Şimdi Ara

Asus Gryphon z87 CPU Soket Pinleri Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar anakarti ayin 14 bimekste Satin aldim anakarti bu cumartesi PC ye monte ederken
    İşlemciyi sokete takarken yanlislikla parmagim soket pinlerine değdi farketmedim işlemciyi taktik PC actim calismadi
    İşlemciyi cikardim sokete baktim pinler kirilmis yamulmustu anakart yeni garantiye yollasam kullanici hatasi derlermi
    garantiye nereye gondermem gerekiyor garanti belgesinde penta yaziyor yoksa asusami bimeksemi gondermem gerekiyor

Asus Gryphon z87 CPU Soket Pinleri Kırıldı Asus Gryphon z87 CPU Soket Pinleri Kırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiko_0047 -- 27 Ocak 2015; 23:25:44 >

• Geçmiş olsun büyük ihtimalle kullanıcı hatası derler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatiko_0047

Merhaba arkadaslar anakarti ayin 14 bimekste Satin aldim anakarti bu cumartesi PC ye monte ederken
    İşlemciyi sokete takarken yanlislikla parmagim soket pinlerine değdi farketmedim işlemciyi taktik PC actim calismadi
    İşlemciyi cikardim sokete baktim pinler kirilmis yamulmustu anakart yeni garantiye yollasam kullanici hatasi derlermi
    garantiye nereye gondermem gerekiyor garanti belgesinde penta yaziyor yoksa asusami bimeksemi gondermem gerekiyor

Asus Gryphon z87 CPU Soket Pinleri Kırıldı Asus Gryphon z87 CPU Soket Pinleri Kırıldı

Asus Turkiye Web Sitesine Kaydolacaksınız.Orada hesap acıkcaksınız.Urununuzu kayit ettireceksiniz.Fatura bilgileri vs giriyorsunuz.Sonra arıza kaydı acacaksınız.
    Asus'un cagrı merkezini arayacaksınız.Orada gorevli size UPS Kargo kodunu vericek.UPS Kargo'yu arayacaksınız.Evinize gelip ucretsiz alacak.Kutuyu SMS Infocom'a goturecek.
    Anakart Kutu icine not olarak daha once Cizgi'nin ucretsiz tamir ettigini musteri memnuniyeti kapsamında yine boyle bir hizmet beklediginizi yazın.Buyuk ihtimalle anakartınız soketiniz yenilenmis olarak 1 hafta icinde gelicek.
    Az bir ihtimal olmakla birlikte en kotu senaryo kırık pin varsa tamir ucreti isterlerse sizi ararlar.Bilmiyorum ama herhalde 20$ falan alırlar.Dedigim gibi bu dusuk ihtimal buyuk ihtimalle %80 ucretsiz tamir olup gelir.

Ben Asus Formula Impact aldım 2. el birkac pininde egiklik vardı.Calısıyordu ama 1 ram slotu calısmıyordu.Gonderdim 4-5 gun sonra pinler duzeltilmistir notu ile geldi.Su an sıkıntısız calısıyor.

• Cevap için herkese teşşekürler ürünü aldığım gün asusta kayıt yaptırmıştım
    ücretse 70 liraya kadar verebilirim zaten anakartı 250 tl ye almıştım bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.