Beyler bu konuda acemiyim. Asus gtx 750 ti oc yerine asus gtx 750 oc almışım. Ti farkı nedir? Çok fark edermi ve değiştirmelimiyim? Yeni pc topluyorum. Bileşenler Asus h81m plus Pentium g3258 Ram 4gb kingston hyperx fury ddr3 1600 aldım ama 8 yapmama gerek varmı? Colormaster t2 mini fan 1tb wd blue Sdd ortalama ne almalıyım ve tavsiye ediceğiniz ekran kartıyla beraber 200 tl civarında hangi kasayı önerirsiniz?
takma kafaya çok bi fark yok
quote:
Orijinalden alıntı: benis
takma kafaya çok bi fark yok
Bariz bi fark yok diyorsun öylemi. Kasa için tavsiye?
asil_menA
kullanıcısına yanıt
kasa için bütçen ne kadar ?
asil_menA
kullanıcısına yanıt
belirgin oranda fark var en basitinden 750ti 2gb belleğe 750 1gb belleğe sahip 750ti 640 işlem birimine sahip 750 ise 512. GPU gücü olarak büyük fark yok ama artık çoğu oyun en az 2gb vram istiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Lazeran
belirgin oranda fark var en basitinden 750ti 2gb belleğe 750 1gb belleğe sahip 750ti 640 işlem birimine sahip 750 ise 512. GPU gücü olarak büyük fark yok ama artık çoğu oyun en az 2gb vram istiyor
Elimdeki 750 de 2gb. Sadce arada ti farkı var yoksa 2gb ddr5 vs. Dün söylememe rağmen yanlış vermiş. Tabi fiyat farkı var. Farkı verip ti almalıyım? Bariz gözle fark olurmu? Ve kasa içinde 200 tl civarlarında bütçe.
sogutucuya göre kart kıyaslıyorlar hey Allah'ım forum ne hale geldi ?
gtx 750 de 750 ti da Maxwell mimarili kartlardır. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: asil_men
Elimdeki 750 de 2gb. Sadce arada ti farkı var yoksa 2gb ddr5 vs. Dün söylememe rağmen yanlış vermiş. Tabi fiyat farkı var. Farkı verip ti almalıyım? Bariz gözle fark olurmu? Ve kasa içinde 200 tl civarlarında bütçe.
kartın kutusunun fotoğrafını çekip atarmısın konuya?
Her iki kartta gm107 yani maxwell, fark olmadığını senin öğrenmen gerek.
Sen şimdi eski nesil diye iddia ettiğin ''hayal ürün'' bir kartı nvidia sayfasında bulup gösterebiliyosan, herkes böyle bir kart olduğunu öğrenmiş olur.
Ama dediğim gibi benim gibi pek bu işlerden anlamayan birisi ti farkını anlamıycaksa boşuna elimdeki kartı değişmiyeyim. Hem aradada fiyat farkı var. Çok fark varsa bunlardan hangisini yada bu fiyatlarda başka en iyisi bu diye bi tavsiyeniz varsa onu alayım. İyice kafam karıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: CoNaR-X
Sen şimdi eski nesil diye iddia ettiğin ''hayal ürün'' bir kartı nvidia sayfasında bulup gösterebiliyosan, herkes böyle bir kart olduğunu öğrenmiş olur.
Ben çok yanlış anladım olayı neyse iki kartta maxwell mimarili kartlar haklısınız ama 750 ti daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: black37
quote:
Orijinalden alıntı: CoNaR-X
Ben çok yanlış anladım olayı neyse iki kartta maxwell mimarili kartlar haklısınız ama 750 ti daha iyi olur
Aradaki fiyat farkına değicek ve performanstada fark edecek diyorsunuz yani... Yoksa diğer kart var elimde.
o zaman lütfen emin olmadan ordan burdan duyduğumuzla gelip yorum yapıp arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim ve kendinden çok eminmişsin gibi arkadaşa "ikisi arasındaki farkı öğren" demişsin.
Hocam 400 liranın altına aldıysan hiç uğraşma değiştirmeyle felan ama üstüne aldıysan geri de iade edebilirsen zotacın 410 liraya ti olanını alabilirsin iade edemezsen de çok takma kafaya bi o.c ye bakar iş
quote:
Orijinalden alıntı: benis
o zaman lütfen emin olmadan ordan burdan duyduğumuzla gelip yorum yapıp arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim ve kendinden çok eminmişsin gibi arkadaşa "ikisi arasındaki farkı öğren" demişsin.
Hocam 400 liranın altına aldıysan hiç uğraşma değiştirmeyle felan ama üstüne aldıysan geri de iade edebilirsen zotacın 410 liraya ti olanını alabilirsin iade edemezsen de çok takma kafaya bi o.c ye bakar iş
Gtx750 oc yani bendekini 378tlye aldım diğerlerinin fiyatıda linklerde var. Cuma günü aldım ve açmadım. Değişimde problem olmaz sanırım. Ama dediğim gibi çok bariz fark yoksa fazla para veripte diğerini almıyayım diyorum. Fark çoksa farkı verip alayım.