Şimdi Ara

ASUS GT630 OdB Cooling GDDR3 2GB 64Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yorumunuz için teşekkürler yalnız dediğiniz gibi işlemciyi de değiştirmeye kalkarsam anakartı da değiştirmek isteyeceğim dolayısıyla ekran kartı ve güç kaynağını da yükseltmeye yöneleceğim, madem giriştik 3-4 yıl çıkacak oyunları da idare etsin mantığıyla. O yüzden hiç bulaşmamak istiyorum malum okul da bir yandan devam ediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: can4911

Teşekkür ederim galiba önerdiğiniz kombin yeterli olacaktır şuan hazırda para bulunduramıyorum fakat yaz sonu gelmeden almaya çalışacağım. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iyi forumlar :)

Edit: Sormayı unuttum bunları alıp evde kendi başıma takabilir miyim yoksa alırken mağazada taktırmam mı gerekir? Bir de güç kaynağının kasaya uymama, sığmama sorunu olur mu?

Güç kaynakları boyut olarak standarttır uyum sorunu olmaz.
    Mağazada taktırmanıza da gerek yok, gayet kolay bir işlem. Sökerken neyin nereye takıldığını görürsünüz zaten.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Herkese iyi günler iyi forumlar :)
  • Ürün suan vatan bilgisayarda 99TL! şu yorumları gördükten sonra üründen korkutursunuz adamları, GT730 dan iyi bir üründür(karşı çıkıcaklar önce araştırsın)! buradan üst düzey ekran kartı olanların yaptıkları yorumlarına bakmak yerine, GT630 0Db almayı düşünen arkadaşların YouTube üzerinden ürün ismini aratmalarını ve açtıkları oyunların videolarına bakmalarını tavsiye ederim, şahsen şunu soyliyeyim, Anti Aliasing hariç en yüksek ayarda CS:GO oynatıyor, tek oynadığım oyun zaten. Iyi forumlar.
    (işlemci i7-4790 olmasının etkisi vardır tabi, ama ekran kartı da kötü değil)
    (bu arada bottleneck olmuş filan demeyin, oyun bilgisayarı değil. Onboardun iptali için taktım bunu).
  • Benim psu max 280w rated 200w bu durumdan ötürü az w tüketen bir ekran kartı almak istiyorum az w tüketen 2 kart var hd5450 ve bu gt630 özellik olarak bu kart 1 adım önde gibi ve vatanda şuan 99tl büyük ihtimal alacağım umarım psu sorun çıkarmaz 19w mı ne çekiyormuş zaten kaldırır psu muhtemelen.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Yazdıkları kadar rezil bir kart değil. Arkadaşların kullanmadan atıp tutması.
  • Arkadaşlar bende yapı kredi tl kart var maaş kartı ama üzerinde visa yazıyor daha önce internetten alışverişte yaptım fakat vatan bilgisayarda yapılabilirmi bilmiyorum??
    Yapılabilir hocam, vatanda visa mastercard vs geçerli
  • Benimde 8600GT ekran kartım arızalandı. Yeni sistem'e şimdilik para harcamak istemiyorum. intel e6320+2 gb 667 Mhz Ram'a bu ekran kartını almayı düşünüyorum. Bu sistemde 8600GT'den daha fazla performans verir mi bu kart?
  • Şuan ki 99 lira olan kart daha fazla performans verir, bi 430 kırması 630 daha var 128 bit. O daha az performans verir Fiyatı uygunken alınabilir bir kart bana göre. Uçuk oyunlarda zaten hayal kırıklığı yaratır ama orta seviyenin son oyununa kadar oynanılabilir.
  • hocam aradım vatan'ı bankamatik kartı geçerli olmaz dediler ama benim kart yapı kredi tl kart maaş kartı ama alışverişte yapılabiliyor altında visa yazıyor ?
    Hocam siparişi geçmeyi dene, parayı çekerse elbet kullanılıyordur.. Visa kartların kullanıldığından eminim çünkü.
  • Teşekkür ederim cevabınız için. 7 yıllık 8600GT ile FarCry3, AC 3, Arkham City gibi oyunları oynamıştım. Ama AC4'te tökezlemişti 8600GT.
  • Gidip karta yatırayım parayı deneyim bakalım ben bankamatik kartı deyince standart bankamatik kartlarından sandı heralde benim bildiğimde öyle bu zamana kadar gittigidiyor n11 gibi sitelerden birçok alışveriş yaptım bankamatik kartı olmasına rağmen ve 3d secure kullanılan her yerde geçer diye biliyorum tl card çünkü 3d secure olan yerlerden her türlü alışveriş yapılır yazıyor gidip parayı yatırıp denicem inşallah psu sıkıntı yaratmaz.
    İnternet bankacılığın varsa havale yapabilirsin. Bankamatikten de havale yapılabiliyor.
    Çok rezil bir psu değilse sıkıntı yaratmaz hocam. Öyle bir şey varsa ille ki vatandan da alışveriş yapılır
  • İnternet bankacılığım var 3d'yede açık havale uzun iş kısa yoldan tek çekim halletmek istiyorum.
  • Ben aldım çok memnunum bu yorum yapanların çoğu denemediği için bu kadar rahat yorum yapabiliyorlar.
  • Kardeş ne yaptın bilmiyorum ama kimsenin sözüne bakma, beni dinle senin elindeki mevcut sistem için en iyi ekran kartını bulmuşsun. Asus gt 630 modeli saat hıZı 900mhz ve cuda 384 , tek eksiği 64 bit olması ama saat hızı ve cuda değerleri ile aradaki farkı kapatıyor. Ayrıca mükemmel görüntü çıkışı var, ve fan olmadığı için 0 db ses yani sessiz Ben daha önce gt 210 modelini kulandım süperdi fiyatına göre tabiki, şimdi bu gt 630 modelini almayı düşünüyorum. I

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.