Şimdi Ara

ASUS GTX550Tİ vs ZOTAC GTX650Ti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya bu benim işlemcim , gtx650ti a darboğaz yapacak kadar kötümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksky

Ya bu benim işlemcim , gtx650ti a darboğaz yapacak kadar kötümü ?

Tam emin değilim ama 8-10 fps kaybı yaşayabilirsiniz ani donmalar yoksa 550 ti yeterlidir.
  • Gtx550ti elimizde kalacak bu gidisle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartının marka kalitesini ve sisteminizi düşünürsek ASUS GTX550Ti'nin elinizde kalması şu an için en iyisi gibi duruyor aslında. Çünkü GTX650Ti'nin darboğaz yapma ihtimali var. Kullananı gördüm dedim ama herkesteki bir olmuyor. GTX550Ti yerine GTX650 almanız bir şey değiştirmeyecektir. Oyunlarda ortalama olarak aynı performansı sunar. Sadece güç olarak GTX650 52W daha az çeker ama bu sefer de Zotac aldığın için ASUS kalitesini beklemeyemezsin. Yine de son kararı sen vereceksin tabii ama bu işlemciyle de bir süre kullanacağın için GTX550Ti'nin kalması en garanti yol olacaktır
  • Soru mu bu şimdi ZOTAC hakkından ordan burdan duyma şeylerle gelmeyin buraya. 650Ti al hayatını yaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solucanterbiyecisi

Soru mu bu şimdi ZOTAC hakkından ordan burdan duyma şeylerle gelmeyin buraya. 650Ti al hayatını yaşa.

İyi de hocam tek sıkıntı Zotac, Asus, Msi, Powercolor gibi markaların kalitesi değil. GTX650Ti kartının işlemciye darboğaz yapması muhtemel. Bunu da göz önünde bulundurmalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: solucanterbiyecisi

Soru mu bu şimdi ZOTAC hakkından ordan burdan duyma şeylerle gelmeyin buraya. 650Ti al hayatını yaşa.

Soru bu evet, derdim marka degil kaganinda dedigi gibi ekran karti - sistem uyumu.yoksa zotac vs asus sorusu degil konu, ilk mesajimi okursaniz anlarsiniz.sevgiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.