Asus FX506LI-HN005 Intel i5 10300H 8GB 256GB GTX 1650Ti [Kullanıcılar Kulübü] (14. sayfa)
-
-
-
Arkadaşlar merhaba ben de FX506LI modelini almak istiyorum lakin bir çok olumsuz yorum okudum, kullanan arkadaşlardan ricam ürünle ilgili deneyimlerini anlatabilirler mi?
-
link var mı -
Laptop'ımın stok hali: 8 RAM - 250 SSD
Eklenen parçalar : +8 RAM - +500 2.5 SATA SSD
500 GB NVMe eklemesi daha yaparak Windows'u oraya aktaracağım. Sizler de yaptığınız, yapacağınız değişiklikleri yazarsanız ufkumuz genişler forumdaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomatikvites -- 29 Ocak 2021; 18:50:29 > -
ben ram ekleyeceğim daha eklemedim ama 1 tb hdd ekledim ssd almadığıma fazlasıyla pişmmanım. sessiz çalışan pc hdd yüzünden sinir ediyor beni, fanları gereksiz çalıştırıyor çoğu zaman.
-
Bir ssd alıp onu harici olarak kullanmanızı öneririm -
satabilirsem satmayı düşünüyorum olursa m2 ssd alacağım. bir sorum olacak sata ssdler hdd gibi ses çıkarıyor mu?
-
Nvme almanı öneririm. Özelden yazıyorum -
Merhaba arkadaşlar, pcye windows yanına mac os x kuracaktım ancak biosa girebiliyorken bir anda girmemeye başladı. F2 tuşuna bastığımda siyah ekranda kalıyor sebebi nedir sizce?
-
Vidaları farkında olmadan fazla sıkmışım ya da yanlış vidalardi kasada nokta şeklinde çıkıntılar oluştu garanti dışı kalmışmidir hocam. -
Garantiden kastınız donanım ise sıkıntı olmayacaktır ama kasa olarak garanti dışı kalmıştır muhtemelen.
-
Fazladan m2ssd slotu vardı değil mi -
evet var
-
Herkese merhaba ,
Bu bilgisayarı kullanıyorken oyuna girdiğimde (cs go) 1 2 saatlik oynama sonunda bilgisayar prize takılı olmasına rağmen %99 dan %92 ye kadar şarjı düşebiliyor.Bu herkeste görülen birşey mi yoksa sadece bende mi var garantiye göndermeli miyim ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: raptor2334Herkese merhaba ,
Bu bilgisayarı kullanıyorken oyuna girdiğimde (cs go) 1 2 saatlik oynama sonunda bilgisayar prize takılı olmasına rağmen %99 dan %92 ye kadar şarjı düşebiliyor.Bu herkeste görülen birşey mi yoksa sadece bende mi var garantiye göndermeli miyim ?
Yardımcı olabilecek birisi yok mu cevaplarınızı bekliyorum.
-
Bugün hepsiburadan aldığım laptop geldi. Gelir gelmez hemen kurulum yapayım dedim. Neyse laptopu açtım rgb klavye ışıkları yandı fakat ekranda herhangi bir değişim olmadı. Birkac kez aç kapat f8 f2 yapmama rağmen ekran hiç tepki vermedi sanki laptop kapalı hiç açmamışım gibi. Hemen asusu aradım arkadaş f8 f2 yaptırmaya çalıştı tabiki açılmadı. Laptopu yeni almışsınız biraz şarj edin sonra açılır dedi. 3 saat şarjdan sonra tekrar açtım yine ekrana görüntü gelmedi. Sonra fark ettim ki şarj bildirim işareti yanıp sönmeye devam ediyor yani hiç şarj olmamış. Güç kablosunu da çıkarıp deneyeyim dedim laptop kapandı ve bataryada da bi sorun olduğunu anladım. Hepsiburada satıcıyla görüştüm fakat kutusunu attığım için iade almıyorlar tabiki. Şimdi garanti formunu doldurdum bakalım ne olacak. Sıfır laptop da 2 onemli sorun var. Var mi boyle birşey başına gelen acaba merak ettim. -
Arkadaslar merhaba bende dün itibarı ile bu Asus FX506LI sahibi oldum.Driverlar biraz zorlasa da ilk izlenimlerim asuscu olmam nedeni ilemi bilmiyorum cok başarılı ve premium hissi veriyor.Size sormak istediğim bazı şeyler var.Bu klavye RGB ledlerde 4mod var be biri sabit.Bu sabitte klavye rengini sadece kırmızı yapmama izin veriyor.Diğer renleri kişiselleştirmek isyediğimde kullanılabilir aygıt yok uyarısı alıyorum.Sizde de boylemi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4yıldızArkadaslar merhaba bende dün itibarı ile bu Asus FX506LI sahibi oldum.Driverlar biraz zorlasa da ilk izlenimlerim asuscu olmam nedeni ilemi bilmiyorum cok başarılı ve premium hissi veriyor.Size sormak istediğim bazı şeyler var.Bu klavye RGB ledlerde 4mod var be biri sabit.Bu sabitte klavye rengini sadece kırmızı yapmama izin veriyor.Diğer renleri kişiselleştirmek isyediğimde kullanılabilir aygıt yok uyarısı alıyorum.Sizde de boylemi?
Hayırlı olsun hocam. Ben de almayı düşünüyorum fakat çok ısındığına dair bir kaç yorum okudum sizce de öyle mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X