Şimdi Ara

asus k451lb aldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten harika bir makineymiş. Tam aradığım bir sistem. Bundan önce dell vostro 5470 i almaya karar vermiştim ama işlemcisinden dolayı şüphelerim vardı. Şu anda kullandığım bildisayar hp 4535s in a6 3400m işlemcili bilgisayarı. a6 3400m den i5 4200U ya geçmek pek içime sinmiyordu doğrusu. Bu alet i7 4500U ile yeterince bir performans verir sanırım. Yaklaşık 1 aydır bakıyorum nasıl olduda bu makineyi yeni gördüm anlamadım. İnternette bu konudan başka kullanıcı yorumlarıda bulamadım. Kullanıcı arkadaşlar ürün hakkında iyi kötü deneyimlerini yazarlarsa sevinirim.
  • halil0258 H kullanıcısına yanıt
    Metalik macbook benzeri tasarım 14 inç aşık olmamak mümkün mü :D yanlız gt 740 m ne kadar iyi bilmiyorum bakayım bi :)
  • Cihaz dokunmatik ekranlı mı acaba. S551lb yerine alınır ozaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepcep34 kullanıcısına yanıt
    dokunamatik değil...bence dokunmatiğinede gerek yok ekran boyutuda ideal 15.6 laptoplara bakıyorumda k451lbye nazaran tasınabilirlik bakımından sıfır
  • Bu bilgisayara Windows 8.1 ile driverları eksiksiz kurabilen oldumu. Windows 8 de sorunsuz yanındaki DVD ile kurabiliyorum. Windows 8.1 de mavi ekran veriyor. Driverleri internetten indirdim yine aynı sorun var.

• Evet 1 hafta önce hdd söküp ssd taktım. Hiçbir sorun yok
  • 3 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntım olmadı. Oldukça memnunum.
  • Muhtemelen değişiyordur, (oyun için alacakdan gt740 önermem)

• arkadaşlar ben yeni aldım da asus K451LB yi, driverini bulamıyoorum. aacaba win 7 ye göre varsa driveri nerden bulabilirim?
  • cilginfeyzocan C kullanıcısına yanıt
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 20:45:32 >
  • Atheros olması lazım. Intel ve Ralink olmadığı kesin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.