Şimdi Ara

Asus EH5770 CuCore Alınmaya Değer Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS'un yapmış olduğu 5770 CuCore kullanan arkadaşlar başta olmak üzere soru sormak istiyorum.

PC toplamak istiyorum ve güzel bişey olsun diyorum. Olmuşken 4 yılda 1 olan bişey benim için pc almak.

Şuanki bilgisayarımı 2006 Eylül'de almıştım. 4 yılını dolduruyor.

Diyeceğim şu ki, Normal 5770 almak mı daha iyi yoksa Asus'un 5770 CuCore'u mu?

CuCore denilmesinin nedeni bir soğutucuymuş ve ekran kartını ciddi anlamda soğutup büyük de bir sessizlik sağlıyormuş.

Acaba 20-30 $ fazla verip (TL olarak 40-45 tl yapıyor) CuCore almak mı iyi?

Yoksa fazla vermeye gerek olmayıp normal bir 5770 mi almalı?

• bence düz modeli al, şimdiden 4 yılı hesaplamak kolay değil ama oyun oynuyorsan sadece ekran kartı güncellersin, aynı performansı veren kartlarda fazla para vermeye gerek yok
  • Asus HD5770 CuCore'un pek bir özelliği yok. Soğutucus %11 daha iyi soğutuyor diyor ben inanmıyorum. Oyunlarda en fazla sıcaklık 70 derece oluyor. İyi bir değermi karar verebilmiş değilim Fan sesi duyulmuyor o ayrı :)
  • Ses anlamında çok etkiliymiş.

Ama dediğiniz gibi, aynı performansı veriyor. Fazla para vermeye gerek yok gibi...

Ne bileyim çok özenmiştim de. Neyse o zmn daha ucuz olan HIS veya Sapphire iyidir.
  • Şimdiden 4seneyi düşünme kimbilir ne kartlar çıkıcak ozamana kadar. Ancak uzun süre idare etsin diyorsan en azından 5850 gibi bir kart alman gerekiyorki güncel oyunları normal seviyesinin üstünde oynayıp gelecek oyunları normal seviyede oynayabil. İkisinden hangisi diye sorarsan arkadaşların dediği düz olan bir model al.
  • Asus alırsanız en büyük artısı servis hizmeti olarak rahat edersiniz, bunun dışında teknik olarak bir fark yok.
  • @LEON-X
    katılıyorum.
    ekran kartımı garantie yolladım 4. gün aradılar alabilirsiniz diye, yenisini vermişlerdi.
  • 5850'ler neredeyse 500 lira hocam. Ben 5770'e çok seviniyordum alırım diye.

500 lira verip de 5850 almam imkansız...
  • O karta 330 TL verceğinize Vapor-x modelini alın daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.