Şimdi Ara

ASUS Ekipmanını Anlat Kampanyası ROG ÖZEL 17 Kasım 2022 - 31 Mart 2023 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önceden 3 ayda anca yatardı. Ben de 1 haftada aldım, çok düzeltmişler gerçekten. Helal olsun adamlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en son 3 sene önceki kampanyaya katıldım. Aradan 2 yıl geçince yani geçen yıl yattı parası. Sonrasında hep direk küfür ettim. Başvuru bile yapmadım boşa sinirlenmiyeyim diye.

MSI daha iyi bu konuda. Asus inşallah düzeltmiştir...

• Başta ürünüm kampanyaya dahil olmasına rağmen kabul etmiyordu. Asus ile iletişime geçtim toplamda 20 günde 300tl hesabıma bugün itibari ile yatırıldı.

• e-fatura oluyor mu yoksa fiziksel faturanın fotoğrafını mı çekmek lazım?

• Bende bizdehesaplı dan aldım. Kampanyaya neden dahil etmemişler anlayamadım. Yinede yollayayım mı yollasam gelir mi diyecem ama hiç umut yok sanki

• Annalise kullanıcısına yanıt
    Evet oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jrbacktoback kullanıcısına yanıt
    Firma seçtiriyor, atıyorum incehesap seçip bizdehesaplı faturası yüklerseniz fatura incehesap a ait değil diye mail olarak dönüyorlar.

• benimde bi 10 gün civarı yattı para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben ürünü kampanyaya katılan sitelerin birinden aldım. Aynı siteye ürün için yorum yaptım ama bir türlü yayımlanmadı. Kampanyaya katılan başka bir siteye yorum yazsam kabul edilir mi? Fatura farklı site, yorum farklı site.

• tebilon.com resmi satıcı değil mi? yoksa ben mi yanlış biliyorum ürünü ordan aldım katılamıyorum şaka gibi

• grag0r kullanıcısına yanıt
    Konuda geçerli siteler yazıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Annalise kullanıcısına yanıt
    Kabul edilmiyor, önceki kampanyalarda edilmişti, geri dönüş yapılıyor fatura incehesap a ait yorum amazona ait diye, ama daha evvel kabul edilmişti tekrar belirteyim geri dönüş alırsanız firmanın yayınlamadığını söylersiniz veya yorum yaptığınız site ile görüşürsünüz vs.

• Aga gaming gen 1 ayda ancak yayınladı yorumu şimdi de kampanyadan klavyeler kaldırılmış.....

• 300tl para ödülüyle başvurdum. 9 şubatta gönderdiklerini söyleyen email geldi ama para henüz gelmedi. Normal mi bu kadar gecikmesi bilgisi olan var mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.