İyi günler, arkadaşlar ben güzel bir indirimle başlıkta belirttiğim ASUS' un ROG serisine ait Laptopunu aldım da yalnız şöyle bir sorunum var; Şimdi bilgisayar için mutlaka bir tane çanta almam lazım ama bilgisayar 17.3 inç o yüzden çanta bulmakta zorlanıyorum. Yani ben çantanın da ASUS marka olmasını istiyorum çünkü ASUS' un çantaları kaliteli ve görünüşleri de hoşuma gidiyor. Yalnız sorun şu ki ASUS' un Laptop çantaları doğru dürüst hiç bir yerde satılmıyor. ASUS TR den mağazaya girdiğimde 2 tane Laptop çantası var onlarda hani 15.6 inç bilgisayarlar için yani normalde ASUS' un yurtdışı sitelerinde ki mağazalarında yüzlerce model çantası satışta ama bizim TR mağazasında 2 tane altı üstü çanta var. Yani amazon.de ' den almayı düşündüm de orada da 17.3 inç olan çantalar 100-150 euro fiyatında :) yani anlıyacağınız baya pahalı gibi.. Demek istediğim ucuz fiyata şöyle 100 TL ye yada bu civarlarda ASUS Laptop çantası satan siteler - mazağalar yer varmı ? Yada hani sizin böyle önerebiliceğiniz hoş - kaliteli oyuncular için 17.3 inç boyutunda güzel çantalar varmı ? Şimdiden mesaj atıp yardımcı olucak herkese çok teşekkürler..
Gençler şu bilgisayarı ülkede kullanan insan yok mu ya ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme