Şimdi Ara

Asus K52F-SX062V Kullanıcıları Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
22.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba kardeş bende asus un aşağıdaki modelini almayı düşünüyorum senin laptopla hemen hemen aynı özelliklere sahip, ben AutoCAD , Corel Draw, Autodesk 3ds Max gibi programları kullanacağım, bu programları kaldırır mı yoksa sorun yaşar mıyım...?Asus K52F-SX810R
    http://www.sihirlikazan.com/urun/asus-k52f-sx810r-i3-370-notebook.aspx?ref=akakce&v=1.43&ttype=Instalments#pt
    http://www.mormani.com/urun/61cefd5e24debe28f6f2ce0071cd47dd/-ASUS-K52F-SX810R-Intel-Core-i3-370M-2.40GHz-2GB-500GB-15.6-inc-Notebook?ref=akakce&v=1.71.2

Ürün Kodu : 4.150.109478
    Marka : ASUS
    Hediye Paketi Olabilir : Evet
    İşlemci Tipi : Intel Core i3
    Işlemci : 370M
    İşlemci Hızı : 2.40 GHz
    Işlemci Fsb : Yeni İşlemcilerde Yoktur
    Işlemci Cache : 3MB L3
    Bellek (Ram) : 2 Gb
    Bellek Tipi : DDR3
    Maximum Bellek : 8 Gb
    Bellek Hızı : 1066 MHz
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Kartı : Intel HD Graphics
    Ekran Kartı Hafızası : 512 MB Paylaşımlı
    Ekran Çözünürlüğü Max. : 1366 x 768
    Disk Kapasitesi : 500 Gb
    Disk Kapasitesi Aralığı : 400 GB ve 500 GB Arası
    Sabit Disk Hızı : 5400 Rpm
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Basic
    Bluetooth : Var
    HDMI : Var
    Dahili Kamera : Var
    Numerik Klavye : Var
    Optik Sürücü : DVD Super Multi Sürücü
    Wireless : Wireless 802.11b/g/n
    Usb Sayısı : 3 Adet USB 2.0
    Ethernet : 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan
    Ekran Boyutu Aralığı (inç) : 15 Civarı
    Parmak İzi Okuyucu : Yok
    Yüz Tanıma : Yok
    Pil Süresi : 6 Hücreli
    Ağırlık : 2.62 Kg
    Garanti : 24 Ay
    Hediye :
    İşlemci Hızı Aralığı (GHz) : 2.20 ile 2.40 Arası
    Ekran Kartı : Dahili Ekran Kartı

• İşlemci olsun ram performansı olsun beni yeterince tatmin ediyor şimdiye kadar tek sorun yaşamıştım ASUS Power4Gear Hibrit uygulaması ile güç seçeneklerininde degişiklik yapınca işlemci fanı duruyordu onuda uygulama güncellemesi ve bios güncellemesi yapınca sorun kalmadı.
    Senin kullanmak istedigin uygulamalar grafik üzerine belki o konuda sıkıntı yaşaya bilirsin. İşlemci ile bütünleşik bir grafik yongası oldugu için sorun yaşata bilir. yoksa genel olarak çok çok iyi bir diz üstü bilgisayar :)

Aslında uzun lafın kısası ekran çözünürlü, garik işlemcisi daha iyi bir diz üstü bilgisyar senin için daha iyi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 30 Ocak 2011; 22:56:18 >
  • media markt'de 960 tl K51F nasıl alınırmı sizce?
  • Vatan bilgisayarda 913 TL'dir arkadaşlar.
  • Ben de 1 ay önce bu bilgisayarı aldım fakat sizin resminizde bilgisayar derecelendirmesinin taban puanı 4.6 benimki ise 3.9. Sebebini birisi açıklayabilir mi?
  • Bir resim ekleyin bakalım.. Yada Everesten Bilgisayar, özet tıkla sonra yukarıdaki sekmelerden rapor, hızlı rapor - özet, düz metin tıkla ve benim pc ile karşılaştır özellikler aynı mı..

--------[ Özet ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilgisayar:
    Bilgisayar Türü ACPI x64-based PC (Mobile)
    İşletim Sistemi Microsoft Windows 7 Home Premium
    OS Servis Paketi Service Pack 1
    Internet Explorer 9.0.8112.16421
    DirectX DirectX 10.1
    Bilgisayar Adı
    Kullanıcı Adı
    Oturum Etki Alanı
    Tarih / Saat

Anakart:
    CPU Türü DualCore , 1966 MHz (17 x 116)
    Anakart Adı Bilinmiyor
    Anakart Çipseti Intel Auburndale IMC
    Sistem Belleği 3884 MB (DDR3-1066 DDR3 SDRAM)
    DIMM1: Hynix HMT125S6BFR8C-G7 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz)
    DIMM3: Hynix HMT125S6BFR8C-G7 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz)
    BIOS Türü AMI (10/30/09)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics (1759518 KB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics (1759518 KB)
    Monitör Genel PnP Monitör [NoDB]

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı Conexant Unknown @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller
    Ses Bağdaştırıcı Intel Unknown @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller

Depolama :
    IDE denetleyici Intel(R) PCHM SATA AHCI Controller 4 Port
    IDE denetleyici JMB38X MS Host Controller
    IDE denetleyici JMB38X SD Host Controller
    IDE denetleyici JMB38X SD/MMC Host Controller
    IDE denetleyici JMB38X xD Host Controller
    Disk Sürücüsü Hitachi HTS545032B9A300 (320 GB, 5400 RPM, SATA-II)
    Optik Sürücü MATSHITA DVD-RAM UJ890AS
    SMART Sabit Disk Durumu OK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 4 Temmuz 2011; 23:25:43 >

• Aynı laptop bende de var ve ekran kartım onboard Intel HD Gn raphics bu ekran kartını 2 gb'lık ekran kartı ile değiştirebilir miyim? Ne kadara mal olur?
  • Bende aldım ama iyi mi ettik bilmiyorum.

Windows xp yüklemeye gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

Bende aldım ama iyi mi ettik bilmiyorum.

Ne amaçla aldıgına bağlı oyun için aldıysan büyük hata ettin yok benim gibi internet hd filim ofis ve benzeri işler için aldıysan photosop 5 filan da harika çalışıyor. XP Neden yüklemek istiyorsun anlamadım açıkcası win 7 canavar gibi çalışıyor ben xp üstüne para verseler geçmem hem 64 bitlik win 7 tadından yenmiyor. Bu arada notebooku resmi ve dini bayramlar hariç gece gündüz açık hiç bir performans kaybı yok resetmiş oymuş buymuş hiç olmadı parasını hakkını sonuna kadar veriyor

Kaça aldın merakettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 8 Eylül 2011; 20:16:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

Ne amaçla aldıgına bağlı oyun için aldıysan büyük hata ettin yok benim gibi internet hd filim ofis ve benzeri işler için aldıysan photosop 5 filan da harika çalışıyor. XP Neden yükledin anlamadım açıkcası win 7 canavar gibi çalışıyor ben xp üstüne para verseler geçmem hem 64 bitlik win 7 tadından yenmiyor. Bu arada notebooku resmi ve dini bayramlar hariç gece gündüz açık hiç bir performans kaybı yok resetmiş oymuş buymuş hiç olmadı parasını hakkını sonuna kadar veriyor

Kaça aldın merakettim ?

Bende sizin gibi kullancan su an laptoptan yaziyorum\ klavyeyle sorunum var turkce karakterlere basinca nokta virgul falan cikiyor

• quote:

quote:

quote:

Ne amaçla aldıgına bağlı oyun için aldıysan büyük hata ettin yok benim gibi internet hd filim ofis ve benzeri işler için aldıysan photosop 5 filan da harika çalışıyor. XP Neden yükledin anlamadım açıkcası win 7 canavar gibi çalışıyor ben xp üstüne para verseler geçmem hem 64 bitlik win 7 tadından yenmiyor. Bu arada notebooku resmi ve dini bayramlar hariç gece gündüz açık hiç bir performans kaybı yok resetmiş oymuş buymuş hiç olmadı parasını hakkını sonuna kadar veriyor

Kaça aldın merakettim ?

Bende sizin gibi kullancan su an laptoptan yaziyorum\ klavyeyle sorunum var turkce karakterlere basinca nokta virgul falan cikiyor

O zaman iyigünlerde sorunsuz kullanırsın inşAllah beni aldıgım günden beri hiç yarı yolda bırakmadım bazen kafelere filanda götütüyorum hava alsın az

O dedigin olayı bir iki defa bende yaşadım bir kaç tuşa basınca bir şeyler degişiyor ama oturumu aç kapa yap düzeliyor kısa yoldan nasıl düzeltilir daha çözemedim :)

Güncellemelerini yapmayı unutma Bios güncellemesini mutlaka yap power4gear hybrid tasarruf moduna alınca işlemci fanını kapatıyordu tabi dogal olark pc hararet yapıyor güncellemeler ile sorun düzeliyor bilgi olsun diye yazyam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaça aldın merakettim ?

O zaman iyigünlerde sorunsuz kullanırsın inşAllah beni aldıgım günden beri hiç yarı yolda bırakmadım bazen kafelere filanda götütüyorum hava alsın az

O dedigin olayı bir iki defa bende yaşadım bir kaç tuşa basınca bir şeyler degişiyor ama oturumu aç kapa yap düzeliyor kısa yoldan nasıl düzeltilir daha çözemedim :)

Güncellemelerini yapmayı unutma Bios güncellemesini mutlaka yap power4gear hybrid tasarruf moduna alınca işlemci fanını kapatıyordu tabi dogal olark pc hararet yapıyor güncellemeler ile sorun düzeliyor bilgi olsun diye yazyam

eyvallah hocam sagolun

• önemli degil dün sana demişim baktım yeni bios ve ekran kartı güncellemeleri gelmiş onlarıda aradan çıkardım iyi oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

önemli degil dün sana demişim baktım yeni bios ve ekran kartı güncellemeleri gelmiş onlarıda aradan çıkardım iyi oldu :)

hocam bende bugün baktım ama yükleyemedim, indirdiğim rar dosyasından çıkan dosya .exe değildi açamadım. laptopu siz nasıl güncelleştiriyorsunuz?
  • Yeni gördüm yazını kusura bakma bayadır girmiyordu foruma :)

Bios güncellemesi için Winflash adında uygulaması var onu indir sonra son bioas sürümünü çek programa göster 2 dk biosu güncelliyor yalnız pil notebook'a takılı olsun. bulmazsan ben gönderirim sana dosyaları ama asusun sitesinde mevcut
  • @Fuxin

Sizin cihazınızda bluetooth var mı? Araştırma yaptım, bazı yerlerde var bazı yerlerde de yok deniyor.
  • selam kardeş 7 Ekim 2011 günü Bim e ASUS K52F i3 laptop geliyor benimde ilk leptopum olacak bilgisayar bölümü okuyorum lise 2 deyim ne gibi programlar yükleyeceğiz bilmiyorum ama hocalar autocad filen dedi bu programları kolayca kaldırabilir mi ve oyun olarak knight ve pes oynarım oda bazen

http://3.bp.blogspot.com/-hqXhuh4FjJE/Tomn85SxpXI/AAAAAAAAANI/EvzgqnCmodE/s1600/bim+asus+laptop.JPG

LCD 15.6 HD (LED)
    CPU i3-370
    Memory 2 GB
    HDD 320 GB - 5400 rpm
    Optical Drive 8xSuper Multi-Dual
    WiFi 80.11b/g N (ASUS)
    OS Win 7 Basic
    2 yıl servis garantili

750 TL

özelliklerde birtek bunlar yazıyo acaba bu leptop benim işimi görürmü A101 de Acer vardı aynı bu özelliklerde 849 TL ama bime asus geldiğini öğrenince çoğu kişide acer asusun 3te 1i bile olamaz diyince bende acer den vazgeçtim şimdi bu asus un benim işimi görüp görmeyeceğini merak ettim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet.11 -- 3 Ekim 2011; 17:46:11 >

• Öncelikle verdiğin bilgiler, ilgi ve alakandan ötürü teşekkür ederim. Mehmet.11 'in yazdığı özelliklerdeki BİM e gelecek olan laptop ile seninki aynı mı? Öyle ise bu makinanın ekran kartı kaç mb? Birde benim alma amacım masaüstü çok yer kaplıyordu laptopa çevireceğim. O yüzden çok fazla özelliğe ihtiyaç duymuyorum. Yazdığın kadarıyla hızlı bir makine olduğunu anladım. Çok yeni olmayan warcraft III- DotA, CoD4 ayarında oyunları sorun yaşamadan oynayabilir mi? Bu konu hakkında bilgin varsa cevabını bekliyorum.
  • Yalnız BİM ciler çok ümitlenmesin. Bim lere bu makine 1er tane gelir. Açılıştan 2saat önce gidip beklemek lazım yoksa kaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

@Fuxin

Sizin cihazınızda bluetooth var mı? Araştırma yaptım, bazı yerlerde var bazı yerlerde de yok deniyor.

bu cihazda bluetooth mevcut sorunsuz kullana bilirsiniz.

@Mehmet.11

hangi programları kaldırır denemek lazım ben internet ve filim izlemek için kullandığım için sıkıntım yok CS5 sorunsuz çalışıyor autocad hiç denemedim kullanmasını da bilmiyorum zaten. Oyun meraklısı olmadığım için dediğiniz oyunları hiç oynamadım. işlemci ile bütünleşik bir grafik artı var 512 lik olmalı ram den de kullanıyor sanırım. Yalnız benim notebook ile sizin yazdıklarınızın arasında işletim sistemi ve ram farklılıkları var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.