Şimdi Ara

Asus H61M-K dual kit ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese merhaba , benim pc nin anakarti bozuldu 2. Nesil i7 islemciydi bilgisayarciya verdim yapsin diye olmuyor dedi sana yeni anakart alalim illa diyor bende yeni anakart buldum eskisi z77m di galiba simdi buldugum anakart asus h61m - k ama benim ramler 4x2 1600mhz dual kit ram oldugu icin acmaz diyor adam ben anlamadim ya biri yardim etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardim edicek lutfeeennnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuttyumut kullanıcısına yanıt
    4 gb'lık 2 parça ram takacaksanız H61m-k'da sorun olmaz.
  • 4x2 takabilirsin. h61 mk de 2 ram slotu var zaten. 8x2 destekliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuttyumut

Arkadaslar herkese merhaba , benim pc nin anakarti bozuldu 2. Nesil i7 islemciydi bilgisayarciya verdim yapsin diye olmuyor dedi sana yeni anakart alalim illa diyor bende yeni anakart buldum eskisi z77m di galiba simdi buldugum anakart asus h61m - k ama benim ramler 4x2 1600mhz dual kit ram oldugu icin acmaz diyor adam ben anlamadim ya biri yardim etsin

bu anakart 95watt tdp i7 desteklemiyor ve 2.nesil i7 dediğin modeller genelde 95 watt tdp(örnek i7 2600)..almadıysan önermem çünkü ram de sorun olmasa bile(büyük ihtimal olmaz zaten) işlemci yük altına girince sorun olabilir

https://www.asus.com/tr/Motherboards/H61MK/HelpDesk_CPU/

listedeki tek 2.nesil i7 modeli i7 2600S,buda 65watt tdp li

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.