karar veremedim arkadaşım. G73 modeli var o sürüm olarak daha yüksek. mantıken daha gelişmiş olmalı diye düşünüyorum ancak G73 te e-sata yok bunda var.. bunda diğerinden bir eksik yok.. tam olarak karar vermem için sizden yardım istiyorum..
e-sata nedir ne işime yarar.. olmazsa ne olur?
e-sata; genelde 1tb ve üstü harici disklerde bulunan usb'den daha hızlı olan bağlandı portudur. Ayrıca 3d şart değilse 2500 civarına monster öneririm:
geçen hafta almıştık g53jw ama kutu içeriğinde fotoğraftaki parça yok ne işe yarar o parça
quote:
Orijinalden alıntı: ukisa
geçen hafta almıştık g53jw ama kutu içeriğinde fotoğraftaki parça yok ne işe yarar o parça
3d gozluk baglatısı icin bu parca
o seriden bende istiyodum 3d li olanından yurtdışından gelicekti bana 1500 $ civarıydı fiyatda gayet iyiydi ama garanti konusu olmayınca güvenip alamadım
quote:
Orijinalden alıntı: torq
quote:
Orijinalden alıntı: ukisa
3d gozluk baglatısı icin bu parca
gozlugu usb kablosuyla bağlayınca yeterli olmuyor mu? normalde kutudan cikmasi gerekirdi değil mi?
kardeş ilk geldiğinde içinde yüklü olan stereoskopik sürücüleri çalışmıyor.. asustek sayfasından 3d driverlerının güncel olanları var onları indirip kuracaksın.. aynı sorun bende de olmuştu o şekilde hallettim.. aynı zamanda grafik driverını da güncel sürücülerle değiştir sorunun hallolacaktır.....
2 aylık ASUS G53JW-IX047V laptopumu satıyorum. 1 yıllık ta tekno kask sigortası vardır. ürün mükemmeldir. satmamın nedeni kuzenimin yurt dışından hediye macbook pro getirmiş olması.
almayı düşünen iletişime geçebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme