Şimdi Ara

ASUS F3SE VE ASUS F3SC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
10.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atma din kardeşim 8400 2 gb ramla 895 mb ye cıkıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: mucoco

kesinlikle f3se derim.hiç düşünmene gerek yok ati x2500 gf8400 den çok daha iyi bi kart.2 gb ram ile x2500 896 mb ye kadar çıkabilirken ayrıca 128 bit , gf8400 326 da kalıyor ve 64 bit le çalışıyor...bundan sonra seçim senin....

• bende aus f3se aldım x2500 olarak gözüksede x1700 gözüküyor bilgisayarda driverini güncelleyecek yeri bilen varmı

BENDE HP PAVİLİON ZE5200 LEPTOP VAR SADECE GİRİŞ YUVASI BOZUK SATACAĞIM ARKADAŞA DUYURULUR TE:05555660599
  • resim ekleyebilir misiniz arkadaşlar... asus f3senin.yarın alacam da ön bilgi olsun.
  • http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=4&t=54
    buraya bir bak.

quote:

Orjinalden alıntı: muhendis006

bende aus f3se aldım x2500 olarak gözüksede x1700 gözüküyor bilgisayarda driverini güncelleyecek yeri bilen varmı

BENDE HP PAVİLİON ZE5200 LEPTOP VAR SADECE GİRİŞ YUVASI BOZUK SATACAĞIM ARKADAŞA DUYURULUR TE:05555660599
  • Arkadaşlar ben bi hafta önce asus f3sc aldım şu an pc den ince bir ses geliyo cızzz diye.Hdd çalışırken o ses kayboluyo hdd durduğundan ses gene çıkıyo.Ama bu ses sadece batarya da iken geliyo.Prize taktım mi ses gidiyo. Yardımcı olurmusunuz ?
  • fakat x2500 directx 10 desteklemiyor, sizce bu önemli bir eksiklik mi?

yani directx 10 oyunları oynayamaz mıyız?
  • arkadaşlar ikisinden birini alacağım değişik şeyler okudum yukarda sizce kısaca F3SE mi F3SC mi? birde kısaca nedenini yazarsanız sevinirim birde ikisinin arasında hangisinin daha iyi oyun performası var benim için oyun çok önemli ? tşkler arkadaşlar.
  • F3se nin erkan akrtı birçok testte daha başarılı çıkıyor. Bu sebeple asus f3se olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: torsvan

arkadaşlar f3sc de 8400m g 64 bit, f3se de ise x2500 ekran kartı var.Acaba x2500 ekran kartı kaç bit?Ayrıca x1700 ün gelişmiş hali olduğunu okudum doğru mudur.?

Ben çok film izleyen ve çizim yapan biriyim hangi ekran kartı benim için daha performanslıdır?

x2500 dediğin gibi daha sonra üretilmiş olmasına rağmen x1700 ün performansı daha yüksekmiş. Chip nin frekansı daha yüksek x1700'de diğer özellikleri ise aynı.

Geçenlerde kız arkadaşıma f3se aldırdım x2500 ekran kartı var diye. Bir de baktım x1700 çıktı içinden :S Sonra asus u aramayı düşündüm durum için. Aramadan önce performans karşılaştırması yaptım. X1700 daha iyi çıktı ben de aramaktan vazgeçtim :)

Vista puanı :
    aero : 3.5
    oyun : 4.3

gördüğünüz gibi gayet iyi sonuçta aero bi halta yaramıyo :)

Ekran kartı haricinde f3se çok yüksek hatta en yüksek performanslı laptoplar arasındadır. f3sc-200 DR ye göre ekran kartı daha iyidir. diğer özellikleri ise aynı, f3sc-180 DR ye göre hem ekran kartı hem de işlemcisi daha iyidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kill1033

quote:

arkadaşlar f3sc de 8400m g 64 bit, f3se de ise x2500 ekran kartı var.Acaba x2500 ekran kartı kaç bit?Ayrıca x1700 ün gelişmiş hali olduğunu okudum doğru mudur.?

Ben çok film izleyen ve çizim yapan biriyim hangi ekran kartı benim için daha performanslıdır?

x2500 dediğin gibi daha sonra üretilmiş olmasına rağmen x1700 ün performansı daha yüksekmiş. Chip nin frekansı daha yüksek x1700'de diğer özellikleri ise aynı.

Geçenlerde kız arkadaşıma f3se aldırdım x2500 ekran kartı var diye. Bir de baktım x1700 çıktı içinden :S Sonra asus u aramayı düşündüm durum için. Aramadan önce performans karşılaştırması yaptım. X1700 daha iyi çıktı ben de aramaktan vazgeçtim :)

Vista puanı :

Ekran kartı haricinde f3se çok yüksek hatta en yüksek performanslı laptoplar arasındadır. f3sc-200 DR ye göre ekran kartı daha iyidir. diğer özellikleri ise aynı, f3sc-180 DR ye göre hem ekran kartı hem de işlemcisi daha iyidir.

Bende deF3SE200DR var ve ekran kartı hakkaten X1700 olarak gözüküyo ancak gercekten ekran kartı X1700 deil keşke 1700 olsaydı ama deil...Driverinden kaynaklanana bir hatadan dolayı X1700 görünüyo, Performansı cok iyi diel oyun oynayacaklar iyi düşünsün...

• Ekran kartı gerçekte x2500. Sadece driverı hatalı kurulmuş.
    http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=4&t=54 burada gerekli driver var.

quote:

Orjinalden alıntı: kill1033

quote:

Vista puanı :

• selam arkadaşlar ben asus F3SC 180DR laptop aldım fakat sanırsam fazla ses çıkmıyor.laptopun sesi düşükmü yoksa yapmadığım bişey mi var.yardımcı olursanız sevinirim
  • nvidia dan şaşma üstelik directx10 destekli
  • x2500 kesinlikle geforce 8400 den iyi( 8400 GT dahil). X2500 aşağı yukarı X1700 ayarında. 8600 GS den ise biraz düşük bir kart. ayrıca sadece 10X var diye 8400 almak tam bir saçmalık çünkü o kartla( şu an bile bir çok oyun için yetersiz kalıyor kullandığım için biliyorum) zaten doğru düzgün hiç bir 10X li oyunu çalıştıramazsınız tabiki karar sizin ...ama bence 10X palavralarına kanıp 8400 almayın...
  • bencede X2500 (imzamdaki gibi) mukemmel. carbonu full detay oynatırken 8400 anca düşük seviyede oynatıyor. arkadaşta sc var benim SE valla oyunda falan üstün gelior...
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

bencede X2500 (imzamdaki gibi) mukemmel. carbonu full detay oynatırken 8400 anca düşük seviyede oynatıyor. arkadaşta sc var benim SE valla oyunda falan üstün gelior...

kardeşim evdeki masaüstü PC'mi sattım..
    önümüzde'ki HAFTA GOLD BİLGİSAYARDAN ASUS F3SE 200DR almayı planladım..yani kararım kesin..
    ACER AS5720 ile ASUS F3SE 200 DR arasında kararsız kaldım benzer özellikleri var ama ASUS daha kaliteli diye düşündüm bana yardımcı olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

quote:

bencede X2500 (imzamdaki gibi) mukemmel. carbonu full detay oynatırken 8400 anca düşük seviyede oynatıyor. arkadaşta sc var benim SE valla oyunda falan üstün gelior...

önümüzde'ki HAFTA ****DAN ASUS F3SE 200DR almayı planladım..yani kararım kesin..
    ACER AS5720 ile ASUS F3SE 200 DR arasında kararsız kaldım benzer özellikleri var ama ASUS daha kaliteli diye düşündüm bana yardımcı olun

sanırım acer de X3100 intel ekran kartı var. kesinlikle uzak dur oyun ve çizim programları kullanacaksan. SEyi kullanıyorum diye demiyorum gerçekten mükemmel bi cihaz. Zaten asus artık piyasanın liderliğine oturdu.. SE de fiyatına göre ekran kartı-ram hdd işlemci olarak mükemmel bi bilgisayar..performans ve kalite(estetik de var tabii) istiyorsan ASUS F3SE 200 dr

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

quote:

önümüzde'ki HAFTA ****DAN ASUS F3SE 200DR almayı planladım..yani kararım kesin..

sanırım acer de X3100 intel ekran kartı var. kesinlikle uzak dur oyun ve çizim programları kullanacaksan. SEyi kullanıyorum diye demiyorum gerçekten mükemmel bi cihaz. Zaten asus artık piyasanın liderliğine oturdu.. SE de fiyatına göre ekran kartı-ram hdd işlemci olarak mükemmel bi bilgisayar..performans ve kalite(estetik de var tabii) istiyorsan ASUS F3SE 200 dr

asus F3SE 200DR benimde çok istedigim bi cihaz ve tam 5 aydır aradıgım bi cihaz.fiyatı birascıık pahalı ama babamla konuscam..bilg. sattım zaten mecbur almak zorundayım en geç 2 hafta içinde almam lazm yani..

evet beyler daha çok bu leptopu kullananlardan bekliyorum yorumlarınızı oyun bazen oynarım oynadım mı da iyi oyunlar oynarım..yani benim bilg. GRAFİĞİ iyi olacak ve hızlı olacak...bi yerde CD çekerken diger yerde CD kopyalayabilecem..veya CD Çekerken bi taraftan oyun yüklüyo bi taraftan internette dolanıyo olabilecem benim için hız önemli..leptop almamdaki tekk sebep ise çok gezmem..yanımda taşımam lazım..WİRELESS falan güzel çekiyo demi.. uzak mesafeden

• ARKADAŞLAR f3SE alıcam ama linux driver lazım bana yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostlogger

ARKADAŞLAR f3SE alıcam ama linux driver lazım bana yardımlarınız için teşekkürler

bende LEopard kurmayı düşünmüştüm bi ara. Ama driver (leopard da yok zaten elimde ) diye vazgeçtim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.