Şimdi Ara

ASUS G60VX GTX 260M notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk gördüğüm anda tutuldum.Almanya daki Mediamarktta satışta tam bir oyun canavarı laptop.
    sizlerle paylaşayım dedim.1199 euro da fiyatı var.umarım bir gün türkiye ye gelir.

P8700 2.53 ghz işlemci
    1gb GTX 260M DDR3 Ekran kartı
    4 gb ddr2 ram
    640 gb harddisk 2x320 gb 7200rmp
    16 inc LED ekran 1366x768
    2mp kamera
    intel 5100 wireless kartı

ürünün satışı bitene kadarki linki aşağıdadır.

http://www.mediamarkt.de/notebooks/index.php?store=&action=techdetails&produktwahl=432&filter_kategorien=&filter_hersteller=&filter_cpus=&filter_grakas=&filter_preis=&filter_ram=&filter_hdd=&filter_display=&sortierung=random&navi_anzahl=5&navi_seite=1&scroll=240&rand=&flash_link=0&gallery-max=6&gallery-num=6&gallery-back=6&gallery-next=2&gallery-now=1

ASUS  G60VX GTX 260M notebook

• Türkiyede satılacağını pek sanmıyorum.
  • Bu aysonuna doğru İzmir Balçova da hem mediamarkt hemde amerikan best buy hizmete giriyor. Buralarda satılabilir ayrıca bu makina ereyon sitesinde satışa sunuldu. İşlemcisi i7 işlemci ve win7 kurulu modeli. Fiyat ise 3300 tl.
  • ereyondaki fiyatlar çok ve özellikler kırpılmış gibi geldi normalde americada satılan g51 ler çok daha iyi ekran çözünürlüü bluray falan var bunlarda hepsi kırpılmış
  • Ekran çözünürlüğünün çok olması oyuncu için iyi değil.
    1920 1080 olsa oyunlardaki fps düşecek.yeni çıkacak oyunlar daha zor çalışacak.ama 1366 768 çok ideal bir çözünürlük.Çözünürlük fazla iken mesela 1920 1080 ise bu ekranda 1366 768 oyun oynarsak piksel piksele örtüşmez ve görüntü kötüleşir.çözünürlük herşey değil.blueray olsa ne olacak onu anlamadım şu anlık blueray dvd piyasada yok önümüzde bence 4 5 sene daha var adam gibi blueray yazıcı çıkmasına
  • Flash bellekler varken bence artık dvd bluray falan hikaye. Netbook kullanıyorum ve hiç aramıyorum dvd vs vs. ISO dosyaları var, ISO programları var, var da var. LG 'nin bir TV si var, flash belekerde ki tüm film formatlarını tanıyor kendinden playera sahip bir TV. Ne gerek var ona buna, iş flash belleklere kayıyor ve nasıl ki HDD lerde SSD 'ye kayma var aynı şekilde ileride bence DVD, Bluray tarzı diskler ortadan kalkacak.
  • merhaba bende g51 var. g60'tan farki ekraninin daha kucuk olmasi.

yukaridaki g60 modelinden farki ise 4 cekirdekli olmasi.

oyunlarda isiniyor. ama bu ekran karti ve islemciye bu sicaklik normal. altina sogutucu koyuyorum. o zaman pek bir performans dususu olmuyor. +/-'leri icinse g51 test-review basligina alalim sizi. bilgisayarlar nasilsa benzer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • film izlerken ve internette hic ses cikarmiyor. oyunlarda da yakacak kadar isinmiyor. touchpad'te isinma sorunu yok zaten. en fazla isinan yeri sol tarafta fanin havayi disari ufledigi izgaralarin uzerindeki kaplama isiniyor. altinin sicakligina hic bakmadim.

pil omru oyunlarda 1 saat, internet-ofis uygulamalarinda 2 saat.
  • yahu 2500 tl verilirmi oyun aynayabilmek için arkadaşlaryani zevkler ve renkler tartışılmaz vs. tamam ama arkadaşa şimdi alacağız 800 euro toshiba p8700 işlemci,HD4650 ekran kartı,4 gb 800 mhz ddr2 ram,400 gb hddyani değermi sadece gtx260M alabilmek için fazladan 400 euro vermeye

edit:hani nerde 800 euro diyen olur diye link vereyim dedim=>http://www.cyberport.de/item/9101/1104/0/148601/toshiba-satellite-l500-164---p8700-4gb400gb-15zollhd-hd4650-nbt-vhp64.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 21 Ekim 2009; 19:21:56 >

• ATI HD4650 ve p8700 işlemcili ayrıca 4 gb ddr3 ramli samsung r522 şu an piyasada fiyat performansı en iyi makinadır. 1600 tl fiyata bundan daha yi makina bulmak imkansızdır.
  • bu modeli ülkemizde satılmakta ASUS G60J160DV
    Asus G60
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoTurk

Flash bellekler varken bence artık dvd bluray falan hikaye. Netbook kullanıyorum ve hiç aramıyorum dvd vs vs. ISO dosyaları var, ISO programları var, var da var. LG 'nin bir TV si var, flash belekerde ki tüm film formatlarını tanıyor kendinden playera sahip bir TV. Ne gerek var ona buna, iş flash belleklere kayıyor ve nasıl ki HDD lerde SSD 'ye kayma var aynı şekilde ileride bence DVD, Bluray tarzı diskler ortadan kalkacak.

Ben o gün söyledim chip dergidsi bugün söylüyor. Öngörülerimde yanılmam alimAllah.

http://www.chip.com.tr/konu/dvd-filmler-tarih-oluyor-yerine-o-geliyor_16306.html

DVD'de film izleme dönemi tarihe karışmak üzere... Sinema sektörünün önde gelen isimlerinden Paramount Digital Entertainment ile USB hafıza üreticilerinden Kingston, yaptıkları son antlaşma neticesinde filmleri artık DVD yerine USB hafıza ile izleyicilere ulaştıracak.

Film şirketi Paramount Digital Entertainment ile USB hafıza üreticilerinden Kingston arasında yapılan bir anlaşma filmlerin DVD medyası dışında USB hafızayla satışa sunmayı öngörüyor.

Anlaşmaya göre artık filmler DVD veya benzeri optik diskler üzerinden değil USB hafıza üzerinden kullanıcılara sunulacak. Diğer bir deyişle, örneğin Transformers filmini evinde izlemek isteyenler artık Transformers'ın DVD'sini almak yerine Kingston'ın satışa sunduğu USB hafızayı satın almak durumunda olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.