Arkadaşlar yardım edin geçenlerde 4850 almıştım ve pişman oldum neyse yeni ekran kartı alacağım ASUS daha iyi diyorlar ama Msi nin soğutması daha iyimiş. hangisi daha iyidir.
Not:Birde Msi yi Oc Mod Gaming Mod Silent Mod gibi modlar değiştirebiliyor diye almayı düşünüyorum.
Msi daha iyi asus referans pcb kullanıyor msi ise kendi ürettiği pcb'yi ve sogutma bakımından daha iyi msi al
Aralarında fark yok sayılır MSI'ın soğutması daha iyi diyorlar evet testlerde de görmüştüm ayrıca MSI'ın çekirdek hızı biraz daha fazla fiyatları aynı olduğuna göre al MSI'ı. Ama hangisini alırsan al pişman olmazsın fiyatına göre iyi kartlar
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0D5961688
Aralarında fark yok sayılır MSI'ın soğutması daha iyi diyorlar evet testlerde de görmüştüm ayrıca MSI'ın çekirdek hızı biraz daha fazla fiyatları aynı olduğuna göre al MSI'ı. Ama hangisini alırsan al pişman olmazsın fiyatına göre iyi kartlar
asus u kullanıyorum soğutma konusunda çok başarılı hiç sorunum olmadı malzeme kalitesi oldukça iyi tavsiye ederim.
İkisi de pişman etmez soğutma olarak Twin Frozer biraz daha iyidir.
Msi al
quote:
Orijinalden alıntı: Vinewood
Msi al
asus kullandım
msi al
quote:
Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi
asus kullandım
msi al
Alıntıları Göster
her ikisinden de memnun kalırsın, hangisini daha ucuz bulursan düşünmeden al.
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
her ikisinden de memnun kalırsın, hangisini daha ucuz bulursan düşünmeden al.
Alıntıları Göster
Sapphire r9 280 al keyfine bak
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
İkisi de pişman etmez soğutma olarak Twin Frozer biraz daha iyidir.
Derken her kartta mı twin frozer direcu2den iyidir? Yoksa konu 760 olunca mı msi iyi?
oziboaydino
kullanıcısına yanıt
ASUS GTX 760'ın soğutması çok küçük,diğer modellerde ise öyle değil.Ama MSI'de kullanılan GTX 760 soğutması ise normal Twin Frozr değil,Twin Frozr II.Bu yüzden açık ara daha iyi bir sğutmaya sahip.
quote:
Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon
ASUS GTX 760'ın soğutması çok küçük,diğer modellerde ise öyle değil.Ama MSI'de kullanılan GTX 760 soğutması ise normal Twin Frozr değil,Twin Frozr II.Bu yüzden açık ara daha iyi bir sğutmaya sahip.
Bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Teşekkürler...
quote:
Aman hocam yanlışı düzeltelim TwinFrozr 5 var
FaLCoN^
kullanıcısına yanıt
Twib Frozr 5 henüz çıkmadı o da değil 4 sanırım,ama MSI'nin yeni Twin Frozr soğutması olduğunun bilinmesi yeter sanırım sayılara pek takılmamak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: AnqelTR
Twib Frozr 5 henüz çıkmadı o da değil 4 sanırım,ama MSI'nin yeni Twin Frozr soğutması olduğunun bilinmesi yeter sanırım sayılara pek takılmamak lazım
her türlü msi
quote:
Orijinalden alıntı: aydinsukru
her türlü msi
Alıntıları Göster
bende msi alıcam
quote:
Hatırladığım kadarıyla hd6000 döneminde tf2 kullanılıyordu ama yanılıyor olabilirim. Sonuç olarak Msi bu işi iyi yapıyor. :)
Asus dcu2 referans pcb, daha dusuk clock hızları ve tek 6pin ekstra guc girişi, msi daha iyi soğutma ve daha yüksek clock değerlerine sahip hem de 6+8pin.
Asus
quote:
Orijinalden alıntı: 0ops
Asus
Tamamdır yorumlar için sağolun yaz tatilinde msi alıcam galiba.