Şimdi Ara

ASUS GTX760 mı Msi GTX760 Twin Frozr mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edin geçenlerde 4850 almıştım ve pişman oldum neyse yeni ekran kartı alacağım ASUS daha iyi diyorlar ama Msi nin soğutması daha iyimiş. hangisi daha iyidir.

Not:Birde Msi yi Oc Mod Gaming Mod Silent Mod gibi modlar değiştirebiliyor diye almayı düşünüyorum.

ASUS GTX760 mı Msi GTX760 Twin Frozr mı

• Msi daha iyi asus referans pcb kullanıyor msi ise kendi ürettiği pcb'yi ve sogutma bakımından daha iyi msi al
  • Aralarında fark yok sayılır MSI'ın soğutması daha iyi diyorlar evet testlerde de görmüştüm ayrıca MSI'ın çekirdek hızı biraz daha fazla fiyatları aynı olduğuna göre al MSI'ı. Ama hangisini alırsan al pişman olmazsın fiyatına göre iyi kartlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D5961688

Aralarında fark yok sayılır MSI'ın soğutması daha iyi diyorlar evet testlerde de görmüştüm ayrıca MSI'ın çekirdek hızı biraz daha fazla fiyatları aynı olduğuna göre al MSI'ı. Ama hangisini alırsan al pişman olmazsın fiyatına göre iyi kartlar
    asus u kullanıyorum soğutma konusunda çok başarılı hiç sorunum olmadı malzeme kalitesi oldukça iyi tavsiye ederim.
  • İkisi de pişman etmez soğutma olarak Twin Frozer biraz daha iyidir.
  • Msi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Msi al
    asus kullandım

msi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

asus kullandım

msi al

Alıntıları Göster
    her ikisinden de memnun kalırsın, hangisini daha ucuz bulursan düşünmeden al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

her ikisinden de memnun kalırsın, hangisini daha ucuz bulursan düşünmeden al.

Alıntıları Göster
    Sapphire r9 280 al keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

İkisi de pişman etmez soğutma olarak Twin Frozer biraz daha iyidir.

Derken her kartta mı twin frozer direcu2den iyidir? Yoksa konu 760 olunca mı msi iyi?
  • oziboaydino kullanıcısına yanıt

ASUS GTX 760'ın soğutması çok küçük,diğer modellerde ise öyle değil.Ama MSI'de kullanılan GTX 760 soğutması ise normal Twin Frozr değil,Twin Frozr II.Bu yüzden açık ara daha iyi bir sğutmaya sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

ASUS GTX 760'ın soğutması çok küçük,diğer modellerde ise öyle değil.Ama MSI'de kullanılan GTX 760 soğutması ise normal Twin Frozr değil,Twin Frozr II.Bu yüzden açık ara daha iyi bir sğutmaya sahip.

Bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Teşekkürler...
  • quote:

Aman hocam yanlışı düzeltelim TwinFrozr 5 var
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

Twib Frozr 5 henüz çıkmadı o da değil 4 sanırım,ama MSI'nin yeni Twin Frozr soğutması olduğunun bilinmesi yeter sanırım sayılara pek takılmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Twib Frozr 5 henüz çıkmadı o da değil 4 sanırım,ama MSI'nin yeni Twin Frozr soğutması olduğunun bilinmesi yeter sanırım sayılara pek takılmamak lazım
    her türlü msi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

her türlü msi

Alıntıları Göster
    bende msi alıcam
  • quote:

Hatırladığım kadarıyla hd6000 döneminde tf2 kullanılıyordu ama yanılıyor olabilirim. Sonuç olarak Msi bu işi iyi yapıyor. :)
  • Asus dcu2 referans pcb, daha dusuk clock hızları ve tek 6pin ekstra guc girişi, msi daha iyi soğutma ve daha yüksek clock değerlerine sahip hem de 6+8pin.
  • Asus
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Asus
    Tamamdır yorumlar için sağolun yaz tatilinde msi alıcam galiba.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.