Şimdi Ara

ASUS GEFORCE GTX680 DirectCU II OC 256Bit 2GB Ekran Kartı Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ASUS GEFORCE GTX680 DirectCU II OC 256Bit 2GB Ekran Kartı Satılık
    Arkadaşlar foruma yeni kayıt olmuş bulunmaktayım. Elimde yukarıda da belirttiğim gibi bir ekran kartı bulunmaktadır. 14 yıllık oyuncuyum. Yeni bir ekran kartı almak amacıyla şu an elimde bulunan kartı elden çıkarmayı planlıyorum. Ürün fiyatı olarak olarak 650TL talep etmekteyim. Ürün kesinlikle sorunsuzdur. Sadece 1 senedir kullanılmaktadır ve bu süre zarfı içerisinde bir kez dahi olsun sorun yaşatmamış, teknik servise gitmemiştir. Ürünü İstanbul içi elden teslim edilebilir. Gerekirse gelin görün ve alın.

ASUS GEFORCE GTX680 DirectCU II OC 256Bit 2GB Ekran Kartı Satılık  ASUS GEFORCE GTX680 DirectCU II OC 256Bit 2GB Ekran Kartı Satılık
     ASUS GEFORCE GTX680 DirectCU II OC 256Bit 2GB Ekran Kartı Satılık  ASUS GEFORCE GTX680 DirectCU II OC 256Bit 2GB Ekran Kartı Satılık
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Ekim 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

Pm.

PM cevaplandı. Satışa devam..

• Ufuk Özdemir U kullanıcısına yanıt
    GTX 780 GÖRÜNÜMLÜ MÜ BU MODEL
  • gtx 780 ler bile 800-850 civarı satılmaktadır, bilgin olsun hayırlı satışlar.
  • hayırlı satıslar kardesim amacım baltalamk deil. Bilgilendirme amaçlı piyasaya bak derim fiyat revize pls.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru kırtasiye

GTX 780 GÖRÜNÜMLÜ MÜ BU MODEL

Görüntü itibariyle evet diyebilirim mimari açıdan benziyor ama sizin bahsettiğiniz ASUS Gtx 780 Directcu2oc'ler 384bit e sahipler ve 6000 belleğe sahipler. Bendeki kart overclock edilmemiş 4034mb belleğe sahiptir. Yani cevap hem evet hem hayır. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmacix

hayırlı satıslar kardesim amacım baltalamk deil. Bilgilendirme amaçlı piyasaya bak derim fiyat revize pls.

Hiçbir sıkıntı yok dostum. Amacın bilgilendirmek anlaşılmıştır. :)) Birzcık pazar araştırması yaptım. Ne kadar kart gördüysem geneli garanti süresini doldurmuş durumdalar. (bir istisna vardı o epey uygundan vermiş ama adam oraya ACİL diye de belirtmiş) Bu kart neredeyse 1 yıl daha garanti kapsamı içerisinde. Bu alıcı açısından da bir artı diye düşündüm. Hem de zaten fiyat pazarlık edilebilir konumda. Alıcı ciddiyse oturulur konuşulur. :)

merhabalar, piyasada bolca garantili 680ler var ama diyelim ki sizinki en temizi olsun. E benim sattigim gtx770, 680den daha iyi, bir yillik bile degil, oyun dahi oynanmadi. Benim fiyatim 600 iken sizin pazarlik payiniz 200 tl midir?
    Saygilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • veysel kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bu grafik kartı buraya eklendi diye buradan kesinlikle satılacak diye bir şey yoktur. Ürününüzü belirlediğiniz bir fiyattan koyarsınız, ilgilenen ve onun en az iki katı ilgilenmeyen veya fiyatını kendisine uygun bulmayan çıkar. Senin de gözlerinin çalıştığını ve beyninin normal insan algılama becerilerini yerine getirebildiğini varsayarak söylüorum ki; fiyatı beğenirsen alırsın, beğenmez ama almak istersen pazarlık edersin, he fiyatı hiç beğenmezsen sayfayı kapatırsın ve yoluna bakarsın. Üst taraflarda gördüğün gibi zaten "fiyatı revize ediniz lütfen" gibi yorumlar göreceksiniz benim de verdiğim cevabı yine göreceksiniz. Buraya gelip kendi malının reklamını yapmak ve benim satışımı baltalamak gibi bir işin olmamalı. Forum ahlakına ters düşen hareketlerden kaçınalım...

forumda uzun zamandir oldugumu idrak edip, fiyatinizin asiri yuksek olduguna kanaat getirirsiniz diye yazmistim, eseklik bendeymis onu farkettim sayin yeni uye :) reklama ihiyacim olsa caylak ilanda degil, demircibu (forumun ust duzey saticilarindan) ilaninda reklam yaparim.

Bu forumda yine anladim ki, iyilik yaramiyo kimseye. Iz istediginiz kadar tok satici ve pazarliga acik olun. Bu kartin fiyati bellidir. Yuksegine satamazsiniz. Azicik akli olan insan bunu gorur diye yazmisim, yanilmisim. Hadi kolay gele guzel kardesim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.