Şimdi Ara

asus F3SC - F3SV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus kullanan arkadaşlar bu hafta cumartesi bende sizin gibi asus lanıcam fakat 2 model arasında kaldım asus F3SC 200DR ile Asus F3SV 240 DR tabiki sv dahi iyi fakat bana çok pahalı gibi geliyor yani ben çizim yapmak için falan almıyorum arada sırada oyunda oynarım mesela call of duty 4 gibi oyunlar fakat ekran kartı f3sc de 8400m g yani bu serini en düşük kartı bu oyunların sc de çalıştığını yazan arkadaşlar var o kadar para verip alıp fakat cod 4 ve oblivion gibi oyunlar çalışmazsa üzülürüm o yüzden sv modelinede bakıyorum siz ne dersiniz birde novadan almayı düşünüyorum en iyi fiyat orda sc modeli 1700 küsür sv modeli ise 2 küsur yani arada 300 tl fark var ve değermi? bu konuda deneyimli olan arkadaşlardan yardım bekliyorum tesekkür ederim..

• arkadaşım ben de senin düştüün ikileme düşmüştüm ama sonunda novadan f3sv aldım iki gün önce. f3sc de de bazı oyunları oynarsın ama bence çok zorlanırsın,bu iki ekran kartının arasındaki fark çok fazla çünkü. eğer arada sırada bile olsa dediğin gibi oyunlar oynicaksan fiyat farkını ver f3sv al derim,hem ekran kartı farkının yanında daha hızlı işlemci, daha fazla harddisc elde edersin. bide çok önemli değil ama parmak izi okuyucusu da var... fiyat farkına değer bence...
  • vatanda şuan kampanya var sv 1850 ye geliyor, bir bak istersen...
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarduran -- 14 Aralık 2007; 2:00:15 >
  • vatanın kampanyası akıl alacak gibi değil. bir arkadaşa f3sr aldık. bayi fiyatından ucuza geldi.
  • Arkadaşlar bugün sonunda karar verip F3SV 240 DR ı aldım ilginiz için tesekkür ederim...
  • hayırlı olsun,güle güle kullan;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.