ASUS ROG STRIX GL502VY FY120TC Markalı laptopu 2016 eylülde aldım.Gayet memnundum ki 16 nisan günü yapılan bir windows güncellemesiyle her şey tersine döndü.Bilgisayara hiç dokunmadım yaklaşık 1 saat sürdü.Güncelleme bittikten sonra açtığımda ultrada oynadığım fifa 17 battlefield 1 gibi oyunlarda fps düşüklüğü yaşamaya başladım.Tabiri caizse nokta nokta ilerlemeye başladı.Ayarları düşürdüğümde bile aynı sorun devam etti.Windows güncellemesini kaldırdım fakat 17 Mayıs'ta bir daha güncelleme yaptı.Yine 1 saatlik beklemeden sonra bilgisayarı bir daha açamadım.Rog Gaming yazısı gelip bilgisayar kapanıp açılmaya başladı.Bende bunun üzerine garantiye verdim.Bu sorun güncelleme kapsamında mıdır?Onarım süresi 20 işgününü geçerse garanti kapsamında olmasa bile iade hakkım var mı?
12 Haziran'da 20 iş günü doluyor.Sorunumun nedenini ve garanti kapsamında olup olmadığını bilmiyorum yardımcı olacak var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme