Şimdi Ara

Asus Gryphon z87 Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba anakart hakkında bilgi verebilirmisin
    sorunum şu 1 hafta önce bimekste asus gryphon z78 anakart gördüm fiyatı baya uygundu
    anakartı satın aldım bugunde i5 4460 işlemci satın aldım
    sorunum şuki geri kalan malzemeler yanımda degil ben ankarada işyerinde kalıyorum kendi şahsi pc mde başka şehirde
    çalıştığım işyerinin pclerine anakartımı işlemcimi bağladım pc çalıştı ama görüntü hiç gelmiyor anakart üstündeki cpu led kırmızı ışığı yanıyor fanlar işlemci fanı çalışıyor ama görüntü hiç gelmiyor bios update yapmak istedim hiç işe yaramadı şöyle bi sorun daha var anakartın kitapçığında 350 watt power supply olması lazım diyor 400 watta bağladım sonuç aynı bağladığım 5 6 tane power supply cpu uçları 4 pin anakartta ise 8 pin sorun power supply mi yoksa bios güncellenmesimi bu ara ram ekran kartı ledleri yanmıyor power supply lerin hepsi kalitesizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiko_0047 -- 17 Ocak 2015; 14:52:25 >

• Z87 chipsete 2. jenerasyon işlemci takmadan önce ilk jenerasyon 4440 veyas 4430 gibi işlemci takıp bios update yapman lazım.
    1. jenerasyonla update yapmadan 2. jenerasyon çalıştıramaazsın.
    http://www.asus.com/tr/support/FAQ/1006767/
  • Bios update gerekli 4460 icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için herkese çok çok teşekürler işlemciyi vatandan almıştım vatana gidip biosu güncellerler artık
  • ayakliPC kullanıcısına yanıt
    Peki son bi sorum olacak i3 1 jenerasyonla update yaparsak bios açılırmı sonra i5 2 jenerasyonla güncellesek şimdiden teşekkürler
  • Cevap veren herkese teşşekürler 1 jenerasyon işlemcilere gerek kalmadan eski bios sürümüyle flashback sayesinde biosu güncelledim pc açıldı sorun çozüldü konu kilitlenmesi gerekiyormu
    formda yeniyimde kuralları bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiko_0047 -- 18 Ocak 2015; 17:20:38 >
  • Gerek yok öyle bir şeye konu aynen kalabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.