Şimdi Ara

asus gt640 16x 2gb 128bit ddr3 önümüzdeki oyunları açarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babama 256 bit ekran kartı dememe rağmen asus gt640 ddr3 1 gb 128 bit ekran kartı almış çıldırıcam.Kafamdaki ekran kartı hd7850 1gb 256 bit ekran kartıydı.Bu ekran kartı gta5 ve önümüzde çıkacak oyunları açarmı yardımcı olun lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: burokolo

Arkadaşlar babama 256 bit ekran kartı dememe rağmen asus gt640 ddr3 1 gb 128 bit ekran kartı almış çıldırıcam.Kafamdaki ekran kartı hd7850 1gb 256 bit ekran kartıydı.Bu ekran kartı gta5 ve önümüzde çıkacak oyunları açarmı yardımcı olun lütfen.

dua et 4850 falan almamış git değiştir onu 7850 al o kart yetersiz
  • kardeş aldığı adam tüm oyunları çalıştırır demiş

bak pc sistem özellikleri

8 gb ram 1333hız
    asus gt640 ddr3 2 gb 128 bit 16x ekran kartı
    500 gb disk toshiba
    350 w psu
    AMD FX X4 4100 SOKET AM3+ 3.6GHZ 12MB CACHE 32NM İŞLEMCI
  • Sadece calistirir oynatmaz giris seviyesi ekran karti o oyun icin en azindan 2 gb 7850 alman lazim.yoksa o ekran kartiyla fifa pes den baska bisey oynanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalıştırmasında problem olmaz açar ama performans anlamında eksik kalır
    bazı üst grafik isteyen oyunları (crysis3 vs.batle4 gelecek) low-medium aa kapalı düşük ayarlarda ancak oynarsın
    hele monitörün fullhd ise baya grafikten ödün vermen gerekecek
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    ekran 23 inç hd
  • değişim yapabilirsen en azından 7770 alabilirsin
    7850 alabilirsen çok daha iyi olur tabi ama 7850nin 2gb olanı olmalı bu saatten sonra 1gb ileriye dönük alınmaz ki
    yeni çıkan oyunlar belleği daha fazla kullanmaya başladılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    Şuan elimdeki ekran kartı beni kaç sene idare eder crysis 3 arkadaşım 4 gb ram 1 gb 256 bit 7850 ekran kartında sorunsuz oynuyor bende oynayabilirmiyim bu kartla
  • quote:

Orijinalden alıntı: burokolo

Şuan elimdeki ekran kartı beni kaç sene idare eder crysis 3 arkadaşım 4 gb ram 1 gb 256 bit 7850 ekran kartında sorunsuz oynuyor bende oynayabilirmiyim bu kartla

Arkadaşlar sana günümüzün oyunlarını oynayamazsın diyo sen nekadar idare eder diyosun.Oyunları ekran kartıyla oynıyacaksın keşke sendede 8 yerine 4 gb ram olsada 7850 ekran kartın olsaydı.
  • O sorunsuz sen sorunlu oynarsın Fps anlamında çok daha düşük ve akıcı oynayamazsın
    7850 2gb alırsan arkadaşından çokdaha performanslı olurki vram devreye girecek 2gb olduğundan dolayı neredeyse %25 daha fazla performans alırsın 1gb 7850 ye göre
    23 inç Fullhd monitörün var heba etme 7850 ile 3 yıl high medium takılırsın
  • 23 inç demek full hd demek

fullhd demek 1920*1080 demek

1920x1080 demek en az 7850 demek
  • baban doğru olanı yapmış

(350 w psu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

baban doğru olanı yapmış

(350 w psu )

Bari en azından GTX 650 alsaydı. OC ile HD 7770'in stok halinden daha hızlı bir kartı olurdu arkadaşın.
  • GT640 oyun için değildir,açar ama oynatmaz
  • Kagaan_S kullanıcısına yanıt
    o psu 350w 12 volt değeri de en iyi ihtimal 280 w dur. gtx 650 6 pin güç girişi ister. o psuda 6 pin pcie çıkışı yoktur. dönüştürücü ile kullanması gerekir fakat ekran kartını takar pcyi açar sonra driveri yükler bilgisayarı yeniden başlatır bir daha masaüstünü göremez. hala ısrarcıyım, babası doğru olanı yapmış
  • Heyt bea! Kartı yerden yere vurmuşlar. Her oyunda ultra takıntın yoksa ve 25-30fps'ler sana akıcı geliyorsa o kart 2-3 yıl götürür. Para biriktirmeye başla. 2-3 sene sonra üst seviye kart alırsın. Ultrada akıcı oynamadığın oyun kalmaz.
  • quote:

o psu 350w 12 volt değeri de en iyi ihtimal 280 w dur. gtx 650 6 pin güç girişi ister. o psuda 6 pin pcie çıkışı yoktur. dönüştürücü ile kullanması gerekir fakat ekran kartını takar pcyi açar sonra driveri yükler bilgisayarı yeniden başlatır bir daha masaüstünü göremez. hala ısrarcıyım, babası doğru olanı yapmış

350W ile forumda HD 4850, HD 7770 çalıştıranları gördükçe ben de ısrar ediyorum. GTX 650 64W isteyen bir karttır. GT 640 da 50W ile çalışır. O aradaki 14W farkını PSU karşılar. Kutunun içinden çıkan molex to 6pin dönüştürücü ile de kartını bağlar. Aşağıdaki verdiğim linkte "Load Power Consumption" kısmına bakarsanız aşağı yukarı en fazla (+10 benden) 240W çektiğini göreceksiniz. GTX 650'nin bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

http://www.anandtech.com/bench/product/681

Bu da GTX 650 ile GT 640 2GB arasında olan fark

http://www.anandtech.com/bench/product/681?vs=612

• Kagaan_S kullanıcısına yanıt
    hoca bizde bunlara aldandık 400w bross marka psu olan bilgisayara gts450 taktık sonuç hüsrandı :D powerlar yıllar geçtikçe de randımanını yitiriyor, ilk günkü gibi verimli olmuyor. yine de sizin dediğiniz olsun, ben tecrübelediğim şeyden örnek vermiştim
  • Beyler arkadaşıma toplattığım bilgisayarda ram 4 gb ekran kartı 1 gb hd750 256 bit ddr5 350w almışlardı fakat kasa karşılamayınca 500w aldılar.Bende büyük ihtimal değiştirince psu da değişecek ekran kartınıda babama dedim değiştiricek :D yorumlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

hoca bizde bunlara aldandık 400w bross marka psu olan bilgisayara gts450 taktık sonuç hüsrandı :D powerlar yıllar geçtikçe de randımanını yitiriyor, ilk günkü gibi verimli olmuyor. yine de sizin dediğiniz olsun, ben tecrübelediğim şeyden örnek vermiştim
    Hocam sizin de kendinize göre haklı olduğunuz kısımlar vardır illa ki benim ona saygım sonsuz. Fakat GTS 450 zaten 106W çeken 40nm teknolojisi ile üretilen bir kart. Daha fazla power istemesini normal görüyorum. Hocam tabi almışken iyisinden de almak lazım ona lafım yok benim de mevcut PSU HD 7770'i çalıştırdığı halde sınırda kaldığını bildiğim için Xigmatek Tauro 80+ 500W PSU almıştım. Üstüne pay koyarak almak her zaman daha iyidir tabi. Ama GT 640'ın yettiği PSU GTX650'ye de yeter diye düşünüyorum. Neyse sanırım çok uzattım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.