Şimdi Ara

ASUS Geforce GTX 1070 ROG STRIX OC 8GB EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS Geforce GTX 1070 ROG STRIX OC 8GB EKRAN KARTI

​Herhangi bir OC işlemi yapılmadı alındığından beri temiz bir şekilde kullanılmakta. Fotoğraftan anlayacağınız üzere hala kullanıyorum ve performansından yana hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. Kutusu vardır şu an kullandığım için kutulu çekemiyorum. Alana şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Son elektrik zamlarında, Sitelerin stok güncellemelerinden sonra artık eski kartların fiyatları düşmeye başladı ki Orta segmentte 6500xt çok iyi olmasa da rtx 3050 piyasayı baya sallayacak gibi duruyor. Siz istediğiniz fiyatı yazmakta özgürsünüz tabi ki ancak 1070ti-1080 gibi kartların 5000 tl üzerinde satışları neredeyse durdu, forumda da sarı sitede de sürekli fiyatları ve ilanları güncelleyenleri görüyorum aylardır kartlar 6000'den 8000'den sürüklenip gidiyor.

Rx 6600- RX 6600 XT- RTX 3060 gibi daha performanslı ve daha az güç tüketen, yeni teknolojili kartlar bile şuanda 7500- 9000 bandı arasında bulunabilirken, yukarıdaki arkadaşları dinlemeniz sizin yararınıza olur. Hayırlı satışlar  

• Pahalı.. Bu fiyatları verecek olan kişi sıfır adınıza faturalı tr garantili güncel mimarili 6600,6600xt,3050 alır. fiyata ciddi indirim şart...

• fre4k kullanıcısına yanıt

8000 tlye düşürebilirim.

• Gokuseifuku kullanıcısına yanıt

Hâlâ pahalı.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-asus-rog-strix-nvidia-gtx-1070-8gb--152003260

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 13 Şubat 2022; 23:3:4 >
  • Valahide dün 1070-- 5000 bine sattım iyikide sattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son elektrik zamlarında, Sitelerin stok güncellemelerinden sonra artık eski kartların fiyatları düşmeye başladı ki Orta segmentte 6500xt çok iyi olmasa da rtx 3050 piyasayı baya sallayacak gibi duruyor. Siz istediğiniz fiyatı yazmakta özgürsünüz tabi ki ancak 1070ti-1080 gibi kartların 5000 tl üzerinde satışları neredeyse durdu, forumda da sarı sitede de sürekli fiyatları ve ilanları güncelleyenleri görüyorum aylardır kartlar 6000'den 8000'den sürüklenip gidiyor.

Rx 6600- RX 6600 XT- RTX 3060 gibi daha performanslı ve daha az güç tüketen, yeni teknolojili kartlar bile şuanda 7500- 9000 bandı arasında bulunabilirken, yukarıdaki arkadaşları dinlemeniz sizin yararınıza olur. Hayırlı satışlar  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.