVERY EKRANINA GECIYO LUTFEN YARDIM EDERMISINIZ.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.