Şimdi Ara

ASUS K52JC-EX171V SİPARİŞ ETTİM YARIN GELİYOR LAPTOP. KULLANAN VAR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1400 -1500 tl civari ne alınabilir peki ekran kartı iyi olan ısınmayan bilgisayar.? ya oyun oynamam bende zaten vaktim yok zaman kaybı ayrıca . para biriktirirm bi kaç yıl alienware dell oyun laptopu alırm extradan :D ya iyice kötülediniz. adobe programlarını rahat çalıştırmaz mı mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.kk -- 14 Eylül 2010; 10:46:56 >
  • kardeslerim laptop geldi şarja taktım 12 saat çıkarma dediler ama 12 saat çok değilmi ? bir de şarj olurken açsam kötü mü olur şarj için ne düşünüyorsunuz ?
  • Bende aldım bu modeli.. fakat 5 gün sonra iade ettim .. netten almıştım bi türlü ısınamadım... çok sessiz ve ısınma problemi yoktu ama.. tasarımı ve ekran kartı ile ilgili problemleri vardı

Tasarım olarak ışıklandırmalarını çok ufak ve anlaşılmaz yapmışlar.. mesela wireless ışığını yani açık olup olmadığını anlamanız çok zor dikkatli bakmalısınız..
    ben sevmediim açıkçası..

Ekran kartı olarakta çift ekran kartı var.. hep intel ekran kartında çalışıyor.. ben nvidia ya geçiremedim.. forumları araştırırsan öle bi problem olduğunu görürüsün.. Oyun sırasında hep düşük ekran kartını görüyor onun için oyunlar çalışmıyor...
    Asus kalitesini açıkçası göremedim ben bu alette..

geri yolladım sony alacağım..
  • valla denicez bakalım ekran kartında haklısn ama nvidia da var ona geçerse sorun yok geçmezse geri iade şansı varsa ederız bakacaz artk duruma göre sımdılık ıyı calısıyo recovery yapıyom dvd ye yazdırıyom kurtarmaları... yazdıktan sonra oyun denıcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.kk

valla denicez bakalım ekran kartında haklısn ama nvidia da var ona geçerse sorun yok geçmezse geri iade şansı varsa ederız bakacaz artk duruma göre sımdılık ıyı calısıyo recovery yapıyom dvd ye yazdırıyom kurtarmaları... yazdıktan sonra oyun denıcem

vallaha nvidia'ya geçsede bir şey farketmeyecek gibi duruyor ama; siz oyun için falan kullanmayacagınız için sorun yaratmaz,ama adobe için bir fikrim yok,bilen arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.
  • Bence internetten aldıysanız acilen iade edin.
  • ya ınternetten almadım bi bilgisayarcı vardı tanıdk o sipariş verdi istanbuldan geldi makına guzel calısıyo sımdılık ısınmıyo da adobe programlarımda da sorun cıkarmazsa iade etmem oyuncok onemlı degıl
  • http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

Şarj ve pil hakkında gayet açıklayıcı bir yazı. Hurafelerle vakit kaybetme. Bilgisayarın pilini verimli kullanmak için neler yapabileceğini okuyabilirsin.
  • quote:

ya ınternetten almadım bi bilgisayarcı vardı tanıdk o sipariş verdi istanbuldan geldi makına guzel calısıyo sımdılık ısınmıyo da adobe programlarımda da sorun cıkarmazsa iade etmem oyuncok onemlı degıl

işini görüyorsa,adobeyi çalıştırıyorsa gayet iyi makine hayırlı olsun güle güle kullan kimsenin lafına kulak asma.
  • işlemci - saniye başına işlem sayısı 6.8

bellek (ram) - saniye başına bellek işlemi sayısı 5.9

grafikler - windows aero için masaüstü performansı 4.3

oyun grafikleri - 3b iş ve oyun performansı 5.7

birincil sabit disk - disk veri aktarım hızı 5.8

:) sistem kurtarma dvd leri oluşturuyorum bitince bi kaç tane oyun deneyeceğim makınada hemen hemen hıc ısınma olmuyor cok hafif touchpad in orada oluyor ama dikkate alınmayacak kadar az ...
  • Hayırlı olsun ne diyelim. Alabileceğiniz en iyi oyun laptobu olmasa da idare eder sanırım.

Bu arada HD5730un puanlaması : 6.7 Aero ve Grafikler belirtmek istedim.
  • abicim makina cok guzel calısıyor ayrıca ekran kartı falan dandik degil . yani en azından " colin mcrea rally dirt 2 " ve " battliefield bad command 2" yi rahatça çalıştırdı cozunurlukte kötü degil gerçekten güzel. ekran kartı normalde dahili kullanıyor . gerektiği yerde hariciye geçiyor ve boylece şarj tasarrufu saglıyor. cok ısınmıyor makınada cok guzel :D cok sewdim :D hp pavilion dv5-1020 laptopum vardı ondan kat kat daha performanslı ve güzel rahat calısıyor i5 işlemci mükemmel !
  • murat bende aynı modeli almayı düşünüyorum yorumlarını paylaşır mısın ?
  • quote:

abicim makina cok guzel calısıyor ayrıca ekran kartı falan dandik degil . yani en azından " colin mcrea rally dirt 2 " ve " battliefield bad command 2" yi rahatça çalıştırdı cozunurlukte kötü degil gerçekten güzel. ekran kartı normalde dahili kullanıyor . gerektiği yerde hariciye geçiyor ve boylece şarj tasarrufu saglıyor. cok ısınmıyor makınada cok guzel :D cok sewdim :D hp pavilion dv5-1020 laptopum vardı ondan kat kat daha performanslı ve güzel rahat calısıyor i5 işlemci mükemmel !

kimsenin dediğine kulak asma o zaman burada yorumlardan daha ziyade senin beğenmen önemli olan, işlemcisi zaten süper seni en azından 2-3 yıl çok rahat idare eder, hayırlı günlerde kullanman dileğiyle.

• Yaklaşık 3 Saat Önce Aldım. Üzerinde Windows 7 Basic Vardı Suan Ultimate'e Çeviriyorum. Performans Olarak Gayet İyi. Çift Ekran Kartına Sahip Olması Ve Aralarında Kullanıma Bağlı Geçiş Yapması Cok Güzel Bir Özellik. Kurulumla İlgili İşlemler Bittikten Sonra Oyunlarla Denemeler Yapacağım. Bilgi Veririm. Ama Onun Dışında Tasarımı Çok Hoş. Performansıda Hayet Tatminkar. 1.500 Liraya Electro World'den Aldım.
  • abi makinada öyle çok fazla oyun oynayamazsın . oyun oynayacak olan almasın bu bilgisayarı. ama arada oynarsınız orta derece kalitede çalıştırıyor oyunları. son çıkan oyunları bilmiyorum denemedım . ama genel performans güzel. özellikle işlemci mükemmel işlemleri hemen yapıyor :D süper yani o yönden. bir de klavye çok fazla kaliteli değil enter tuşunun olduğu bölge biraz içeri çöküyor.... klavyede yazarken ses geliyor biraz klavye kalitesi çok iyi değil ama temizlenebilirlik açısından cok güzel klavye tuş araları çok açık yeterince açık fazlada açık degil yani işte böyle makina ısınmıyor pek özellikle üst tarafında ısınma çok az. alt taraf tabı kı ısınır. onemlı olan üstünün klavyesinin ısınmaması ve rahatsız etmemesi ... ekran görüntüsü cok kaliteli 5.6 zaten çok geniş . şarjı 2.5- 3 ssaa t arası gidiyor başka soracağınız varsa yanıtlayabilrim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.