Şimdi Ara

Asus GL703VM | 7700 HQ / GTX1060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir ay önce çevreden araştırmalarım sonucu 7000tlye bulup aldım tanıdık vb derken zaten son ürün diye indirimdeydi daha da düşük bir meblağa denk getirmiş oldum şuana kadar oyun performansında vb bir problem görmedim belkide çok eski bi pcden direk geçiş yaptığım için bana üst düzey geldi bilmiyorum ama bazı arkadaşlar işlemcisinin 7.nesil olmasıyla almış olmamın hata olduğunu vurguladılar 9.nesil çıktı performans farkı çok gibisinden. Sorularıma gelecek olursak sizce bu fiyata alarak iyimi etmiş oldum modeli bilenler vardır mobilden girdiğim için detaylı yazamadım özellikkeri, aratınca bulabilirsiniz. Eğer ki ilerde değişiklik yapmak istersem işlemcisini ve ekran kartını değiştirmek mümkünmü ve bunlar dışında neleri değiştirebilirim bu model hakkında bilgisi olanlar yanıtlayabilirse sevinirim.

• İşlemcisi iyi sana hayliyle yeter tahminimce, gtx 1060 süper, daha ne olsun, ısınma sorunu da yoksa, çok güzel bilgisayar. Ekran kartı ve işlemci değişmez muhtemelen ama ram, hdd gibi donanımlar değişebilir...
  • Bende de GL703GM var. Ben de hediye olarak gelen birinden aldım açılmamış kutu 5500 TL'ye. 2 yıl garantili. İşlemci farkı var sadece. Bunlarda donanım değişikliği yapılamıyor ram ve HDD yükseltmesi yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. Fiyatı da iyi bence. İşlemci nesil farkında % 30 fark var deniyor yeni nesilde eski nesile oranla. Tek farkı bu. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurnur -- 9 Nisan 2019; 22:55:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.