Arkadaşlar alanlar arasında chipset sorunu yaşayan oldu mu?
Biraz daha ayrıntılı bir inceleme yapabilir misinix.... Bende f81se'yi düşünüyorumda
Ben de bu modeli alıp almama konusunda kararsız kaldım. Fakat almaktan vazgeçtim. Sebebi de ekranıydı. Gerektiğinde bol bol döküman okumak zorunda kalıyorum. Ekranı ne yazıkki o kadar iyi değil. Çok profosyonel bi yorum olmayacak ancak dikkatimi çeken şu oldu. Siyahı net göstermiyor ve beyaz parlıyor. Böyle olunca da yazıları okumak isteyince göz ister istemez yoruluyor. Bence alacakların buna dikkat etmesi gerekiyor. Aradaki 300 TL'lik farka gözümü yormaya veya bozmaya değmez, diyorum. Bunun dışında bence dizayn, fiyat-performans, ve diğer özellikleri gayet de iyi. teknosa da 10 taksit fiyatı 1600 civarında. Bence bu özellikteki bi notebooka göre fiyat süper.
dostum sen acer görmedin galiba hiç.. parlaklıgı kıs sen de benim de öyle oluyo bazen geceleri fon beyaz oldugunda kısmak zorunda kalabiliyosun yani..
arkadaslar herkes bıseyler yazmıs ama bende bır adet f81se200dv var satıyorum cok uygun fıyata verıcem cok temız ve jıletınlerı dahı ustunde saygılar.
hortlatmışsın =))
quote:
Orijinalden alıntı: newrusty
arkadaslar herkes bıseyler yazmıs ama bende bır adet f81se200dv var satıyorum cok uygun fıyata verıcem cok temız ve jıletınlerı dahı ustunde saygılar.
ne kadara veriosun 400 lira veririm max tamamsa hemen almak istiyorum.
yuh hocam galericiler gibi ölü fiyatına söylüyosun sen de...
Bunlar çok eski modeller. Yeni HP ve Asusun modelleri çıktı 1.800 civarında. Onlara bakabilirsin i7 işlemcili vs.
çok eski demişsin ama üstüne kaç model geldi ki bu f8lerin sanki bundan bi önceki bu ayrıca işlemcisi hariç özellikleri de ii yani 4gb ram,512 harici ekran kartı vs...tabi yeni modeller daha iidir ama o kadar da ucuz gidicegini sanmıyorum..
arkadaşlar merhaba, ben bu bilgisayarın hemen hemen aynı özelliklerine sahip (2.53 GHZ işlemciye, 14inç ekran) nisan 2010 da almıştım. Fakat benim bir fan sesi problemim var. Aldığımadn beri de var. Bir kere temizlemeye servise vermiştim. İçi pis temizledik diye not düşüldü. Fakat geldiğinde de fan sesi abartılı bir biçimde rahatsız ediciydi. Sırf bu yüzden bilgisayarımı elden çıkarmayı düşünüyorum. Bu bilgisayarı kullanıp da benim gibi aşırı fan sesinden rahatsız olanınız var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme