Şimdi Ara

ASUS GAMİNG G75 WV 91804 256 SSD 16 GB TOPLU ALİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atak1805

quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

quote:

Orijinalden alıntı: xcasus

menude iki pc ci var biri şirin evler de diğeri mecidiyeköyde..

Benim icin ist icinde olduktan sonra sikinti yok her yere gelirim bu pc almak icin.
    Insallah fiyati 4 .300 altina cekebiliriz.

inş. ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur vala

Üstad pm e telefonun buldunguun yer ve ismini yazarmısın birde msn adres attım ekleyın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ruby_

quote:

quote:

Labombonera,Zeratull,finisher,ben arkadaslar 4 kisiyiz 5 ad icin verilen fiyat 4300 tl taksit maksit var bugunun kuruyla.alcagimiz gun ve adet artarsa yeni pazarlik yapilir karar kesinlesince bir yerden daha fiyat alicam win7 pro yuklu dedi icinde bana nasil odenir vs vs pmden yazin alicak olan arkadaslar buraya yazsin listeye eklerim herkes kendini ayarladigi gun tekrar fiyat teyidi yapariz.(İstanbul içi sadece)

özelden konuşmuştuk
    Ve acele etmeyelim ay sonunu bekleyelim derim arkadaşlar.
    Çünkü şuan tr de sadece tek model var belki seçenekler artar fiyatlar değişebilir.

Birde hangi firma ile görüşmektesin hocam paylaşabilirmisin mümkünse.

Katılıyorum. Biraz bekleseniz bende düşünüyorum g75 almayı ama hem bi model var hemde pahalı. Biraz beklesek birkaç model daha gelse alternatifler çoğalır. Bende 3000 tl civarında bişe bekliyorum.

birader durum nedir istiyormusun sen?

• moral bozmak gibi olmasın ama siz toplanana kadar asus bunları üretimden kaldırabilir 4kişiyle toplu alım yapılmaz
  • Bonibon almiyoruz 4300 tl makine herkes sak diye alamiyabilir 4 kiside 17 bin tl yapar gayet makul bir para ben burda herkes faydalansin dedim istiyen ister irtibatta ki kisilere ben alirim gerisi nerden aliyorsa alir ben sozumde dururum sadece.
  • Gökhan abi bi sen bi ben kaldık sanırım.
    Kimse yanaşmıyor G75 almaya....
    Fiyat dh fazla geliyor sanırım
  • quote:

Arkadaşlar konu asus içindir. Bu samsung beş para etmez g75 ile kıyaslama listesine bile sokmam bunu.

neresei beş para etmez ya başlaymatın şimdi, bi şey bilip bilmeden sallıyosonuz, ne durduk yere samsung'a mok atıyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yawi

http://www.hizlial.com/u30.001.1271.0187/samsung-gamer-np700g7c-s01tr-i7-3610qm-23ghz-8gb-1tb500500gb-7200-1gb-gtx675m-173-full-hd-w7p-bluray

bence bunu da dusunun guzel aletmiş

Güzelmiş tek artısı ekran kartı bana göre.
    Asus 500 tl fazla vererek 3D ekran + 250 gb ssd ye sahip olmak bana daha cazip geliyor.
    Ama buda cidden düşünülür.
    Bu ekran kartı ile gtx660 arasında ne derece ark var acaba arkadaşlar.

670m ile 660m arasındaki fark %15. 675m ile 670m arasındaki fark %25. samsung'taki 675m

• quote:

Gökhan abi bi sen bi ben kaldık sanırım.

Yok üç kişi gibiyiz şuanda atak dan haber beklıyorum onla beraber 4 kişi olucaz arkadaşlar (TEMMUZUN 6 - 7 Sİ GİBİ ALIM YAPILCAKDIR BİLGİNİZE..) Muratcım tatili sen temiz havayla geçir daha iyidir :)

TAMTAMAMCA ÖZELDEN TEL İSİM BULDUĞUN YERİ YAZ TELEFONLA İRTİBATA GEÇİCEM EĞER ALICAKSAN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcasus -- 23 Haziran 2012; 14:12:18 >
  • quote:

quote:

Yok üç kişi gibiyiz şuanda atak dan haber beklıyorum onla beraber 4 kişi olucaz arkadaşlar (TEMMUZUN 6 - 7 Sİ GİBİ ALIM YAPILCAKDIR BİLGİNİZE..) Muratcım tatili sen temiz havayla geçir daha iyidir :)

TAMTAMAMCA ÖZELDEN TEL İSİM BULDUĞUN YERİ YAZ TELEFONLA İRTİBATA GEÇİCEM EĞER ALICAKSAN?

Gökhan abi emeklerin için cok teşekkür ederim.
    Beklicem 6 temmuzu .
  • quote:

quote:

quote:

Gökhan abi emeklerin için cok teşekkür ederim.
    Beklicem 6 temmuzu .

Rica ederim ne demek. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _Ruby_

quote:

quote:

Labombonera,Zeratull,finisher,ben arkadaslar 4 kisiyiz 5 ad icin verilen fiyat 4300 tl taksit maksit var bugunun kuruyla.alcagimiz gun ve adet artarsa yeni pazarlik yapilir karar kesinlesince bir yerden daha fiyat alicam win7 pro yuklu dedi icinde bana nasil odenir vs vs pmden yazin alicak olan arkadaslar buraya yazsin listeye eklerim herkes kendini ayarladigi gun tekrar fiyat teyidi yapariz.(İstanbul içi sadece)

özelden konuşmuştuk
    Ve acele etmeyelim ay sonunu bekleyelim derim arkadaşlar.
    Çünkü şuan tr de sadece tek model var belki seçenekler artar fiyatlar değişebilir.

Birde hangi firma ile görüşmektesin hocam paylaşabilirmisin mümkünse.

Katılıyorum. Biraz bekleseniz bende düşünüyorum g75 almayı ama hem bi model var hemde pahalı. Biraz beklesek birkaç model daha gelse alternatifler çoğalır. Bende 3000 tl civarında bişe bekliyorum.

Birader alıcaksan mesaj yaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: kadotato

bu daha iyi degil mi
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8454

Degil.
    Neden daha iyi oldugunu dusundunki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bu daha iyi degil mi

Degil.

cahillik işte 2 saat önceisne kadar msi gt70 i daha iyi sanıyordum. acayip bi araştırma yaptım ve bu gece rüyamda asus g75 görebilirim o derece :D bütün sülaleye haber saldım topluycam 4.200 tl yi

• quote:

quote:

quote:

bu daha iyi degil mi

Degil.

cahillik işte 2 saat önceisne kadar msi gt70 i daha iyi sanıyordum. acayip bi araştırma yaptım ve bu gece rüyamda asus g75 görebilirim o derece :D bütün sülaleye haber saldım topluycam 4.200 tl yi

Bimiyorum ciddimisim ama bilmiyorum daşş...akmı geçiyorsun.
    Madem MSİ nin daha iyi olduğunu düşünüyorsun sana msi ile mutluluklar dileriz.
    Herkesin zevkleri ve renkleri farklı olduğu ihtiyaçlarıda farklı.
    Ben oyun değil daha cok performans odaklı ve görsel güzellikli pc aradığım için ssd si olan G75 almaya karar verdim.
    Gerisi sana kalmış....

• Arkadas sanirim ciddi muratcim sonradan farkina varmis muhtemelen yukaridaki arkadasda samsung tutturmus burasi asus konusu herkes istedini alsin yahu :))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu daha iyi degil mi

Degil.

Bimiyorum ciddimisim ama bilmiyorum daşş...akmı geçiyorsun.
    Madem MSİ nin daha iyi olduğunu düşünüyorsun sana msi ile mutluluklar dileriz.
    Herkesin zevkleri ve renkleri farklı olduğu ihtiyaçlarıda farklı.
    Ben oyun değil daha cok performans odaklı ve görsel güzellikli pc aradığım için ssd si olan G75 almaya karar verdim.
    Gerisi sana kalmış....

ciddiyim gayet :D

• quote:

görsel güzellikli pc aradığım için

güzellik görecelidir, sana güzel olan başkasına güzel olmayabilir
  • Alacak olanlar irribata gecsin arkadaslar 6-10 temmuz arasi alim yapilacak..
  • Birinci sayfadaki alıntılar nedir öyle? Forumun ırzına geçmişsiniz. Üst üste 10 tane mesajı alıntılamışsınız bilmem kaç defa. Önce bi' temizleyin o mesjalarınızı. Alıntı yaparken son mesaj kalacak şekilde yapın. Şurada 2-3 kişi alım yapacaksınız ama ortalığı katıp karıştırmışsınız. Alacak olan adam da vazgeçer şu kargaşada. Yazıktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.