Şimdi Ara

Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
7
Favori
25.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk günden beri takip ediyorum çok güzel bir laptop hem tasarım hem güç olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah hocam. Render ve oyun için kullanacağım genelde umarım 1070e rağmen fazla ısınmıyordur. Fan sesi duyayım ama klavyede dokunduğum yerler ısınmasın daha önemli. Gelince tüm testlerini yapacağım merak etmeyin.

• Arkadaşlar küçük bir hesapla şuan hem türkiyde bulunan hemde yurtdışında satışta olan bir laptopla fiyatları içler dışlar çarpımı yaptım. GL502VS nin fiyatı bu hesaba göre 7000TL çıkyor ancak ürün yeni olduğu için tahminim 7500TL ye satışa sunulucak eğer bu fiyatlarda sunulursa çok satar. Ayrıca şuana kadar Asus 4modelden bahsediyor bunları aşağıda vericem.

GL502VS: İ7-6700HQ - GTX1070 - 256GB/512GB+ 1TB HDD 15.6 Link:https://www.asus.com/tr/Notebooks/ROG-GL502VS/

GL502VM: İ7-6700HQ/i5 6300HQ - GTX1060 - 256GB/512GB+ 1TB HDD 15.6 Link:https://www.asus.com/us/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-GL502VM/

G752VS: i7 6820HK/İ7-6700HQ - GTX1070 - 256GB/512GB+ 1TB HDD 17.3 Link:https://www.asus.com/tr/Notebooks/ROG-G752VS/

G752VM: İ7-6700HQ - GTX1060 - 256GB/512GB+ 1TB HDD 17.3 Link:https://www.asus.com/Notebooks/ROG-G752VM/

Şuan bunlar tanıtıldı VM serisi ASUS Türkiye sayafsına henüz konulmadı. Gelirmi bir bilgi yok şuan.

• Bunlar ne zaman satışa sunulacak acaba?

• hakankarani H kullanıcısına yanıt
    Benim Cihaz 14'ünde Elimde Olacak Arkadaşlar. Bayrama Sarktı Maalesef. Konuyu Unuttum Sanmayın.

@hakankarani

Asus Gl502VS Eylül Sonu Ekim Başı Gibi Türkiye'de Resmi Olarak Satılması Planlanıyor Bildiğim Kadarıyla.
  • AktasEntertainment kullanıcısına yanıt
    Ben dahil Bir çok kişi heyecanla incelemenizi bekliyor :)

• İnanın Ben Sizden Çok Heyecanla Bekliyorum. 2. Oyun Dizüstüm Olacak Bu.

İlk Dizüstüm 670m'li Monster'dı. Allah Kimseyi Bulaştırmasın Bu Firmaya. Ekran Kartım Durduk Yere Yanmıştı ve 1200 TL Fiyat İstemişlerdi Yaklaşık 4 Sene Önce. Ve Alalı Sadece 4 Ay Olmuştu.

Sonra Mini Itx Sistemlere Merak Sarmıştım. Şuan Gtx 970'li,İ5 4590'lı, Oyun Performansı Full Hd İçin Fazlasıyla İyi Bir Sistemim Var. Fakat Babam Benden Çok Kullanıyor. (Oyun Oynuyor Sanmayın Dizi Olsun, Facebook Olsun, Haberler Olsun.)

Şimdi Yurtdışına Çıkma İhtimalim Olduğundan Tekrar Dizüstü Almaya Karar Verdim ve 1070'li En İnce,Hafif, Alınası Model Bu Şuan.

Bana Sadece Laptop(256 Gb SSD+1 Tb Harddisk) 4900 Tl'ye Geldi. 1 Tb Samsung 850 Evo M.2 Ssd + 2 Xbox One Gamepad'i Aldım. Onlarda 1200 Tl'ye Geldi. Toplamda 6100 TL Lira Para Verdim. Türkiye'den Almaya Kalksam Satışa Çıkmasını Bekleyip Bu Parçalarla Beraber Yaklaşık Bi 9000 TL Para Harcardım Büyük İhtimal.

• Merakla bekliyorum. 6 bin civarına gelirse alırım
  • Merhaba Arkadaşlar Laptobım Geldi. İlk İzlenimlerim Olarak

-Gelirken Ekranı Arabada Açtım. Güneş Işığında Bile İyi Ekranı. Mat Olması Baya İyi Olmuş.

-Bilgisayarı İlk Açtım Sadece 3 veya 4 Saniye Sürdü. Sıfırdan Açılıştan Masaüstüne Gelene Kadar. Dedim bu 500 Mb Okuma Hızıyla Olacak İş Değil. Kontrol Edeyim Dedim. İçinden Çıkan 256 Gb Disk Samsung 950 Pro 2200 Mb Okuma 1800 Mb Yazma Aldım Crystal Mark'ta. Fakat Ben Diski Çıkarıp Yerine Kendi Aldığım 850 Evo 1 Tb'tı Takacağım Boyutundan Dolayı. Diski Klonlamayla Uğraşıyorum Şuan.

-Arkadaki Işık Gerçekten Ayrı Bir Hava Katmış. Ekranın Kapak Tarafı Metal mi Bilmiyorum Ama Metal Hissi Var Güzel Fakat Aşırı Parmak İzi Tutuyor.

-Baya Bir Yüklü Programla Geliyor. İlk Başta Avast Antivirüs'ü Kaldırdım.

-Klavyesine Aşık Olacaksınız Şimdiden Bunu Söyleyebilirim.

-Şimdiye Kadar En Ufak Fan Sesi veya Sıcaklık Duymadım ve Hissetmedim. Tabi Ekran Kartını Zorlamadım Daha. Bunları Oyun Testlerinde Paylaşacağım.

Şimdilik Benden Bu Kadar. Sağlıcakla Kalın

Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) )

https://store.donanimhaber.com/c3/0d/d7/c30dd73e9e39eddcd3a39bdf7ec0cc40.jpg

• AktasEntertainment kullanıcısına yanıt
    Hadi gözün aydın hocam. Güle güle kullan.

İyice bir kurcala sonra detaylı bir inceleme yaparsın artık. Video makbule geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Amazondan almaya kalksam gelmez değil mi?

İndirim beklesem acaba uygun fiyata düşer mi ne diyorsunuz :(

Böyle bir laptop arıyorum yıllardır:'(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8binden girecek kesin Turkiyede shit!!

• Hocam en önemli konu su an isinma ısınması nasıl oyunlarda test edermisin

• Testlerde detayli paylasacagim ama isinma var. Ozellikle klavyenin sag ust taraflarinda isinma hissediliyor. Genelde gamepadle oyun oynadigim icin bir sikinti degil ama hissedilecek derecede isiniyor. Gunluk Kullanimda Ne Fan Sesi Ne Isinma Oluyor Bunu Soyleyebilirim ama Oyunlarda ayarlarda kokleyince fan seside ciddi derecede yukseliyor.

Ne Yalan Soyleyeyim bekledigimden daha fazla isiniyor. Kendi malim diye ovmeye gerek yok. Ekran ve klavye olarak cok iyi bir cihaz fakat fan sesinden rahatsizlik duyacaksaniz veya Kulaklikla oyun oynamaya alisik degilseniz bu laptop size gore degil veya 1060li modellere bakacaksiniz.

Uzerindeki Hoparlorler ise Gayet Iyi Hem Bas Hem Tiz Olarak.

Simdiye Kadar Test Ettigim Surece Artisi ve Eksileri

Artilar
    +Ekran Kalitesi
    +Klavye Hissiyati ve Isiklandirmasi
    +Touchpad Gunluk Kullanimda Gayet Iyi.
    +Ekranin Arkasindaki Isiklandirma Gece Hos Bir Goruntu Olusturuyor.
    +Oyun Performansi (Gtx 1070 Var Sonucta Icinde)
    +Hoparlor Kalitesi Ust Seviyede.
    +Klavye Uzerindeki Ozel Rog Tusuyla Cpu Gpu Sicakligini Frekans Degerlerini Gorebiliyor Ekran ve Ses Ayarlarini Degistirebiliyorsunuz.

Eksiler
    -Oyunlarda Isiniyor(Eski Monsterimda Klavyeye El Degmiyecek Kadar Isiniyordu Bunda O Kadar Degil ama Sicakligi Hissediyorsunuz. WASD Tuslarinda Isilma En Az Duzeyde. Battlefield Tarzi Oyunlarda Bu Yuzden Sikinti Degil.
    -Gpu Kullanimi Arttikca Fan Sesi Daha Duyulur Oluyor. Laptopa Baglayacaginiz Ses Sistemi veya Kulaklik Sart.
    -Bir Suru Gereksiz Programla Geliyor. En Az 8 9 Tane Program Kaldirdim.

Dedigim Gibi Asiri Fan Sesi ve Isinmasi Disinda Bir Eksisini Gormedim. Isinma Dedigim Gibi Kabul Edilebilir Duzeyde Ama Fan Sesi Kulakliksiz Oyun Oynarken Rahatsiz Edebilir.

• Laptop amazonda 1700dolardan 2100dolara çıkmış :( seneye wat yapabilirsem kendim alacağım heralde o zamana hem daha uygun olur fiyatı yada daha iyilerini alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: AktasEntertainment

Testlerde detayli paylasacagim ama isinma var. Ozellikle klavyenin sag ust taraflarinda isinma hissediliyor. Genelde gamepadle oyun oynadigim icin bir sikinti degil ama hissedilecek derecede isiniyor. Gunluk Kullanimda Ne Fan Sesi Ne Isinma Oluyor Bunu Soyleyebilirim ama Oyunlarda ayarlarda kokleyince fan seside ciddi derecede yukseliyor.

Ne Yalan Soyleyeyim bekledigimden daha fazla isiniyor. Kendi malim diye ovmeye gerek yok. Ekran ve klavye olarak cok iyi bir cihaz fakat fan sesinden rahatsizlik duyacaksaniz veya Kulaklikla oyun oynamaya alisik degilseniz bu laptop size gore degil veya 1060li modellere bakacaksiniz.

Uzerindeki Hoparlorler ise Gayet Iyi Hem Bas Hem Tiz Olarak.

Simdiye Kadar Test Ettigim Surece Artisi ve Eksileri

Artilar
    +Ekran Kalitesi
    +Klavye Hissiyati ve Isiklandirmasi
    +Touchpad Gunluk Kullanimda Gayet Iyi.
    +Ekranin Arkasindaki Isiklandirma Gece Hos Bir Goruntu Olusturuyor.
    +Oyun Performansi (Gtx 1070 Var Sonucta Icinde)
    +Hoparlor Kalitesi Ust Seviyede.
    +Klavye Uzerindeki Ozel Rog Tusuyla Cpu Gpu Sicakligini Frekans Degerlerini Gorebiliyor Ekran ve Ses Ayarlarini Degistirebiliyorsunuz.

Eksiler
    -Oyunlarda Isiniyor(Eski Monsterimda Klavyeye El Degmiyecek Kadar Isiniyordu Bunda O Kadar Degil ama Sicakligi Hissediyorsunuz. WASD Tuslarinda Isilma En Az Duzeyde. Battlefield Tarzi Oyunlarda Bu Yuzden Sikinti Degil.
    -Gpu Kullanimi Arttikca Fan Sesi Daha Duyulur Oluyor. Laptopa Baglayacaginiz Ses Sistemi veya Kulaklik Sart.
    -Bir Suru Gereksiz Programla Geliyor. En Az 8 9 Tane Program Kaldirdim.

Dedigim Gibi Asiri Fan Sesi ve Isinmasi Disinda Bir Eksisini Gormedim. Isinma Dedigim Gibi Kabul Edilebilir Duzeyde Ama Fan Sesi Kulakliksiz Oyun Oynarken Rahatsiz Edebilir.

Benim iki laltop isinma yüzünden mefta oldu ekran karti gitti gpu değişecek falan filan laptop bileşenlerin en buyuk dusmani isinma sogutmasi iyi olan bir pc oyuncularin ilk tercihi olmali umarim sizde bu laptopta sorun yasamazsiniz

• Dedigim Gibi Isinma Seviyesi Normal Fakat Fan Sesi Rahatsiz Ediyeci Seviyede. Isiyi Bir Sekilde Atmaya Calisiyor Fan Devrini Yukseltiyor Bu Seferde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoMaLiLiGeNç

Laptop amazonda 1700dolardan 2100dolara çıkmış :( seneye wat yapabilirsem kendim alacağım heralde o zamana hem daha uygun olur fiyatı yada daha iyilerini alabilirim

1699 dolar hala

• quote:

Orijinalden alıntı: AktasEntertainment

Dedigim Gibi Isinma Seviyesi Normal Fakat Fan Sesi Rahatsiz Ediyeci Seviyede. Isiyi Bir Sekilde Atmaya Calisiyor Fan Devrini Yukseltiyor Bu Seferde.

kac derece oluyor oyunlarda gpu ve cpu sicakligini yazarmisin

• forestbear kullanıcısına yanıt
    Islemcı Sıcaklıgına Bakmadım ama Gpu Sıcaklıgı Maksimum 64 Derece Gördüm. Klavyeden Hissedilende Üst Tarafta Tahmini 40-45 Derece Arasındadır. Alt Kısımlarda 30'lara Kadar Düşüyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktasEntertainment -- 14 Eylül 2016; 16:34:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.