Şimdi Ara

asus g550jk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parasını hakettikten sonra önemli degil taşıması taşırımda hiç saglammış hissi vermiyo ve çok şikayet var anakartı osu busu bileşenlerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scottish

Parasını hakettikten sonra önemli degil taşıması taşırımda hiç saglammış hissi vermiyo ve çok şikayet var anakartı osu busu bileşenlerinden

Böyle bir önyargın varsa direkt asus al kafan rahat eder en azindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vigara -- 27 Mayıs 2015; 12:58:36 >
  • Pamplin kullanıcısına yanıt
    evet ama gecen vatanda g550 3050 küsüre düşmüştü oyuzden aklıma yattı yoksa 3500 verilicek bi bilgisayar degil kesinlikle gtx860 lı g551 bile 3400 :)
  • quote:

evet ama gecen vatanda g550 3050 küsüre düşmüştü oyuzden aklıma yattı yoksa 3500 verilicek bi bilgisayar degil kesinlikle gtx860 lı g551 bile 3400 :)

Kardeşim monster al güven bana Asus servisi rezalet 3000 lira veriyorsun gtx850m alıyorsun.

Monsterin hem teknik desteği daha iyi hemde asus'dan daha performanslı gtx960m var.

• TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Monster hiç içime sinmiyo :)

• polianacismile kullanıcısına yanıt
    Fiyatları zaten rog la aynı aynı parayı verdikten sonra rog almak daha mantıklı:)

• Arkadaşım ben de asus g550jk ile monster arasında kaldım

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1.html#.VWdaXs_tmko

monsterın modelıde bu ssd taktırınca 3200 cıvarı bırsey yapıyor ama dediğin gibi kasa kalitesi biraz düşündürücü bu modelin gri kısımları aleminyum alaşım siyah yerleri ise plastikmiş biraz araştırdım.Ama bende asus kullanıyorum n52jc hala tıkır tıkır da çalışıyor.Hangisini alıcağımı şaşırdım gerçekten ama monster mantıklı duruyor biraz daha.Ama tercihde senin genede g550 yi alırsan performansı hakkında benide bilgilendirirsen sevinirim.Kolay gelsin.

• hellsguarder H kullanıcısına yanıt
    bi kac saat once monster magazasindan geldim dedigin modelide inceledim fena degil ama ekran menteşeleri falan kötü sanki ekranı zorla oturtmuşsun kasaya gibi duruyo onun disinda fena degil.ordan cikip vatana g550 Yi denemeye gittim konusmaya gerek bile yok cok iyi ben hala ikisi arasndaym monster ve asus ekran karti okadarda onemli degil dersen kesinlikle asus al monster daki gtx960 da %20 mi falan daha iyi asustan yani seneye cikicak oyunuda sana ultrada oynata bilir ama asus oynatmaz ultrada

• quote:

bi kac saat once monster magazasindan geldim dedigin modelide inceledim fena degil ama ekran menteşeleri falan kötü sanki ekranı zorla oturtmuşsun kasaya gibi duruyo onun disinda fena degil.ordan cikip vatana g550 Yi denemeye gittim konusmaya gerek bile yok cok iyi ben hala ikisi arasndaym monster ve asus ekran karti okadarda onemli degil dersen kesinlikle asus al monster daki gtx960 da %20 mi falan daha iyi asustan yani seneye cikicak oyunuda sana ultrada oynata bilir ama asus oynatmaz ultrada

aslında o kadar bı oyun bagımlılıgım yok var da yanı sureklı yenı cıkan oyunları oynayayım yuksek goruntu kalıtesı olsun dıye hevesımde yok 2 3 oyun oynuyorum onları suankı bılgısayarım kaldırıyor tabı ama ısınma problemınden oyunları sekteye ugratıyor o yuzden bakıyorum bende ama asus gercekten ıyı duruyor ıncelık ve kasa kalıtesı olarak bır asus kullanıcısı olarakda hıc bır sıkıntı yasamadım.Asus g550 yı tercıh edıcem gıbı bende monster ıcıme pek sınmedı

Benimde okadar oyun bagimliligim yok zaten yeni oyunlarin çoğu uzay çağında geçiyo gibi bi gerçekçilik yok bende her yeni oyunu ultrada oynayim derdinde degilim ama inan okadar para verip alinca bilgisayardada o donanim olunca illaki açıp ful hd de oynamak istiyceksin grafikleri gorunce hosuna gidicek sonra seneye ayni performansi alamayinca uzuluceksin okadar para verdin cunku ama bende tüm bunlara rağmen yinede asus alıcam dün bi saat test ettim yinede içime sinmedi monster

• quote:

Benimde okadar oyun bagimliligim yok zaten yeni oyunlarin çoğu uzay çağında geçiyo gibi bi gerçekçilik yok bende her yeni oyunu ultrada oynayim derdinde degilim ama inan okadar para verip alinca bilgisayardada o donanim olunca illaki açıp ful hd de oynamak istiyceksin grafikleri gorunce hosuna gidicek sonra seneye ayni performansi alamayinca uzuluceksin okadar para verdin cunku ama bende tüm bunlara rağmen yinede asus alıcam dün bi saat test ettim yinede içime sinmedi monster

Evet asus daha çok insanın içine siniyo bende onu almayı düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun
    Tesekkurler

• Monster a ön yargı ile bakıyorsunuz sanırım ama bende sizin gibi idim taaki tulpar t5 v4.1 i alana kadar. Kasasi diğer modellere göre daha kibar ve kaliteli aliminyum bir tasarımı var.

incelemenizi tavsiye ederim

saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.