Şimdi Ara

Asus GTX 750ti (Fifa17,Gta V) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden.

Hocam afedersiniz. Son olarakhttps://www.asus.com/tr/Motherboards/M4A88TDM_EVOUSB3/ bu anakart, benim alıcağım msi rx 460 ekran kartını destekler mi ?
    Benim pcı-e slotlarım 2.0 fakat ekran kartı sanırım 3.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan00133 -- 1 Kasım 2016; 20:59:37 >
  • Hakan00133 kullanıcısına yanıt
    Problem olmayacaktır. Sadece %2 civarı performans kaybı yaşanabilir ama onun için de anakart değiştirilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Problem olmayacaktır. Sadece %2 civarı performans kaybı yaşanabilir ama onun için de anakart değiştirilmez.

Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam son olarak affınıza sığınıyorum. İnternetten araştırdım ve bazı düşük işlemcilerde bu kartla darboğaz olabileceğini söylüyolar benim sistemimde darboğaz yaşanır mı %1 %2 dışında ?
    Not olarak: işlemci yukarda belirttiğim gibi
    amd phenom ii x4 955 3.20ghz

• Kullandığın işlemciye takabileceğin en iyi e.kartları 750 ti ya da 460 youtube yaz phenom 750ti alakalı oyun videoları vardır

Bazı oyunlarda olur tabi ama genel olarak çok büyük sorun olacağını sanmam. Youtube'da "x4 955 r7 370" veya "x4 955 gtx 950" gibi aramalar ile duruma bakmak lazım. İşlemci kullanımı %100'e yaklaştığı zamanlarda yetersiz kalıyordur.
  • quote:

Bazı oyunlarda olur tabi ama genel olarak çok büyük sorun olacağını sanmam. Youtube'da "x4 955 r7 370" veya "x4 955 gtx 950" gibi aramalar ile duruma bakmak lazım. İşlemci kullanımı %100'e yaklaştığı zamanlarda yetersiz kalıyordur.

Gta v gibi oyunlarda işlemcim %70-80kullanını oluyo ekran kartım ile 20 25 fps alıyorum sanırım en azından bu fps 35e çıkacağını düşünüyorum izlediğim videolara dayanarak teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: webber

Kullandığın işlemciye takabileceğin en iyi e.kartları 750 ti ya da 460 youtube yaz phenom 750ti alakalı oyun videoları vardır

Teşekkürler videolaru detaylı bakacağım

• Sorumun cevabını MSI RX460' dan yana kullanarak çözdüm. Şuan için Gta v için fps değerlerim 40-60arası FİFA 17 için ise bu değerler arasında herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim. Konu Kapanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan00133 -- 7 Kasım 2016; 18:31:26 >
    Fifa'da hangi çözünürlükte 40-60 arası?
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Hocam 1400x900 60fps kısıtlıyorum. Kısıtlamadığım zaman fps 100den fazla çıkıyo ancak takılmalar meydana geliyor. İşlemcim yetmiyor sanırım tom clancy division benchmark testi yaptım sonuç şu şekilde: ortalama CPU kullanımı: %84 ortalama GPU kullanımı ise %86 sizce bir darboğaz yaşanıyor mu sanırım yok ama yinede fifa da ve bu oyundada yönlendirme işlemlerinde hafif takılıyor ama fps gta v gayet iyi anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan00133 -- 8 Kasım 2016; 16:39:25 >
    VSR ile 4K'da oynamayı dener misin? Darboğaz ortadan kalkacaktır.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Hocam thom clancy division benchmark testini yaptım bu sefer cpu ortalama kullanım %76 gpu ise %96 oldu sanırım darboğaz biraz ortadan kalktı fakat oyunun içine geldiğimde tekrar takıntılar oluyor. Fifada akıcı oluyor ancak top yukarı cıktığında seri pas attığımda ufak takılmalar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan00133 -- 8 Kasım 2016; 18:32:41 >
  • Hocam sizce overclock mu yapmalıyım bir türlü çözemedim sorunu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.