Bildirim
ASUS HD7970 MATRIX PLATINIUM DIRECTCU II
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çevirici ile başlayabilirsiniz,yine HD olur tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su zamanda o karti alman mantiksiz bana gore.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg
Su zamanda o karti alman mantiksiz bana gore.
Peki bana önerebileceğiniz bir kart var mı malasef sadece vatanbilgisayardan alabilirim. -
gtx 770- sapphire 7970 o.c -
quote:
Orijinalden alıntı: Amon Amarth
gtx 770- sapphire 7970 o.c
gtx 770 ileriye dönük değil demişlerdi bana sapphire 7970 o.c de alacağım şehirde yok malasef çok kararsız kaldım ya gtx770 alsam mı ki bana ileriye dönük olan 3gb 384 bit almamı söylediler ama forumdaki diğer arkadaşlarında fikirlerini almak istiyorum kararsız kaldım :( -
quote:
Orijinalden alıntı: MeikyoShisui
quote:
Orijinalden alıntı: Amon Amarth
gtx 770- sapphire 7970 o.c
gtx 770 ileriye dönük değil demişlerdi bana sapphire 7970 o.c de alacağım şehirde yok malasef çok kararsız kaldım ya gtx770 alsam mı ki bana ileriye dönük olan 3gb 384 bit almamı söylediler ama forumdaki diğer arkadaşlarında fikirlerini almak istiyorum kararsız kaldım :(
her sene güncellemek daha mantıklı 7870XT al kart gitmeyince 2-3 sene sonra yenisini alırsın 900 liranda cepte kalır ya da ben istiyorum dersen B.M.W'de HD7990 var ondan al 1500'e gidip matrix'e vereceğine o parayı -
quote:
Orijinalden alıntı: MeikyoShisui
Beyler Bayanlar ASUS HD7970 MATRIX PLATINIUM DIRECTCU II bu ekran kartını almayı düşünüyorum ama HDMI girişi yok benim için herhangi bir sorun teşkil eder mi zaten monitörden ses çıkmıyor, ama görüntü gene hd olur mu hdmi olmasa bile?
1650 TL ye "0" kutusunda +8 oyun hediyeli 7990 var. -
1 sene önce bende aynı ekran kartını bekliyordum ama yeni çıkan kartlaırı gördükten o karta okadar parayi vermek saçma geliyor.gts 770- gts 780lere bakabilirsin -
AMD yeni seriyi tanıttı tanıtacak. Az daha sabırlı olup yeni kartların performansını görmeden ekran kartına yüksek meblağ ödeme derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 29 Ağustos 2013; 21:13:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
AMD yeni seriyi tanıttı tanıtacak. Az daha sabırlı olup yeni kartların performansını görmeden ekran kartına yüksek meblağ ödeme derim.
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X