Şimdi Ara

Asus EEE PC 1000H İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık) (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.853
Cevap
12
Favori
341.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merabalar yanlışlıkla eectl programını sıldım 2 gundur bakıyorum eskı sayfalara bulamadım.
    Lınkı bılen varsa yazabılır mı
    tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el-muhaberat

acaba Usb flashla yükleme şansımız yo mu?..

tabiki usb bellekle de kurabilirsiniz. Hemde çok kolay bir iki işlem ile kuranlar var. google da biraz arama yapın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airspeed

Merabalar yanlışlıkla eectl programını sıldım 2 gundur bakıyorum eskı sayfalara bulamadım.
    Lınkı bılen varsa yazabılır mı
    tesekkurler.

google da eeepc türkiye eeectl veya eeectl cızzz diye aratabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu eeeleri ben de almak istiyorum.Vatanda satılan 1000HA-S nasıldır? Şarjı ne kadar gider? Bilgisi olan var mı?
  • Merhaba Arkadaşlar
    Asus Eee PC 1101HA modelindeki notebook’u almayı düşünüyorum.Evdeki ikinci bilgisayar olacak ve daha ziyade , internete girmek,fotoğrafları vs.düzenlemek, evin her odasında hemen şarj bitme telaşesi olmadan dolaştırmak,arada yazı - dökümanları okumak,yazmak ,arada iş yerinede götürerek orada da kullanmak ve USB ye kaydettiğim film vs leri izlemek için kullanacağım.(16 gb da usb bellek de alacağım.)
    Cihazın şu anda Teknosa’daki fiyatı : 12 x 66-TL= 792-TL
    Cihaz ile ilgili bilgilerinizi ve düşüncelerinizi ,önerilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
    Saygılar
    TEKNİK ÖZELLİKLER
    İşlemci : Intel Atom Z520 1.33 GHz
    • Ekran : 11.6 inç LED Backlight WXGA (1366×768)
    • Ekran Kartı : Intel GMA 500 8 MB
    • Bellek : • 1 GB DDR2
    Sabit Disk : 160 GB HDD
    Optik Sürücü : • Yok
    Bağlantılar
    • Memory Card, USB (3 adet)
    • Bluetooth, Wireless, Ethernet
    • Audio, Microphone, VGA, Kamera
    Ses Çıkışı : Stereo hoparlörler
    Pil Ömrü : 11 saat
    Boyutlar : 286 x 196 x 21 – 36 mm
    Ağırlık : 1.38 kilogram

• 1101HA almanızı tavsiye etmem. Netbooklar zaten donanımsal olarak kıt cihazlar oldukları için almışken N serisi işlemcili bir netbook almak lazım. Z520 darboğaz yapabilir . Eğer 1366x768 çözünürlük çok önemli değilse, 1005HA ...
  • ben windows 7 yi kullanıyorum.bana tek faydası xp de kurdugum oyunu calısıtıramıyordum wındows 7 de calıstıryorum.bazı programlarımı wındows 7 de kurmama ragmen verımlı calıstıramıyorum.yıne wındows 7 de fırefoxda bazı eklentıler sorun cıkardı.sadece oyun oynuyacagım zaman wındows 7 ye gecıyorum.c surucusune xp e surucusune wındows 7 yı kurdum.kurarkende sanal surucu ıle wındows 7 yı kurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errör

http://www.cpp.in/dev/eeectl/

Arkadaşlar bu lınk tekı eectl programlarında benım makınada hata verıyor kendı kulandıgınız eectl programının lınkı varsa verebılırmısınız.

Sorun çözüldü arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airspeed -- 27 Eylül 2009; 9:49:54 >

• 4 ay once teknosadan aldığım netbookumun bir tuşu takıldı sertdi bende bir şeymi var diye kurcalarken biraz ssert davrantım tuş çıktı ve tutmasını sağlayan alttaki beyaz küçük dalavereden minik bir parça kırılmış garantiye versem karşılanırmı tüm klavye takımımı değişirler ne yapabilirim?
  • Ubuntu 9.04 kurdum. Çok stabil, hızı Windows'tan daha iyi.
    Donanımları, webcam hariç tanıdı. Benim için önemli olan wifi tanımasıydı zaten.
    Bundan önce Pardus 2009 ve Moblin kurmuştum, Pardus çok kasıyordu (2GB RAM olmasına rağmen), üstelik wireless problemi çıktı, arayüzü de beğenmedim. Moblin çok sade, sadelik güzel de, görsellik çok yetersiz geldi bana. Arayış içinde olanlara Ubuntu'yu şiddetle tavsiye ederim. Linuxla çok fazla çalışmadımm ama sorusu olan varsa Ubuntuyla ilgili cevaplayabilirim.

Asus EEE PC 1000H İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık)

Bu arada klavye problemini ne şekil çözebiliriz? Bazı harfle iki defa basıyor.

• Herkes Win 7 kuruyor sanırım. Ben de mi kursam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Herkes Win 7 kuruyor sanırım. Ben de mi kursam ?

Ben de bu konuda kararsızım. C'de XP kalsın, D'ye de Win7 kurmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Ben de bu konuda kararsızım. C'de XP kalsın, D'ye de Win7 kurmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?

Ben uzun bir süredir bu şekilde kullanıyorum. Kendime göre avantaj ve dezavantajlarını kısaca yazayım.

Windows 7, aynı anda çok uygulama çalıştıracaklar için ideal değil bence şu aşamada. Mesela 4-5 sekme ile internette gezerken bir yandan MSN ile konuşursanız. Arkadan da müzik dinlerseniz, bundan sonraki yapacağınız işlemler için sabırlı olmanız gerekiyor. Klasörlerde gezmek bile normale göre yavaşlıyor.

Ben çoğu zaman aynı anda çok işlem yaptığım için Windows 7 şu aşamada yetersiz kalıyor. Çoğu zaman tercihimi XP yapıyorum.

2 işletim sistemi olması biraz karışık oluyor. Ben web tarayıcımdaki geçmişi sürekli kullanırım. Yer imlerine sıklıkla bakarım, MSN'deki ifadelerimi hep kullanırım. İki sistem olunca bunlar birbirine giriyor. Hangisinde neyi yaptığınızı hatırlamayabiliyorsunuz. Eğer belli başlı işlemler için Windows 7 kullanacaksanız iki işletim sistemi kullanın bence.

Benim kullandığım Windows 7 beta sürümleri ve RTM idi. Yani içinde tüm özellikler aktifti. Belki bu yüzden çok memnun değildim. Basic sürüm falan kullansak daha iyi sonuçlar elde edebiliriz belki. Yoksa benim de kesinlikle kullanmak istediğim bir işletim sistemi Windows 7.

• D'ye 2. işletim sistemi olarak çok basit bir şekilde kurdum, gerekli yazılımları yükledim. Oldukça hoşuma gitti. Problemlerle karşılaşırsam iletirim buraya.

@241, 2 işletim sistemi olması bahsettiğin gibi bir karışıklık oluşturmuyor bende. Zaten evde kullandığım 2 ayrı PC var, 1000H var, ayrıca iş yerinde de ayrı PC var. Fazladan 1 işletim sistemi sorun olmaz.
  • 1000H'yi sattıktan sonra konuyu iyice boşladım
  • asus eee pc 900ha netbookuma usb disk üzerinden vista home basic 32 bit yükledim , ekran kartı ses vs herşeyi tanıdı fakat bir türlü wirelessi tanımıyor sürücülerini yükledim ama hiçbir ağ bulunamadı diyor nasıl çözücem ?
  • sorunu çözdüm driverı sildim ve 5 dk sonra yeni donanım bulundu sihirbazı geldi wireless driverını yükleyin diye bende flash diski takıp belirtilen klasörden yüklettim oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 241

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Ben uzun bir süredir bu şekilde kullanıyorum. Kendime göre avantaj ve dezavantajlarını kısaca yazayım.

Windows 7, aynı anda çok uygulama çalıştıracaklar için ideal değil bence şu aşamada. Mesela 4-5 sekme ile internette gezerken bir yandan MSN ile konuşursanız. Arkadan da müzik dinlerseniz, bundan sonraki yapacağınız işlemler için sabırlı olmanız gerekiyor. Klasörlerde gezmek bile normale göre yavaşlıyor.

Ben çoğu zaman aynı anda çok işlem yaptığım için Windows 7 şu aşamada yetersiz kalıyor. Çoğu zaman tercihimi XP yapıyorum.

2 işletim sistemi olması biraz karışık oluyor. Ben web tarayıcımdaki geçmişi sürekli kullanırım. Yer imlerine sıklıkla bakarım, MSN'deki ifadelerimi hep kullanırım. İki sistem olunca bunlar birbirine giriyor. Hangisinde neyi yaptığınızı hatırlamayabiliyorsunuz. Eğer belli başlı işlemler için Windows 7 kullanacaksanız iki işletim sistemi kullanın bence.

Benim kullandığım Windows 7 beta sürümleri ve RTM idi. Yani içinde tüm özellikler aktifti. Belki bu yüzden çok memnun değildim. Basic sürüm falan kullansak daha iyi sonuçlar elde edebiliriz belki. Yoksa benim de kesinlikle kullanmak istediğim bir işletim sistemi Windows 7.

Bugün Win 7 Ultimate sürümünü denedim. Ama masaüstünde
    Hız olarak vistadan hızlı olduğu zaten belli. Xp ile de yaptığım işlemlere göre kıyasladım pek fark yok gibiydi.
    Tabi tasarım olarakta kendini bayağı bir çekiyor kendine
    Masaüstünde Win 7'ye geçmeyi düşünüyorum fakat üşenmezsem.

1000H'ımda XP'den memnun gibiyim aslında. Masaüstünden aldığım performans yardımıyla 1000H'a da kuracaktım.
    @241;
    Kullandığın sürüm neydi ?
    Söylediklerinden sonra 1000H'a kurmayı düşüneceğim sanırım bir daha. Çünkü bende en az 4-5 işlem yapanlardanım
    Firefoxta kaç sekmeye kadar denedin mesela ?
    Bende şuan 15 sekme 2-3 gün açık olduğunda takılmaya başlıyor kapatıp açıyorum kendine geliyor.
    Ek olarak 2 adet msn, 1 adet torrent bunlara ek olarak arada photoshop vb programlar.

Tabi bir de ultimate sürümü kurmaya gerek var mı 1000H'a onu düşünmüyor değilim

• arkadaşlar , asus eee pc'ye 2 gb kingston 667 mhz DDR II ram taktım fakat vista özelliklerde 1015 MB Ram olarak yazıyor neden ??? 2,00 yazması gerekiyor aslında 900HA modeline 1 gb mı takılabiliyor sadece
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.