Şimdi Ara

ASUS HD 6670 Ekran Kartı 300w psu ile sorunsuz çalışır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yakarsınız 12v 230 v veriyor.

corsair vs 450 öneririm.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.. :)
  • Konuyu güncelleyelim bende de 230 w var kaldırır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

peak 300w diyor yani anlik o kadar gucu verebilirim diyor surekli degil.12v kanali gucsuz 6670 icin degil sistem duzgun calissin diye gercek 450w alman lazim.niye 450w cunku daha asagi watt olanlarda yok kaliteli 350w mesela yok olani da pahali.uc tane psu gosteriyorum.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95096

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94622

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5639

ramin 2gb az ama ddr2 oldugu icin yukseltmesi de zor olur cakisma yapmayacak 2gb ram bulacan filan uzun is.

islemcin de zayif ama 6670 iyi olur sisteme.anakartinin modeli nedir 2007 model ve daha eskiyse yeni ekran kartlarinda gormeme sorunu yapabilir 7730 gibi mesela.anakartin modeline cpu-z isimli programin mainboard kismindan bakabilirsin.

'' Yeni ekran kartlarinda gormeme sorunu yapabilir 7730 gibi mesela ''

Bunu açıklar mısın kardeş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun19

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

peak 300w diyor yani anlik o kadar gucu verebilirim diyor surekli degil.12v kanali gucsuz 6670 icin degil sistem duzgun calissin diye gercek 450w alman lazim.niye 450w cunku daha asagi watt olanlarda yok kaliteli 350w mesela yok olani da pahali.uc tane psu gosteriyorum.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95096

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94622

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5639

ramin 2gb az ama ddr2 oldugu icin yukseltmesi de zor olur cakisma yapmayacak 2gb ram bulacan filan uzun is.

islemcin de zayif ama 6670 iyi olur sisteme.anakartinin modeli nedir 2007 model ve daha eskiyse yeni ekran kartlarinda gormeme sorunu yapabilir 7730 gibi mesela.anakartin modeline cpu-z isimli programin mainboard kismindan bakabilirsin.

'' Yeni ekran kartlarinda gormeme sorunu yapabilir 7730 gibi mesela ''

Bunu açıklar mısın kardeş ?

7730 gibi kartlar derken pcie 3.0 kartlari kastetmisim.2007 onceki anakartlarda pcie 3.0 kartlar takarsin sistem calisir fanlar doner ama goruntu gelmez gormeme sorunu derken bu durum olabiliyor ama kesin olur dememisim zaten.

• 2007 senesi önceki anakartların pcı 3.0 kartlarını görmeme sebebi nedir ?
  • quote:

2007 senesi önceki anakartların pcı 3.0 kartlarını görmeme sebebi nedir ?

fikrim yok ben forumda gorduklerimi soyluyorum anakart markasina gore degisiyor bios update yaparsan para edebiliyor.teoride pcie 1.1 2005 yani 2006 olursa 3.0'in desteklemesi lazim ama anakart giciklik yaptiginda bunu anlatamiyorsun.bu sorulari sorma sebebin nedir pcie 3.0 kartla ilgili bir durum mu var?
  • Yok bi sorunum yok şükür , 2007 senesi önceki anakartlar pcı 3.0 ekran kartlarını görmez dedin de benim anakart 2.0 görüyor onların ne sıkıntısı var benim kartımı görmeyecek buna takıldı kafam
  • quote:

Yok bi sorunum yok şükür , 2007 senesi önceki anakartlar pcı 3.0 ekran kartlarını görmez dedin de benim anakart 2.0 görüyor onların ne sıkıntısı var benim kartımı görmeyecek buna takıldı kafam

pcie 2.0 anakarta her karti takarsin.pcie 2.0 2009 ve sonrasinda var benim anakart da pcie 2.0 guya gecen sene aldim 990fx yeni alet.islemcinin de desteklemesi lazim pcie 3.0 ozellikle.sorun cikaranlar 1.1 ve 1.0a olanlar ama garanti seklinde degil olabiliyor boyle seyler o geriye donuk uyumu tras biz pcie 2.1 karti calistiramadik mesela 1.0a anakartta.forumda pci slotun var her karti takarsin diye bir geyik var o da dogru degil.ben yillarca ayni anakartta calistiktan sonra cikarmis geri takmis goruntu gelmemis baska makineye takmis gelmis onu bile gordum yani acaip isler.

• Anladım usta doğru söylüyorsun .
  • Hocam benb bir şey sormak istiyoru

adm sizce de abartmıyor mu Güç gereksinimini?

adam x965 var OC yapılmış gibi hesaplıyor sanki,

işlemci 65 W Ekran kartı 65 W çekse 110 W etti zaten 230 Peak olsa bile 180 W a hdd zart zurt rahat çalışmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Hocam benb bir şey sormak istiyoru

adm sizce de abartmıyor mu Güç gereksinimini?

adam x965 var OC yapılmış gibi hesaplıyor sanki,

işlemci 65 W Ekran kartı 65 W çekse 110 W etti zaten 230 Peak olsa bile 180 W a hdd zart zurt rahat çalışmaz mı

o sekilde hesaplayarak gidersen yanilirsin o zaman herkesin 400w psu kullanmasi gerekir.amper degeri onemli 12v kanalindaki.arti sen bana TDP(thermal design power ki kettle'de de 2000w'tir mesela bu urettigi isi demek) degerlerini soyluyorsun cektigi guc bundan fazladir misal fx 9590 islemcisi 220w tdp vay efenim bu 220w cekiyor dediler ama oyle degil.125w 8350 islemcisini 5 ghz yaparsan 260w mi ne cekiyor ki o 220w tdp olan 9590 da 5 ghz yaparsan yine 260w cekiyor olmasi lazim.ayni durum intellerde de var adam 77w tdp yapistir diyor 4.7 ghz yapiyor 77w cekiyor saniyor daha cok ceker.ulkemizdeki psu durumu da cok kotu adam yalandan tablo yapiyor daha iyiymis gibi gostermeye calisiyor ya da direkt yalan yaziyor o yuzden markali psu kullanmak lazim kaliteli ama 500w degil 400w kullanirsin kaliteli olduktan sonra sorun cikmamasi lazim ama 400w altindaki psular zaten dogustan dandik oldugu icin ben olsam guvenmezdim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.