ram 1 gb onu ıkı gb yapıyorum ıyımı kotumu vıstayı kaldırıyorum xp servıce pack 2 kurduruyorum drıverlerı uyarmı ne yapayım ekran kartı yukselırmı onların asus f3 jr aldık anasını satıyım dha pıyasada yok kaldırmıslar bıze ıteledıler laptop olarak nasıl bır laptopdur asus f 3 jr corel drawa yetermı auto cad 2007 yetermı oyunları cok yavas acıyrdu counter stırke bıle oynayamadım dogru durust donuyorud 1825 verdık ytl cınsınden kazık mı yedık baska ne yapılabılır bu laptopa hızlansın dıye 2 gb ram yetermı ekran kartı yetermı yukseltılebılıyormu ne yapalım yaaa yardım edın delırcem gold bılgısayardan aldık vısta yuzunden hepsı ıslemı 272 ytl tutuyor xp ve 2 gb ram
Yazdıklarını anlayabilsem eminim yardımcı olabilirim. Ama üstte yazılanlar Türkçeden başka herşeye benziyor.
Yazdıklarını anlayabilsem eminim yardımcı olabilirim. Ama üstte yazılanlar Türkçeden başka herşeye benziyor ANALASILMICAK BIR SEY YOK BURDA RAM YUKSLTCEM 2 RAM LAPTOPUMU HIZLANDIRIRMI X P YUKLEDIM ACILISTA VE KAPANISTA YAVAS DIGER TURLU IYI