Şimdi Ara

ASUS GeForce® GTX 750 TI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eminozkoca

Kasanın arkasından anlaşılmaz içini açıp bakman lazım tüm pusuların arkasında öyle yazar

Açmadan bakabilir miyiz ?
  • Hayır malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xxxsoner58xxX X kullanıcısına yanıt
    psu da değişmesi lazım ne alırsan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetY58 -- 11 Mart 2015; 18:25:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

psu da değişmesi lazım ne alırsan al

Bu psu 250w mu acaba ?
    Valla desteklemesi lazım 750 ti ek güç girişi istemez pcıexpress slotunun verdiği max güç 75 watt
    önerdiğim kart zaten 60 watt istiyo.

ama resimden gördüğüm 250 watt psu casper yaptığı yani hiç olmazsa 300 watt standart bişe koysalardı
    ben mi yanlış görüyom totalde 250 watt yazıyo bu kadarda ucuza kaçılmazki. ne diyim bilmiyom.
    250 diye geçiyor ama en fazla 204w verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fixriterzi

Valla desteklemesi lazım 750 ti ek güç girişi istemez pcıexpress slotunun verdiği max güç 75 watt
    önerdiğim kart zaten 60 watt istiyo.

ama resimden gördüğüm 250 watt psu casper yaptığı yani hiç olmazsa 300 watt standart bişe koysalardı
    ben mi yanlış görüyom totalde 250 watt yazıyo bu kadarda ucuza kaçılmazki. ne diyim bilmiyom.

yani şimdi ben bu kartı bu psu ile kullanabilir miyim ?
  • Toplamayla uğraşmak diye bir şey yok artık.Çoğu yer montajı yapıyor.Siz eve gidip işletim sistemi kuruyorsunuz.

Hazır pclerde en dandik ve ucuz bileşenler kullanılır.Bu yüzden kimse almamalı.
    kullanabilirsin mantık olarak işlemcin 85 watt diğer bileşenler toplasan bir 50 watt onlar eder 750 ti de 60 watt. yuvarlak hesap 200 watt diyelim 250watt psu
    oyun oynarken tam yük altında psu nun vereceği tepki önemli kilitlenme ve ya rastart atarsa pc anlaki bir de psu masrafı cıktı.
  • quote:

kullanabilirsin mantık olarak işlemcin 85 watt diğer bileşenler toplasan bir 50 watt onlar eder 750 ti de 60 watt. yuvarlak hesap 200 watt diyelim 250watt psu
    oyun oynarken tam yük altında psu nun vereceği tepki önemli kilitlenme ve ya rastart atarsa pc anlaki bir de psu masrafı cıktı.

Her şey için teşekkürler
  • quote:

Birde sitesinde 75W'a KadarPCIe gücü gerektirmez diye bir yazı var bu 75w ile çalışır anlamına mı geliyor ?

Eğer psu gerek olursa şu linkteki işimi görür mü ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/xp400-400w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxxsoner58xxX -- 11 Mart 2015; 19:54:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: armtuc

Toplama bilgisayar dikiş tutmaz. Arçelik ya da casper mükemmel seçim.

Kasanın dışında Casper yazınca içindeki parçalar daha kaliteli mi oluyor zannediyorsunuz?
    Tam aksine kalitesiz PSU ve genişleme yuvaları çok dar anakart kullanılır bu tip hazır sistemlerde.

Hayatım boyunca toplama pc kullandım. Dikiş tutmayan sistemim olmadı. Bir sistem sorunlu çalışıyor ise ya bir donanım arızalıdır, ya sistem kurulum esnasında bir hata meydana gelmiştir ya da düzgün kurulmuş ve donanımdan bir arızası yok ise bile web de gezerken girmemen gereken yerlere girip bilgisayarına virüs bulaştırmışsındır.
    hocam o volt demek kaç Watt olduğu önemli w ile kısaltılır
  • Bu hazır bilgisayarlarda bir de kasa kapağını açınca garantinin gitmesi gibi bir durum vardı. Ona dikkat ederek al ekran kartını.
    direk ucuz olan 750ti ı alın geçin hocam pek fark yok zaten aralarında, OC de yapamayacaksınız PSu kötü malum.
  • armtuc A kullanıcısına yanıt
    puhahaha , bu kadar da olmaz . Az daha sandalyeden düşüyordum bu bilgisizliğinin karşısında . Kimseye söyleme sakın gülerler sana
  • armtuc A kullanıcısına yanıt
    İnsanları yanlış yönlendirme bilmeden konuşuyorsun. Ben utandım burada be!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xxxsoner58xxX

quote:

Birde sitesinde 75W'a KadarPCIe gücü gerektirmez diye bir yazı var bu 75w ile çalışır anlamına mı geliyor ?

Eğer psu gerek olursa şu linkteki işimi görür mü ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/xp400-400w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3.html

1- evet çünkü çaktiği güç max 75 watt. yük altına girince oyun oynarken max güç çeker boştayken ortalama 20 watt civarı.
    2- İşini fazlasıyla görür. ama tavsiye istersen. işlemcin iyi 3-4 sene kulanırsın. ekrankartını ilerde değiştireceksen ek güç çıkışı olan 500-600 watt gücünde bir psu alırsan ilerde ekstra masraf cıkmaz orta seviye ekran kartlarının hepsine bu güç yeter.

tabi bütçe meselesi.

• Hazır almanı tavsiye etmem.Ama yok ben uğraşamam dersen ekran kartsız al sonra istediğin ekran kartını alabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Toplama bilgisayar dikiş tutmaz. Arçelik ya da casper mükemmel seçim.

Kasanın dışında Casper yazınca içindeki parçalar daha kaliteli mi oluyor zannediyorsunuz?
    Tam aksine kalitesiz PSU ve genişleme yuvaları çok dar anakart kullanılır bu tip hazır sistemlerde.

Hayatım boyunca toplama pc kullandım. Dikiş tutmayan sistemim olmadı. Bir sistem sorunlu çalışıyor ise ya bir donanım arızalıdır, ya sistem kurulum esnasında bir hata meydana gelmiştir ya da düzgün kurulmuş ve donanımdan bir arızası yok ise bile web de gezerken girmemen gereken yerlere girip bilgisayarına virüs bulaştırmışsındır.

Casper bilgisayarıma 5 yıldır bir tek virüs bile girmedi. Toplama olsaydı her ay format gerekirdi.

Şu yazdıklarımdan "Casper bilgisayarlara virüs girer" anlamını çıkartabilmek. Gerçekten büyük yetenek.

Uğraşmak istemezsin hazır PC alırsın eyvallah.

Ama toplama PC dikiş tutmaz dediğin zaman insanlara "Hazır PC almak enayiliktir" demesine söz hakkı doğurtmuş olursun.

Sonuçta aynı ürüne daha fazla para veriyorsun hazır PC alınca, markaya para veriyorsun anlayacağın.

Masaüstü PC nin en büyük özelliğidir kendi isteklerin doğrultusunda bir sistem toplamak.

Şu forumda kasanın içindeki vidaları gevşetip sıkmaktan zevk alan insanlar mevcut iken yaklaşımınız çok ters maalesef.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.