Şimdi Ara

ASUS G73 JW NOTEBOOK ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadasımın basına talihsiz bir olay geldi ....
    Asus g73jw versiyon bir notebook aldı takasta ...
    Windows üzerinde update yaparken cihazın bataryası bitti ve cihaz start almıyor ...
    hic bir sekilde makine acılmayıp sarj ısıgı bile yanmıyor .... bu cihaza dogru eeprom u yazacak veya yapabilecek arkadaslar varmı varsa ÜCRET hic onemli degil yeterki,
    bu cihazı ayaga kaldıralım ... ebayda 400 -600 lira arasında anakartlar mevcut...
    ankarada 70 -120 tl arası yapıyorlarmıs ama güvenemedik ....

0535 440 35 30 numaradan ulasabilirler veya numaranızı bildirin, biz arayalım Şimdiden teşekkürler ...

• xsalihx kullanıcısına yanıt
    Anakartta stabil elektrik oluşma durumu söz konusu fişi ve bataryayı çıkarın güç düğmesine biraz basılı tutun 10dk kadar bekleyin bataryayı takın daha sonra fişi takın 10dk bekleyin yeterli seviyede batarya dolması gerekir.Sonucu bildirin farklı yöntemlere bakalım.
  • merhabalar dostum .. dedigin işlemi yptım fakat olmazadı. ankaraya tamire gonderdim.. yanlıs bios yazdılar... geri istedim makineyi

suan ise fişi takınca kendiliginden otomatik acılıyor power tusuna 4 saniye bastıktan sonra kapanıp tekrar acılıyor....

yani ilk startta devamlı calısıyor ikinci startta acılıyor 3 sn sonra tekrar kapanıp acılıyor... inanın sinirim hat safada .... yardımlarınızı bekliyorum...
  • direk cizgi elektronige goturseniz ya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsalihx

arkadaslar merhabalar :

Bir arkadasımın basına talihsiz bir olay geldi ....
    Asus g73jw versiyon bir notebook aldı takasta ...
    Windows üzerinde update yaparken cihazın bataryası bitti ve cihaz start almıyor ...
    hic bir sekilde makine acılmayıp sarj ısıgı bile yanmıyor .... bu cihaza dogru eeprom u yazacak veya yapabilecek arkadaslar varmı varsa ÜCRET hic onemli degil yeterki,
    bu cihazı ayaga kaldıralım ... ebayda 400 -600 lira arasında anakartlar mevcut...
    ankarada 70 -120 tl arası yapıyorlarmıs ama güvenemedik ....

0535 440 35 30 numaradan ulasabilirler veya numaranızı bildirin, biz arayalım Şimdiden teşekkürler ...

'Windows üzerinde update yaparken' diyerek Winflash ile Bios update yapmaktan bahsediyorsun sanırım. Durum buysa arkadaşın batarya ile Bios update yapmaya kalkışarak zaten intihar etmiş kardeş. Bence Asus Türkiye yani İstanbul'daki ana servisten yardım iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim başıma da aynı olay geldi anakart değişecek dediler 1000 tl istedi yetkili servis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.