Şimdi Ara

Asus GTX 770 DIRECTCU II O.C. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

quote:

Orijinalden alıntı: CreminitoR

Evet ekran kartı buhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918 Size sorum bu kart ile her oyunu ultrada oynayabilirmiyim ? İşlemcim:AMD Fx8350 , Anakart:ASUS M5A99X EVO R2.0 AMD , Ram:8gb ,Harddisk:Seagate 1 TB ,SSD:128 GB Corsair

Hiç şüphen olmasın her oyunu ultrada oynarsın fakat Metro:Last Light vs crysis 3 gibi optimize özürlü oyunlarda 30 40 fps yi görüp kart kötü deme sakın.Oyunlar özürlü.

Ayarların bir kaç tanesi ile oynar 60/70 FPS görür burası dert değil ve herşey ultra ayarda değil zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

quote:

Arkadaşın 3600 liralık bütçesi var inatla pm den amd fx 8350 ve gtx 760 alsam nasıl olur diyor.Ne hali varsa görsün.

o kadar bütçe var ve amd sistem toplamak istiyor 2000 lira yukarısında amd sistem toplanmamalı

neden toplanmamalı 4ghz intelde bulmaya kalkışsan sadece intel alır gelirsin

tamam arkadaşım sen olayı sadece ghz üzerinden değerlendiriyorsan bize laf düşmez artık !

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşın 3600 liralık bütçesi var inatla pm den amd fx 8350 ve gtx 760 alsam nasıl olur diyor.Ne hali varsa görsün.

o kadar bütçe var ve amd sistem toplamak istiyor 2000 lira yukarısında amd sistem toplanmamalı

Hehe sen öyle san.Sen git amd al ilerde 4.5 ghz o.c yapınca elektrik faturasını görücen sonra.200 250 Watt elektrik çeken işlemcimi olur hiç arkadaş insaf ya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam arkadaşım sen olayı sadece ghz üzerinden değerlendiriyorsan bize laf düşmez artık !

tamam eyv da neden toplanmamalı diyorum cevap vermiyorsun versen ben de öğreneceğim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam eyv da neden toplanmamalı diyorum cevap vermiyorsun versen ben de öğreneceğim

amd işlemci mimarisi-teknolojisinde intelin eline su dökemez. i5-3570K gibi bir işlemci fx8350 ile karşılaştırılabiliyor. 3. 4. nesil i7'leri hiç katmıyorum bile, var sen düşün

• yasin.25 kullanıcısına yanıt
    Bırak amd alsın.
  • Düşündüğünüz kartı kullandım ve aa yı fazla kasmayacaksanız yeterli gelecektir.Gpusu bazı oyunlarda fxaa ya bazılarında da 4xmsaa ya kadar 60 fps ve üstü frame verebilecek kalitede.Üstelik ASUS kalitesinde ve biraz oc ile daha performanslı oluyor nedeni ise diğer modellere göre oc nin kullanıcıya bırakılmış olması dolayısıylada boost hızı daha aşağıda.Bu sizi yanıltmasın diğer kartların ortalama hızlarına çok rahat ulaşıyor.Kısaca alırsanız memnun kalırsınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xCathedraLx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Special

Rahatlıkla kullanabilirsin.Şimdiden hayırlı olsun...

Sağol,Yardım eden herkese teşekkürler son bir sorum olacaktı şu ASUS GTX760http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600 ile GTX770 arasında 400 tl gibi bir fiyat farkı var sizce değermi ? yoksa GTX 760 da ultra ayarlar için yeterlimi ?

Bence değmez hocam , ben şuan gtx760 için para biriktiriyorum ilk fırsatta alacağım , gtx770'e vereceğiniz o fazla 400 liraya gidin Rami 16 gb yapın 200tl cebinizde kalsın

GTX 760 825 lira vermeye gerek yok.Onun yerine HD 7950 ya da GTX 660 Ti almanı tavsiye ederim.

Hele ki asus gtx 660 Ti lar 597 lirayken kaçırma.Arada 225 liralık hiç bir fark yok.Tabi karar senin.

http://www.anandtech.com/bench/product/854?vs=860

Vatan Bilgisayar %25 indirimiyle 619 TL'ye geliyor GTX760

Zaten şuan %25 indirim var ve o 825 liralık fiyat %25 indirimli fiyatı.600 Liraya gtx 760 vardıda bizmi almadık.

GTX 760 ın indirimsiz fiyatı 1099 TL. Klasik vatan bindirmesi.

Asus GTX 770 DIRECTCU II O.C.

Kampanya yokken kampanya fiyatını nasıl yazıyorlar ki haftasonu fiyatını mı yazıyor şimdi orada ?

siteden bakarken resmin üzerinde indirim yazıyor zaten.

• quote:

Bırak amd alsın.

yani amd düşmanı veya intel fanboyu değilim zaten, sadece Asus fanıyım denebilir fakat bu bütçede halen daha Amd almak istiyorsa açıkçası ben önermem.
  • quote:

quote:

Bırak amd alsın.

yani amd düşmanı veya intel fanboyu değilim zaten, sadece Asus fanıyım denebilir fakat bu bütçede halen daha Amd almak istiyorsa açıkçası ben önermem.

amd kullanıyorum güç tüketimi ve performansından hiç memnun değilim.Arkadaş ısrarla istiyor gitsin alsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4.5 ghz deki amd fx 8xxx işlemciler 3.5 ghz'deki i7'ler kadar performans veremiyor.
    sana önerilen işlemci i7 4770K 4.5ghz'e kadar çıkabiliyor.
    ve 4.5 ghz deki amd işlemci 200-250 watt elektrik çekerken intel i7 150 watt civarı çekiyor da ondan.
    ayrıca i7 4700K hertürlü fx 8350'yi katlar vede o yüzden
    artık bu kadar kişiden sonra ve benim açıklamalarımdan sonra neden AMD almayayım diye sormazsın herhalde.

• quote:

Yazdıklarımı gözlerinle oku , başka yerlerinle okuyorsan beni bağlamaz ancak ben gtx760 alacağım sizde alın diye bi yorum yapmadım ? O verdiği 400 tlye değmez demek istedim , iyice oku öyle yorum yap

yazdıklarımıza dikkat edelim lütfen burası savaş alanı değil ben de sana düşmanlıkla söylemedim. gtx 770'e değmez diyorsun halen daha tamam sen nasıl biliyorsan öyle yap kardeş

• quote:

quote:

quote:

Yazdıklarımı gözlerinle oku , başka yerlerinle okuyorsan beni bağlamaz ancak ben gtx760 alacağım sizde alın diye bi yorum yapmadım ? O verdiği 400 tlye değmez demek istedim , iyice oku öyle yorum yap

yazdıklarımıza dikkat edelim lütfen burası savaş alanı değil ben de sana düşmanlıkla söylemedim. gtx 770'e değmez diyorsun halen daha tamam sen nasıl biliyorsan öyle yap kardeş

Yanlış anlama , sadece öyle atarlı gibi yorum yapanlara cevap verirken kendime hakim olamıyorum yanlış bişey söylediysem kusura bakma neyse kapatalım konuyu.

benim için önemli değil fakat başka birine karşı böyle yazarsan savaş çıkar mazallah yani forumlardaki insanları bireysel olarak tanımadığımız için böyle cümleler kurmamız lazım yoksa konu küfürlere, pm den tehditler falan gibi uzadıkça uzar, çok örneğini gördüm. size tavsiyem kendinize hakim olmanız ve insanlara karşı pozitif düşünüp öyle cevaplar yazmanız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.