Şimdi Ara

ASUS GTX 680 (3 Yıl Garantili 0 Kutusunda Açılmamış Faturalı) 990 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Karta ait (kutulu hali de olsa olur) bi resim koysaydınız da gözümüz şenlenseydi...

++ Katılıyorum.
  • Karttan 1 adet getirdim oda satıldı cuma yeniden sipariş geçicez toplu halde gelen kartların ve ürünlerin resimlerini koyucaz bundan sonra
  • hayırlı satışlar, 4GB'lık gtx680 bulabiliyor musunuz?
  • Hayırlı satışlar kartları Ankara'dan elden almak istesek böyle bir imkanımız var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Karta ait (kutulu hali de olsa olur) bi resim koysaydınız da gözümüz şenlenseydi...

katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bırgungeridonecegim -- 29 Ağustos 2012; 16:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Hayırlı satışlar kartları Ankara'dan elden almak istesek böyle bir imkanımız var mı acaba ?

tabiki elden teslim alabilirsiniz detaylar için pm atıyorum
  • GTX 680 4 Gb özel tasarım getirme durumunuz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guns 'N Roses

GTX 680 4 Gb özel tasarım getirme durumunuz varmı ?

Tam detaylı bir şekilde pm atarsan yardımcı olmaya çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lespaldinho

quote:

Orijinalden alıntı: Guns 'N Roses

GTX 680 4 Gb özel tasarım getirme durumunuz varmı ?

Tam detaylı bir şekilde pm atarsan yardımcı olmaya çalışayım

P.M atıldı dostum.
  • pm attım, cevap gelmedi?
  • pm ler cevaplandı gecikme için kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lespaldinho

quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Hayırlı satışlar kartları Ankara'dan elden almak istesek böyle bir imkanımız var mı acaba ?

tabiki elden teslim alabilirsiniz detaylar için pm atıyorum

bu iyi işte
    ben de 4gb gtx680 düşünüyorum
  • çok uygun bir satış hayırlı satışlar
  • kartı alan arkadaştan referans alınmamış, şuraya 1-2 resim eklese ne güzel olur.
  • arkadas banada islemci getiricekti fakay gumruk isleri vs diye uc dort hafta salladi bizi sonra telefonlarimiza bakmadi

bizde bu isin sonu yok kaybettigimiz biseyde yok diyerek gerginix ile x79 a gecis yaptik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

arkadas banada islemci getiricekti fakay gumruk isleri vs diye uc dort hafta salladi bizi sonra telefonlarimiza bakmadi

bizde bu isin sonu yok kaybettigimiz biseyde yok diyerek gerginix ile x79 a gecis yaptik

Dostum hayırlı olsun forumdakilerle uğraşmak yerine Vatan'dan almayı mı tercih ettin ?
  • aynen oyle foruma gore 40tl fark ile 10 taksit kutusu acilmamis islemci aldim inventusdan noctua nin kit ini bekliyorum dun aksam siparisi gectim tahminim sali gibi elimde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sana pm gönderdim,

konuyu açalı baya olmuş senin ama bakalım hızlı bir iletişime girebilirsek hemen almayı düşünüyorum.

Dönüşünü bekliyorum
  • Beyler bana da 660 Ti ekran kartı getirecekti ama benide gümrük vs. işleriyle oyaladı sonrada malesef elefonları açmadı.
    Kapora felan vs vermedik ama sonuçta yamuk yaptı yani bilginize bende yazma gereği duydum konuya talep var ne olur ne olmaz.
    Dolandırıcı vs. demiyorum ama en azından insan gibi açıp telefon diyebilirdi kusura bakmayın vs. gibi bişiler bizde insanız anlayışlıyız sonuçta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.