Şimdi Ara

ASUS GTX560 Ti DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit Nvidia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ASUS GTX560 Ti DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit Nvidia
    Forum dışına satılmıştır. Çalışan sistemden çıkarılmış herhangi bir sorunu ve tamiratı bulunmamaktadır, 6-7 aydır kutusunda beklemektedir. Fotoğraflardaki gibidir.

Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• türkerrr kullanıcısına yanıt
    alıcı değilsen dükkanın önünü kapama kardeş, herkesin konusuna benzer yorumlar yapmışsın.
    fiyatı kafamızdan uydurup yazmadık heralde, sahibinden ve yabancı ebay bakarsan bu seviyelerde olduğunu görürsün.
    adamlar reballing isteyen bozuk kartları bile 200-250 ye satmaya çalışıyor.
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Biraz da bu forumda kim neyi ne kadara satmış onlara baksaydınız ne demek istediğimi anlardınız. Fiyatı uygun yazanlara nasıl cevaplar yazdığıma bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 11 Ağustos 2019; 22:38:51 >
    peki gösterin konuları, sadece yorum yazmakla olmaz.
    2019 yılında bu kart bu forumda ne kadara satılmış? bakalım bulacabilecek misiniz?

teşekkürler, ek olarak buraya 250-300 liraya satılan gt730ları, dahili gpudan daha kötü kartları vs. de ekleyebiliriz eğer benzer fiyattaki kartları sıralıyorsak, aralarında gtx 560 ti göremedim, o yüzden çokta işime yaramıyor ama ben fiyatı 250 e çekeyim pazarlığı alıcı olmayan sizle yapmış olalım, normalde pmde yaparım.
    fiyatı böyle yazmanın amacı ölücülerin mesaj kutusunu doldurmasından kaçmaktı, yağmura yakalandık.
    alıcıların pm lerini bekliyorum.
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Kardeşim güzel kart güzel fiyat sen boşver arkadaşı helyum çekip gelmiş foruma..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kart max ederi 150 tl. fiyat fahiş.gtx 770 ler 350-400 . selametle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ölücü bloklanmistir. Daha bugün sahibindenden mesaj aldım niye bu kadar ucuza satıyorsun, yoksa çalışmıyor mu? diye...
    Daha ben 6 ay önce GTX 1060 ararken ikinci ellerini 1400e satiyordunuz bu forumda, şimdi gelmiş 250-300 liralik karta musallat oluyorsunuz. Süpersiniz böyle devam edin. Gtx770 verecekmisin bana 300 liraya çünkü şu an satın alırım. Hadi satsana ? Öyle yazmakla olmuyor işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiki bloklamışsınız forumda bu kendini bilmezlerden çok var, bunlar yorumcu yada alıcı değil
    resmen değnekçi, forumu kendilerinin zannedip önüne geleni gömmeye çalışıyorlar, bunların anlamadığı şey şudur
    1- piyasa serbest piyasadır nasılki sıfır ürünlerin fiyatı tek değil belli bir aralıkta ise mesela 300-500 tl arası
    2. el piyasası da belli bir aralıktadır.
    2- isteyen istediği fiyattan satar çok absürd olmadıktan sonra.

ha 300-400 tl aralığında satılan bir ürün 500-600 denmişse, yazarsın eleştirirsin de 50-60 tl için veryansın etmeye gerek yok,
    bu tiplerden soğuduğum dolayısı ile bu forumdan soğudum o sebep ürünlerimi sahibinden ve gittigidiyordan satıp geçiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.