Şimdi Ara

ASUS G75VX ALIYORUM SİZCE İYİ Mİ YAPIYORUM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlerdir kafayı notebook aramak ile uğraştım ve sonunda G75VX e kadar verdim. Sizce bu fiyata iyi bir ürün mü alıyorum yoksa daha iyisi var mı ?

Sabah 10 gibi sadecenotebook yerinin istanbul şubesine gidip alıcağımda. Trafik yokken. Kararımı sizler değiştirirsiniz ancak.

• Monster siparişi verip aylar sonra teslim almak yerine bunu almanız daha mantıklı bence. Ben de bu notebook için maddi durumumu ayarlamaya çalışıyorum açıkçası. Şu an piyasada bu fiyata bundan daha iyi (kasa kalitesi, sağlamlık ve asus güvenilirliğini göz önünde bulundurarak) bir notebook bulamazsınız desem, yanlış bilgi vermiş olmam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranAsik

Monster siparişi verip aylar sonra teslim almak yerine bunu almanız daha mantıklı bence. Ben de bu notebook için maddi durumumu ayarlamaya çalışıyorum açıkçası. Şu an piyasada bu fiyata bundan daha iyi (kasa kalitesi, sağlamlık ve asus güvenilirliğini göz önünde bulundurarak) bir notebook bulamazsınız desem, yanlış bilgi vermiş olmam sanırım.

içime su serptiniz doğrusu. Çok kararsızım da alırken o yüzden soruyorum.
    Aslında birçok ayrıntıya ihtiyaç var ama bulamadım.

3D kullanımı nasıldır ? Örnek bulamadım.
    Normal kullanımda şarj süresi ne kadardır onu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NopChance

quote:

Monster siparişi verip aylar sonra teslim almak yerine bunu almanız daha mantıklı bence. Ben de bu notebook için maddi durumumu ayarlamaya çalışıyorum açıkçası. Şu an piyasada bu fiyata bundan daha iyi (kasa kalitesi, sağlamlık ve asus güvenilirliğini göz önünde bulundurarak) bir notebook bulamazsınız desem, yanlış bilgi vermiş olmam sanırım.

içime su serptiniz doğrusu. Çok kararsızım da alırken o yüzden soruyorum.
    Aslında birçok ayrıntıya ihtiyaç var ama bulamadım.

3D kullanımı nasıldır ? Örnek bulamadım.
    Normal kullanımda şarj süresi ne kadardır onu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Surfing with WLAN = 3 saat 10 dakika
    DVD = 2 saat 30 dakika

diyorhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-G75VX-T4020H-Notebook.86730.0.html adresinde. 3D ile ilgili benim de bilgim yok maalesef ama kullanıcılarının yorumlarından yola çıkarak tatmin edici olduğuna inanıyorum. Ürünü incelemişliğim, kullanmışlığım yok ama yaklaşık 2-3 aydır arayışta olduğumdan, birçok inceleme ve yorum okudum. Eğer yanlış bir bilgi verdiysem arkadaşlar düzeltsin mümkünse. Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ben aldığınıza pişman olacağınızı hiç düşünmüyorum.

• quote:

DVD = 2 saat 30 dakika

diyorhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-G75VX-T4020H-Notebook.86730.0.html adresinde. 3D ile ilgili benim de bilgim yok maalesef ama kullanıcılarının yorumlarından yola çıkarak tatmin edici olduğuna inanıyorum. Ürünü incelemişliğim, kullanmışlığım yok ama yaklaşık 2-3 aydır arayışta olduğumdan, birçok inceleme ve yorum okudum. Eğer yanlış bir bilgi verdiysem arkadaşlar düzeltsin mümkünse. Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ben aldığınıza pişman olacağınızı hiç düşünmüyorum.

teşekkür ederim. Hayırlı sabahlar.

• quote:

quote:

DVD = 2 saat 30 dakika

Rica ederim. Size de hayırlı sabahlar ve şimdiden hayırlı olsun. Darısı benim başıma.

• quote:

quote:

quote:

DVD = 2 saat 30 dakika

Rica ederim. Size de hayırlı sabahlar ve şimdiden hayırlı olsun. Darısı benim başıma.

Alıntıları Göster
    3d kullnımında güç sarfiyatı daha fazla olacaktır ekran kartına yükleneceği için dolayısıyla batarya süresi düşer bataryada oyun oynayacağınızı var sayın 1.5 saat kadar gider zaten bataryada oyun oynanmaz heleki bu donanıma sahip bir bilgisayarda.

• quote:

Günlerdir kafayı notebook aramak ile uğraştım ve sonunda G75VX e kadar verdim. Sizce bu fiyata iyi bir ürün mü alıyorum yoksa daha iyisi var mı ?

Sabah 10 gibi sadecenotebook yerinin istanbul şubesine gidip alıcağımda. Trafik yokken. Kararımı sizler değiştirirsiniz ancak.

Ben de uzun zamandan beri araştırma yapıyorum ve büyük ihtimalle G75VX modelini alacağım. Yanında hediye gelen tabletin fiyatını , Laptop fiyatından düşerseniz, fiyat/performans olarak çok iyi bir Laptop haline geliyor.

Kasasının kalitesi, mat olması, 3d ekran , 670MX ekran kartı, 16 GB ram ve 17.3 inch ekran'a sahip bir Laptop'u 3450 TL civarında bir fiyata almak çok iyi gerçekten.

Başka bir başlıkta, bu Laptop'u yeni satın almış olan ve kullanmakta olan kullanıcılar var. Onlardan daha da detaylı bilgi alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TreePriority

quote:

Günlerdir kafayı notebook aramak ile uğraştım ve sonunda G75VX e kadar verdim. Sizce bu fiyata iyi bir ürün mü alıyorum yoksa daha iyisi var mı ?

Ben de uzun zamandan beri araştırma yapıyorum ve büyük ihtimalle G75VX modelini alacağım. Yanında hediye gelen tabletin fiyatını , Laptop fiyatından düşerseniz, fiyat/performans olarak çok iyi bir Laptop haline geliyor.

Kasasının kalitesi, mat olması, 3d ekran , 670MX ekran kartı, 16 GB ram ve 17.3 inch ekran'a sahip bir Laptop'u 3450 TL civarında bir fiyata almak çok iyi gerçekten.

Başka bir başlıkta, bu Laptop'u yeni satın almış olan ve kullanmakta olan kullanıcılar var. Onlardan daha da detaylı bilgi alabilirsiniz.
    ürünü 1 saat önce aldım sadecenotebook un bürosundan elden.

• quote:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bende imkanları zorlayıp bu modeli almak istiyorum.

Bence çok doğru bir tercih yapmışsınız, keyfini çıkarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vantage Point -- 5 Şubat 2013; 12:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vantage Point

quote:

teşekkür ederim. Pek fazla oyun merakım olmasa oyunları indirip test ediceğim belki o sıra beğenirim bazı oyunları.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vantage Point

quote:

teşekkür ederim. Pek fazla oyun merakım olmasa oyunları indirip test ediceğim belki o sıra beğenirim bazı oyunları.

Alıntıları Göster
    Güle güle kullanın. Cihazla ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca kampanya ile gelen tablet , sanırım başvuru tarihinden 1 hafta sonra size yollanıyor. Tablet adresinize teslim olduktan sonra, elinize ne kadar sürede ulaştığını buradan paylaşırsanız memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnV

Güle güle kullanın. Cihazla ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca kampanya ile gelen tablet , sanırım başvuru tarihinden 1 hafta sonra size yollanıyor. Tablet adresinize teslim olduktan sonra, elinize ne kadar sürede ulaştığını buradan paylaşırsanız memnun olurum.

Hocam sen de bir türlü cesaret edip gidip alamadın. Ürünü alan bir daha foruma uğramıyor zaten. Bir sorun çıksa emin ol forumdan ayrılmazlardı. Bakın Lenovo Y500 konusuna alanlar SLI ekran kartının sürekli farklı test değerleri vermesinden dolayı 24 saat birbirleriyle test sonucu paylaşıyorlar. Notebook üzerinde ilk SLI denemelerinden biri olduğu için çeşitli sorunlar çıkacağını zaten tahmin ediyordum. 1-2 sene sonra notebooklarda SLI'lı modeller baya artacak.

• quote:

hayırlı olsun! İstanbul'da yaşamanın çok nadir de olsa böyle faydaları oluyor. gidip elden alıveriyorsun. ama yine de İstanbul'da yaşamamayı tercih ederim.. unboxing videosu bekliyoruz artık sizden. hemen başına oturup oyuna başlayıp bizi unutmayın burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

hayırlı olsun! İstanbul'da yaşamanın çok nadir de olsa böyle faydaları oluyor. gidip elden alıveriyorsun. ama yine de İstanbul'da yaşamamayı tercih ederim.. unboxing videosu bekliyoruz artık sizden. hemen başına oturup oyuna başlayıp bizi unutmayın burada.

Alıntıları Göster
    pek oyun merakı olan bir kişi olmadığımdan ama sizler için en geç 3 güne birçok oyunla birlikte test paylaşımları ve 3D film ve oyunda merakımı giderdikten sonra sizlere onuda paylaşırım. Şuan ağırlığı haricinde hiçbir mazurat yok gibi görünüyor hata unsur yok vs :D

Ağırlığına gelirsek gaming notebookların bütün ürünleri bu ağırlıkta fakat ilk defa bu kadar ağır olan bir notebook aldım ve alışmam biraz uzun sürecek. Ekranın mat ekran olması gerçekten hoşuma gitti ve gözümü hiç almıyor ve balkonda rahatlıkla ışık ekrana vursa bile oynuyorum. Oyunları da en geç yarın itibarı ile indirip test edeceğim.

• quote:

quote:

Hocam sen de bir türlü cesaret edip gidip alamadın. Ürünü alan bir daha foruma uğramıyor zaten. Bir sorun çıksa emin ol forumdan ayrılmazlardı. Bakın Lenovo Y500 konusuna alanlar SLI ekran kartının sürekli farklı test değerleri vermesinden dolayı 24 saat birbirleriyle test sonucu paylaşıyorlar. Notebook üzerinde ilk SLI denemelerinden biri olduğu için çeşitli sorunlar çıkacağını zaten tahmin ediyordum. 1-2 sene sonra notebooklarda SLI'lı modeller baya artacak.

Haha

Problem cesaret değil. Şu anda Laptop almak için acelem yok. Biraz daha sabredip, Steam ''Summer Sale'' başlangıcına yakın bir tarihte, yaza doğru başka bir model alma ihtimalim de var. Kesin kararımı vermedim henüz.

Bu arada da G75VX ile ilgili olabildiğince bilgi toplamaya çalışıyorum.

• quote:

pek oyun merakı olan bir kişi olmadığımdan ama sizler için en geç 3 güne birçok oyunla birlikte test paylaşımları ve 3D film ve oyunda merakımı giderdikten sonra sizlere onuda paylaşırım. Şuan ağırlığı haricinde hiçbir mazurat yok gibi görünüyor hata unsur yok vs :D

Ağırlığına gelirsek gaming notebookların bütün ürünleri bu ağırlıkta fakat ilk defa bu kadar ağır olan bir notebook aldım ve alışmam biraz uzun sürecek. Ekranın mat ekran olması gerçekten hoşuma gitti ve gözümü hiç almıyor ve balkonda rahatlıkla ışık ekrana vursa bile oynuyorum. Oyunları da en geç yarın itibarı ile indirip test edeceğim.

hocam elinize kamerayı alıp kutudan çıkarma Show'u istiyoruz sizden. oyun falan test etmenize gerek yok donanımın verebileceği değerler belli zaten.

yalnız aklıma takılan bir şey var. normalde 3D ekranlarda hiçbir zaman mat ekran kullanılmaz. temel olarak parlak ekrandır. acaba ekrana filtre falan mı yerleştirdiler size mat gibi görünüyor, yoksa ekran 3D değil mi? Eğer gerçekten parlak ekran değilse Türkiye'de satılan modelin zayıf tarafı ve aynı zamanda fiyatı uygun hale getiren nedenin bu olduğu düşünülebilir. Ekran marka ve modelini görebiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 5 Şubat 2013; 14:56:57 >

• quote:

quote:

hocam elinize kamerayı alıp kutudan çıkarma Show'u istiyoruz sizden. oyun falan test etmenize gerek yok donanımın verebileceği değerler belli zaten.

yalnız aklıma takılan bir şey var. normalde 3D ekranlarda hiçbir zaman mat ekran kullanılmaz. temel olarak parlak ekrandır. acaba ekrana filtre falan mı yerleştirdiler size mat gibi görünüyor, yoksa ekran 3D değil mi? Eğer gerçekten parlak ekran değilse Türkiye'de satılan modelin zayıf tarafı ve aynı zamanda fiyatı uygun hale getiren nedenin bu olduğu düşünülebilir. Ekran marka ve modelini görebiliyor musunuz?

zulu123, arkadaş daha bugün gidip almış, adamın içine kurt düşürmeyin :))

@NopChance hayırlı olsun g75'iniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaranAsik -- 5 Şubat 2013; 15:04:00 >

• quote:

quote:

quote:

Haha

Problem cesaret değil. Şu anda Laptop almak için acelem yok. Biraz daha sabredip, Steam ''Summer Sale'' başlangıcına yakın bir tarihte, yaza doğru başka bir model alma ihtimalim de var. Kesin kararımı vermedim henüz.

Bu arada da G75VX ile ilgili olabildiğince bilgi toplamaya çalışıyorum.

yaza beklersen kafan iyice karışır. hasswell'ler gelecek farklı farklı modeller ve yeni sistemler. ayrıca fiyatlar uçuk olacak. en tehlikeli bilgisayar alma zamanı yaza girerkendir. denenmemiş sistemler piyasaya girer çünkü. geçen bakın kaç model vardı gamer serisi olarak. şimdi kaç tanesinden bahsediliyor bir karşılaştırın. mesela samsung np700g7c'yi insanlar haziran-temmuz aylarında 5bin tl civarlarında aldı şimdi 2700TL teknosada satılıyor. en uygun zaman aralık-ocak dönemidir. yeni modellerin sorunları belirlenmiş olur. bu arada revizyon modeller çıkar. fiyatlar yerine oturur. sorunsuz ve uygun fiyata bilgisayar alma zamanıdır yani.

• quote:

quote:

quote:

zulu123, arkadaş daha bugün gidip almış, adamın içine kurt düşürmeyin :))

@NopChance hayırlı olsun g75'iniz :)

yok arkadaş asıl kurt benim içimde şu anda . siparişi verdim ben kargo bekliyom. parlak erkan değilse skitooth olacak. kargo gelir gelmez kutuyu bilem açmadan iade ederim. çünkü mat ekranlarda RoG forumunda belirtilen birçok sorun var. sadece 3D ekranların çok iyi olduğu belirtilmiş. o nedenle bu mat ekran bilgisinden rahatsız oldum açıkçası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.