Şimdi Ara

Asus gtx 660 direct cu II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim Asus gtx 660 direct cu II ekran kartım var,ısı değerleri boştayken 29-30 falan oyunlarda 42-45 arası gidiyor geliyor

ben gpu tweak ile ekran kartımın boost ayarını 1032 den 1100 e çektim,gpu clock eskiden 980 mhz idi şimdi 1048,

bunu yapmam bi sorun cıkarır mı,şimdi ekran kartımın sıcaklıgı oyunlarda 50 dereceye çıkıyor bi sorun cıkar mı ?
    sımdıden teesekkurlerr.

• bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1934

merhaba arkadaşlar benim Asus gtx 660 direct cu II ekran kartım var,ısı değerleri boştayken 29-30 falan oyunlarda 42-45 arası gidiyor geliyor

ben gpu tweak ile ekran kartımın boost ayarını 1032 den 1100 e çektim,gpu clock eskiden 980 mhz idi şimdi 1048,

bunu yapmam bi sorun cıkarır mı,şimdi ekran kartımın sıcaklıgı oyunlarda 50 dereceye çıkıyor bi sorun cıkar mı ?
    sımdıden teesekkurlerr.

95'e kadar yolu var kartın.(gaza gelip fazla zorlama ama. birde ramlere çok overclock yapma kart elinde kalmasın.)
  • cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1934

merhaba arkadaşlar benim Asus gtx 660 direct cu II ekran kartım var,ısı değerleri boştayken 29-30 falan oyunlarda 42-45 arası gidiyor geliyor

sımdıden teesekkurlerr.

Size birsey sormak istiyorum
    oncelikle sisteminizi ve kartla ilgili dusuncenizi alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.