Şimdi Ara

Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
7
Favori
25.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de aynı dostum, ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. En azından günlük kullanımda bilgisayar gayet düzgün ve sessiz çalışıyordu, sadece oyun oynarken fanlar çoşuyordu. Şimdi ise normal internette gezerken dahi bazen fanlar sanki oyun oynuyormuş gibi coşuyor.
  • Yok bende oyle degil de gunluk kullanimda fan calisiyor yani orta ayarda yuksekte degil. Oyun oynadiktan sonra ama pek dusmuyor hizi o da var tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-gl-502vs-fy307t-full-hd-%C4%B1ntel-core-i7-7700hq-16-gb-1-tb-128-gb-ssd-gtx-1070-win10-gaming-notebook-1173420.html?gclid=Cj0KEQjw8tbHBRC6rLS024qYjtEBEiQA7wIDefdPGoqDcvByNY6UqyL5HUGIX0hYZl0e0ZkGs27JKo8aAh4T8P8HAQ

Arkadaşlar linkteki ürün sizce de uygun değil mi?Bir gariplik yok mu acaba?Monster ve diğer markaların gtx1070 lı ve 7. Nesil işlemcili bilgisayarları 8000 binden aşağıya değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartacus55 -- 18 Nisan 2017; 20:8:55 >

• spartacus55 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence hatali fiyat girilmis. O fiyata imkansiz ama baska bir dalga da olabilir. Bu kadar ucuz olunca işkilleniyor insan.

Isınma sorunu felan olabilir o makinedr 1070 ısınan bir kart notebooklar icin baya cok saglam sogutma lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maresal52

Hocam bence hatali fiyat girilmis. O fiyata imkansiz ama baska bir dalga da olabilir. Bu kadar ucuz olunca işkilleniyor insan.

Isınma sorunu felan olabilir o makinedr 1070 ısınan bir kart notebooklar icin baya cok saglam sogutma lazim.

Bu fiyata gtx 1070 alalım 4 tarafına sogutucu aliriz hocam :)Yarın duruma göre arayıp sorucam merak ettim sonundaki kod numarasida bir acayip teşhir ürünü veya garantiden gelmiş bilgisayarı mi kakalıyorlar anlamadım fiyat yanlış girilmişse hepten komedi zaten ..

Ben de takipcisiyim, allah kismet eder de alirsaniz evinize ulasirsa, bize foto felan ulastirirmisiniz

Valla bana hatalı fiyat gibi geliyor... Amerika'da bile benzer model 6200 tl olarak satılıyor (1699 dolar). Buradan bakabilirsiniz.http://www.xoticpc.com/asus-gl502vs-ds71.html
    Kod numarasıyla neyi kastediyorsunuz hocam? Teşhir ürünü olsa belirtmek zorunda değiller mi?
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Bizzat telefonla aradim fiyat dogru dediler. hatta telefondan alirsaniz 100tl daha indirim yapariz dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyusuf01

Bizzat telefonla aradim fiyat dogru dediler. hatta telefondan alirsaniz 100tl daha indirim yapariz dediler

Gerçekten çok garip...
    Yarın fiyat hala aynıysa ben büyük olasılık almayı düşünüyorum...
    Bu fiyata bulunması imkansız.
    Siz nereyi aradınız tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

quote:

Orijinalden alıntı: emreyusuf01

Gerçekten çok garip...
    Yarın fiyat hala aynıysa ben büyük olasılık almayı düşünüyorum...
    Bu fiyata bulunması imkansız.
    Siz nereyi aradınız tam olarak?

Hocam fy307t diyor orasida önemli sonundaki kodlar değiştikçe ufak nüans farklar olabiliyor gysnc var mı ekranda acaba şuan çok meraktayım istanbulda stokta olan mağazalara gitmeyi düşünüyorum böyle birşey olamaz imkansız fiyat..

• emreyusuf01 kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın takipçisi olucam bu işin fiyat çok anormal acaba bazı özelliklerinden kısılmış mi hemen atlamamak lazım sonundaki kod numarası kafamı karıştırıyor eğer sıkıntı yoksa yarın almayı düşünüyorum burada paylaşırım..

satin alma adeti aksam 8 gibi 3tu gece 11 gibi 2 oldu

şuan ise 1.

hicbir magazasinda yok sadece 1 tane kaldi

emreyusuf01 kullanıcısına yanıt
    Fiyat gerçekten inanılmaz...
    Yarın bir bilgilendirin bakalım neymiş olay öğrenelim...

@emreyusuf01
    Hocam 1 adet olduğunu nereden gördün? Ben aratınca Ankara Kentpark AVM'de stokta gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 19 Nisan 2017; 2:6:54 >
  • emreyusuf01 kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede yazıyor öyle ben göremiyorum..

Bitmezse bilgilendiricem hocam şu an stok durumu ne acaba beylikduzu mediamarkt ta görünüyor yarın sabah oraya gideceğim şu an müşteri hizmetlerini arayıp stok durumunu öğrenebilir miyiz acaba..

Şu saatte müşteri hizmetlerinin çalışacağını sanmam hocam. Saat gece 2...
    Iyice saçmalamaya başladık hocam ama diğer arkadaş aradım deyince :)Hepsiburada da sonu fy306t ilr biten modeli 8 bin kusurlerdee ama ssd 256 gb ben hala bu ürünlerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum mesela gene mediamarkt ta gtx1050 modelli asus gl753 o da 5999 cidden bir sıkıntı var ya dertsiz başıma dert açtım bu fiyattan aldık aldık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartacus55 -- 19 Nisan 2017; 2:16:2 >
    Evet o modeli gördüm... Bir gariplik var ama hayırlısı.
    Ben yarın fiyat aynıysa alabilirim nasıl olsa 14 gün içerisinde iade hakkı var internetten alınan ürünlerde. Ama o laptop yarın 8 bin TL'ye uçabilir... Kesin bir hata var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canerozler kullanıcısına yanıt
    selam fan sesini cok fazla mi duyuyorsunuz acaba ?

masaustu kullanim icin ideal midir sizce arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 19 Nisan 2017; 12:21:34 >
  • bu arada 2 ay once 980m li modeli mediamrkt 4800 e bile satmisti..arada yapiyolar boyle..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.